Feeds

Atlantic Bird 2 / T?l?com 2D (8.0°W)
Frequency: 12616 - Pol: V - SR: 14400 - FEC: 5/6
Category: Sport - Football
Transmitted in: MPEG-2 4:2:2
Comments: Panathinaikos v Maccabi Tel Aviv (S2, HD)

Ξέρουμε αν κατεβαίνει με 1.40 απο Ραφήνα;

Απάντηση: Feeds.

Πρέπει να κατεβαίνει (το σήμα είναι χαμηλό πάντως), αλλά η μετάδοση είναι σε 4:2:2, οπότε στους περισσότερους δέκτες δεν θα έχει εικόνα.

Ναι, με 6,6dB.

attachment.php

Attachments

• pao.jpg
    pao.jpg
    88.6 KB · Views: 33

Πρέπει να κατεβαίνει (το σήμα είναι χαμηλό πάντως), αλλά η μετάδοση είναι σε 4:2:2, οπότε στους περισσότερους δέκτες δεν θα έχει εικόνα.
ξερεις εαν ο spiderbox 9000 που εχω υποστηριζει 4:2:2 ?

Όχι, από δέκτες μόνο οι Azbox (δεν είμαι σίγουρος αν όλες οι εκδόσεις τους), διαφορετικά ή streaming από δέκτη που το υποστηρίζει στο pc, ή λήψη από κάρτα σε pc (όπως κάνω εγώ).

Re: Feeds.

Πάντως και σε μένα έρχεται χαμηλά στα 6.6 db , ακριβώς το ίδιο με σένα Σωτήρη , εσύ όμως με μικρότερο κάτοπτρο .

Αυτή τη στιγμή ένα Smart Oxid, αλλά έχω κι ένα Inverto black ultra, που τουλάχιστον στα πολύ χαμηλά σήματα είναι ελαφρά καλύτερο από το smart (αλλά μου τα χαλάει σε Astra και Hotbird, αφού "μπουκώνει" από τα ισχυρά σήματα).

Αυτή τη στιγμή ένα Smart Oxid, αλλά έχω κι ένα Inverto black ultra, που τουλάχιστον στα πολύ χαμηλά σήματα είναι ελαφρά καλύτερο από το smart (αλλά μου τα χαλάει σε Astra και Hotbird, αφού "μπουκώνει" από τα ισχυρά σήματα).

αυτο ειναι; το εχεις αγορασει απο Χανια; αν ναι στειλε μου με πμ απο που.

Ναι, αυτό. Αλλά το πήρα από το ebay από ένα αγγλικό μαγαζί αφού ήθελα και το twin του (που δεν το έχω δοκιμάσει όμως ακόμα) αφού δεν το φέρνουν στην Ελλάδα (τουλάχιστον δεν το είχα βρει όταν το έψαχνα. Τώρα βλέπω ότι το έχει και στο συγκεκριμένο ελληνικό μαγαζί του link).

Last edited:

Ναι, αυτό. Αλλά το πήρα από το ebay από ένα αγγλικό μαγαζί αφού ήθελα και το twin του (που δεν το έχω δοκιμάσει όμως ακόμα) αφού δεν το φέρνουν στην Ελλάδα (τουλάχιστον δεν το είχα βρει όταν το έψαχνα. Τώρα βλέπω ότι το έχει και στο συγκεκριμένο ελληνικό μαγαζί του link).

θα το δοκιμασω.εχω δει κι αλλες φορες που καταβαζεις συχνοτητες που δεν μπορω να κατεβασω εγω.. :smash:
ευχαριστω για την πληροφορια!

Re: Feeds.

Atlantic Bird 2 / Télécom 2D (8.0°W)
Frequency: 12515 - Pol: V - SR: 14400 - FEC: 3/4
Category: Non spécifié
Transmitted in: MPEG-4
Comments: POL-051 Speedway (DVB-S2 8PSK)

Attachments

• vlcsnap-2011-08-27-18h58m58s205.jpg
    vlcsnap-2011-08-27-18h58m58s205.jpg
    55.2 KB · Views: 4