fenix PD20 - μονο για οσους ασχολουνται και οσους δεν εχουν την οικονομικη ανεση

Status
Not open for further replies.
Μπραβο φιλε μου συγχαρητηρια κι απο μενα.Αν κ δε μ ενδιαφερει ο φακος δε γνωριζω απ αυτα, ηθελα να πω ενα μπραβο για την σπανια κινηση κ ανθρωπια σου .Να μασταν ολοι ετσι να ειμασταν ολοι χαρουμενοι κι αγαπημενοι!

:SFGSFGSF:

Αν μπορείς βάλε με και εμένα μέσα, γιατί τον συγκεκριμένο φακό τον ψάχνω, αλλά ελλάδα είναι πανάκριβος. Σχεδόν διπλή τιμή (μην πω και παραπάνω) από το εξωτερικό...

μεσα

σε μια ωρα θα βγαλω τα ονοματα σας...οσοι εχετε ποσταρει για το ενδιαφερον.

μεχρι τωρα ειστε οι....

mantilas
jim
ntemian
manosfp
margamanos
kosh
vaggt
kourepai

αν εχω ξεχασει καποιον παρακαλω ας το πει.

Ευχαριστω.

αυτο θα παραμινει ετσι εκτος και αν δηλωσει και καποιος αλλος συμετοχη.

Δειτε την φωτο. εχω γραψει σε ενα χαρτι τα ονοματα σας. Διπλα που δεν φαινεται υπαρχει ενας αριθμος για καθε ονομα απο το 1-8. Στις 6 πρεπει να μου στειλετε ενα πμ με εναν αριθμο απο το 1 εως το 8. (εφοσον παραμινεται 8)

Μετα θα δω ποιος αριθμος εχει τις περισσοτερες ψηφους και θα ποσταρω το ονομα.

Attachments

• pd20.jpg
    pd20.jpg
    23.6 KB · Views: 32
μπορειτε να μου στειλετε πμ με εναν αριθμο απο το 1 εως το 8.

ευχαριστω.

Φιλε ασταναπανε μολις ειδα την προσφορα σου,ελπιζω να προλαβα την λιστα.Οπως και ναχει συγχαρητηρια για την κινηση σου!

Φιλε ασταναπανε μολις ειδα την προσφορα σου,ελπιζω να προλαβα την λιστα.Οπως και ναχει συγχαρητηρια για την κινηση σου!

tasman σορρυ εχει λειξει στις 18:00.

δεν ειναι σωστο για τους υπολοιπους. Περιμενω τωρα να μου στειλουν πμ για να τελειωσει η διαδικασια. Μονο 2 ατομα μεχρι στιγμης εχουν στειλει αριθμο.

εχουν δωσει αριθμο 5 ατομα απο αυτα που ελαβαν μερος. Περιμενω του αλλους 3.

Ευχαριστω.

οι παρακατω παρακαλω να μου στειλουν ενα πμ με αριθμο απο 1 εως 8.

manosfp
vaggt
kourepai

Last edited:
περιμενουμε αλλους 2 για νουμερακι

manosfp
kourepai

θα περιμενω μεχρι και σημερα τους 2 παραπανω για να μου στειλουν εναν αριθμο, μεχρι τις 18:00.

Διαφορετικα θα βγαλω την κληρωση ως έχει.

Etsi για την αγωνια,προκρινεται μεχρι τωρα καποιος?Μη μας λες ποιος:ADFAD2:

οχι

αλλα υπαρχει περιπτωση οταν λαβω τον Nitecore Infilux IFE1 που περιμενω τον αλλο μηνα να μυ στειλουν μαζι και εναν μικρο Fenix E01 νομιζω που βγαζει 10 lumens. Θα τον ποσταρω τον μικρουλη και αυτον εδω αφου δεν θα τον χρειαζομαι.

Μου τον στελνουν δωρο για την καθυστεριση του Infilux.

Last edited:
μεχρι στιγμης υπαρχει ισοβαθμια. Μπορει ο τελευταιος να δωσει μια ψηφο για τον νικητη ή ακομα να εχουμε παραταση. το θεμα ειναι οτι δυστυχως αν εχουμε παραταση θα πρεπει να δωσω εγω την τελευταια.

λοιπον εληξε η διαδικασια. Εχουμε 3εις ισοβαθμους. εχετε ψηφισει ως εξης.

2 φορες τον αριθμο 4
2 φορες τον αριθμο 6
2 φορες τον αριθμο 8
1 φορα τον αριθμο 5

ο τελευταιος που περιμενα δεν ψηφισε.

Η ψηφος μου παει στον πρωτο που ποσταρε για το ενδιαφερον του για τον φακο που ειναι ο mantilas με τον αριθμο 4:ADFADF1::award:.

Tα αποτελεσματα μπορειτε να τα δειτε στο attachment

Το πακετο φευγει αυριο αφου ο mantilas μου στειλει σε πμ την διευθυνση του.

Attachments

• nikitis.jpg
    nikitis.jpg
    33.2 KB · Views: 31
Last edited:
Eυχαριστω πολυ το δωρο σου θα πιασει τοπο:award::worshippy::worshippy::worshippy::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:.Να σαι καλα.

Status
Not open for further replies.