Feeds

Re: Feeds.

παιδιά τα feeds αυτά πως τα βρίσκετε ?Scanarete μόνοι σας τους δορυφόρους ?Αν ναι πως ? Επειδή ασχολούμαι πολύ με τα δορυφορικά , και βλέπω συνέχεια αθλητικά feeds , θα ήθελα να μπορώ και εγώ να τα βρήσκω μόνος μου , μιας και μέχρι τώρα τα παίρνω έτοιμα απο site! Επίσης μηπως είναι εύκολο , εαν ξέρετε , να με διαφωτίσετε πως μπορώ να δω κωδικοποιημένα ,encrypted,feeds?(MPEG-2 crypté)

παιδιά τα feeds αυτά πως τα βρίσκετε ?Scanarete μόνοι σας τους δορυφόρους ?Αν ναι πως ? Επειδή ασχολούμαι πολύ με τα δορυφορικά , και βλέπω συνέχεια αθλητικά feeds , θα ήθελα να μπορώ και εγώ να τα βρήσκω μόνος μου , μιας και μέχρι τώρα τα παίρνω έτοιμα απο site! Επίσης μηπως είναι εύκολο , εαν ξέρετε , να με διαφωτίσετε πως μπορώ να δω κωδικοποιημένα ,encrypted,feeds?(MPEG-2 crypté)

Ριξε μια ματια εδω.Εγω σκαναρω με τον DM 5000.
Οσο για το satelliweb, ο stanley και ο cassidy σκαναρουν με επαγγελματικο εξοπλισμο και οχι ερασιτεχνικα με 70E δεκτη που σκαναρω εγω .Και εχουν ολοκληρο team.
Χτες ομως 'θορυβηθηκαν' μιας και μπορουμε και σκαναρουμε 15 λεπτα το δορυφορο.
Αρκετα γρηγορα ακομα και γι αυτους.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=45317

Re: Απάντηση: Feeds.

@christos1984
Τα κωδικοποιημένα απλά δεν μπορείς να τα δεις..

Εγώ γνωρίζω πως γίνετε , με το κατάλληλο plugin (πχ το Vplugin) , περνάς ένα αρχείο μέσα (αυτή την στιγμή μου διαφεύγει το όνομα)που ουσιαστικά περιέχει τους κωδικούς για αυτά τα κανάλια .. Αλλά δυστυχώς όταν το προσπάθησα , απέτυχα , και για αυτό είπα να ρωτήσω

Εγώ γνωρίζω πως γίνετε , με το κατάλληλο plugin (πχ το Vplugin) , περνάς ένα αρχείο μέσα (αυτή την στιγμή μου διαφεύγει το όνομα)που ουσιαστικά περιέχει τους κωδικούς για αυτά τα κανάλια .. Αλλά δυστυχώς όταν το προσπάθησα , απέτυχα , και για αυτό είπα να ρωτήσω

ναι ετσι γινετε αλλα καλυτερα να μας πει ενας εμπειρος με sky star η καποια αλλη καρτα τι εχει πετυχει

ναι ετσι γινετε αλλα καλυτερα να μας πει ενας εμπειρος με sky star η καποια αλλη καρτα τι εχει πετυχει

ναι θα είναι πολύ καλό να μπορέσει να μας διαφωτίσει κάποιος , ποιο έμπιρος ... Έχει κάτι ωραία feeds που βγένουν για το eurosport που αν μπορούσαμε να τα δουμε θα ήταν φοβερο ;)

Eutelsat W3A (7.0°E) Cliquez pour agrandir !
Fréquence: 11181 - Pol: V - SR: 13333 - FEC: 3/4
Catégorie: Concert
Transmis en: MPEG-4
Infos: Sopot Hit Festiwal 2009: Budka Suflera in HD

Eutelsat W1 (10.0°E)
Fréquence: 11046 - Pol: V - SR: 3125 - FEC: -
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Infos: Turkish football: about Manisaspor-Eskisehirspor

Telestar 15*W

11588 H 3744

4:2:0

DAD-4 FIBER TX-11 (CAR RACING)

11522 H 1500

4:2:2

DAD-2

11525 H 3199

DAD-5 FIBER TX-1

11531 H 3198

MSNBC

11539 H 4284

BTV-1

11691 H 3255

MASS RESPONSE

12663 H 2894

DEFAULT SERVICE

11689 V 2200

1

SCANED BY DM 5000

-bye-

Aκομα πιο λογικο.
Αποκλιση 1* δεν ειναι κατι το παραξενο για τους δεκτες.
-bye-