Φέγγουν μακριά τα led?10νέοι+1παλιοσειρά για να δείτε!

Φίλε ξέχασα να σου πω, τη ξαναδούλεψα και τη πέτυχα ακριβώς όπως τη βλέπεις στη φωτό, με 1,4αμπέρ ρεύμα, έκρινα πως δεν άξιζε το κόπο το παραπάνω φως με το παραπάνω ρεύμα που ζητούσε,παραήτανε μικρό το σώμα για τόσο ρεύμα.Εκεί παίζει γάντι, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα για όσο και να τον λειτουργείς και χάνεις συγκριτικά λίγο φως και κερδίζεις αρκετά παραπάνω χρόνο λειτουργίας. Επίσης έχει λίγο πιο ζεστό χρώμα, καθότι έχει λέντ 2Τ ενώ αυτός έχει λέντ από τον catapult που ήτανε πιο cool. Εστιάσε επίσης άριστα, έκανε καλό hotspot, πιστεύω θα σου αρέσει!

Ειμαι σιγουρος οτι εκανες τελεια δουλεια,ο dereelight ομως θα ειναι τελειος με το μικρο του μεγεθος και τα τρελα λουμεν:music-smiley-005::rifle:

Μπραβο Γιωργο καλη δουλεια και χρησιμο post...και εμενα με εντυπωσιασε ο z1...πολυ φως για το φακουδακι βρε παιδι μου!!!:a0210:

Πάντως τώρα που το ξαναδιαβάζω, ξέχασα να βάλω κανά με λαμπάκι πυρακτόσεως έτσι για να υπάρχει! Θα βάλω την επόμενη φορά ένα princeton tec eos 2AA φακό για καταδύσεις. Θα θελα κανά maglite για να βάλω στο συγκριτικό αλλά δεν έχω!2 μου μείνανε και αυτοί είναι μονταρισμένοι!

Λοιπόν, θα το θέσω αλλιώς, δε ξέρω αν είναι σωστό ωστόσο να το βάζω εδώ, αν δεν είναι ζητώ συγνώμη από τους admins και να το σβήσουν. Ας μου στείλει κάποιος ένα maglite για να τον συμπεριλάβω στις δοκιμές και θα του τον γυρίσω πίσω μονταρισμένο(δωρεάν προφανώς!)!:rifle:
Ελάτε όσο έχω όρεξη!χαχαχαχα Α και κάτι άλλο,από τον πρώτο που θα πει, ένα μόνο ε; Και για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα από κάποιον που δεν έχει ιδέα από led(άντε το πολύ να ξέρει για τους κινέζικους με τα μουφολέντ!)

Πάντως τώρα που το ξαναδιαβάζω, ξέχασα να βάλω κανά με λαμπάκι πυρακτόσεως έτσι για να υπάρχει! Θα βάλω την επόμενη φορά ένα princeton tec eos 2AA φακό για καταδύσεις. Θα θελα κανά maglite για να βάλω στο συγκριτικό αλλά δεν έχω!2 μου μείνανε και αυτοί είναι μονταρισμένοι!

Λοιπόν, θα το θέσω αλλιώς, δε ξέρω αν είναι σωστό ωστόσο να το βάζω εδώ, αν δεν είναι ζητώ συγνώμη από τους admins και να το σβήσουν. Ας μου στείλει κάποιος ένα maglite για να τον συμπεριλάβω στις δοκιμές και θα του τον γυρίσω πίσω μονταρισμένο(δωρεάν προφανώς!)!:rifle:
Ελάτε όσο έχω όρεξη!χαχαχαχα Α και κάτι άλλο,από τον πρώτο που θα πει, ένα μόνο ε; Και για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα από κάποιον που δεν έχει ιδέα από led(άντε το πολύ να ξέρει για τους κινέζικους με τα μουφολέντ!)

Τι maglite θέλεις;

Έχω έναν με τα παλιά λαμπάκια 2ΑΑ και έναν με λεντ λαμπάκι 3ΑΑ, και αυτόν που κέρδισα στην πίτα αλλά τον έχεις μοντάρει ήδη! :award:
Αν θέλεις κάποιον μου λες και τον έχεις.

εργκο μη με προκαλεις....εχω εναν 4D αλλα παλιο! αυτον να δω πως θα τον μονταρεις!

σοβαρα τωρα δεν τον στελνω....

Προφανώς αν στείλετε κάποιον δε ξαναεπιστρέφει στην αρχική του κατάσταση χαχα!
Jpil, προτιμώ μεγάλους 3D κτλ, δε θα είχα πρόβλημα και με μικρό αλλά δεν έχω ξαναμοντάρει και δε ξέρω ακριβώς τι χώρος υπάρχει, κάτσε να το ψάξω λίγο να δω τι παίζει με αυτούς!

Προφανώς αν στείλετε κάποιον δε ξαναεπιστρέφει στην αρχική του κατάσταση χαχα!
Jpil, προτιμώ μεγάλους 3D κτλ, δε θα είχα πρόβλημα και με μικρό αλλά δεν έχω ξαναμοντάρει και δε ξέρω ακριβώς τι χώρος υπάρχει, κάτσε να το ψάξω λίγο να δω τι παίζει με αυτούς!

Οκ αν θέλεις κάτι μου λες. -bye-