Ferguson Ariva T65

Re: Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T65

Με την 1.0.50 είχες όλες τις ρυθμίσεις (και τους υπότιτλους αλλά και το μενού/interface) στα Ελληνικά;

Δοκίμασα πολλούς συνδυασμούς γλωσσών αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώ αποκλειστικά αγγλικούς υποτίτλους και πάντα είχα τα μενού στα αγγλικά χωρίς πρόβλημα. Ξαφνικά, χωρίς να κάνω κάτι, τους έχασε.

Δοκίμασα επαναφορά ρυθμίσεων, έβγαλα τον δέκτη απο το ρεύμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Υπήρχε έκδοση μετά την 1.026 που λειτουργούσε το ρολόι όταν ήταν κλειστός ή ήταν η τελευταία;

Λίγο παραπάνω δεν αναφέρετε η λύση του "κατάσταση αναμονής" που δείχνει το ρολόι; Την έχω επιλέξει και μια χαρά το δείχνει.
Το eco δεν μπορεί να γίνει με αναμμένο το ρολόι αφού ο δέκτης δεν πληρεί τις προδιαγραφές χαμηλής κατανάλωσης τότε.

Μια χαρά το δείχνει αλλα ο δέκτης ζεσταίνεται αρκετά αν και "κλειστός". Με την 1.026 δείχνει το ρολόι και είναι κρύος σαν να μην τραβάει καθόλου ρεύμα.

Θα ψάξω να βρω την 1.031, μήπως λειτουργεί το ρολόι όπως την 1.026 αλλα με το νέο μενού.

Last edited by a moderator:
Σχετικά με το πρόβλημα διακοπών στον ήχο που σας είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ, τράβηξα ένα βίντεο σήμερα το πρωί που μου το ξαναπαρουσίασε και σας το δίνω να το δείτε.

Δν το κάνει πάντα και όταν το κάνει κρατάει για λίγη ώρα... το κάνουν και οι δύο δέκτες που έχω...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φανταζομαι οτι εχουν και οι δυο συνδεθει με HDMI.
Αν ναι τοτε την επομενη φορα που θα το παρουσιασουν θυμησου την σειρα με την οποια ανοιξες τις συσκευες.
Λογικα στο παρουσιαζει μονο οταν ανοιξεις πρωτα τον δεκτη και μετα την τηλεοραση.

Θα μπορουσε ομως να ειναι και κακη ληψη σηματος. Δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος δεκτης αντιδρα ετσι σε κακο σημα.

Είναι φυσικά με HDMI και ανοίγουν πάντα με τον ίδιο τρόπο, πρώτα η τηλεόραση, διότι είναι καθορισμένα με μακροεντολή στο logitech Remote

Όπως είπα δεν το κάνει πάντα... μερικές φορές παίζει για ώρες πριν το εμφανίσει... άλλες φορες το κάνει μέσα στο πρώτο μισάωρο....

Το σήμα είναι σταθερά στο 80% και όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ αν την ίδια ώρα βλέπω το κανάλι από το λαπτοπ με στικάκι δεν έχει προβλημα ο ήχος... επίσης το κάνει την ίδια στιγμή σε όλα τα κανάλια...

Κουφό ε; :BXVZCBXZ6:

Re: Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T65

Με την 1.0.50 είχες όλες τις ρυθμίσεις (και τους υπότιτλους αλλά και το μενού/interface) στα Ελληνικά;
Sorry αν διακοπτω αλλα σε εμενα ο 1.050 ειχε και κανονικους υποτιτλους και ελληνικα στο μενου/Interface - και μαλιστα με μεγαλα γραμματα.
Παρολα αυτα, μολις ειδα οτι δεν παιζει ηχο σε καποια απο τα mkv μου, εκανα υποβαθμιση στην εκδοση 1.013.
Τον Ariva τον πηρα για να μην εχω προβλημα με τα mkv που εχουν dts.
talos_2002 δεν υπαρχει περιπτωση να επαναφερουν το dts στην επομενη εκδοση firmware;

Μωρε και εγώ είχα μια χαρά υποτίτλους όταν πρωτοπέρασα την 1.050. Μετά τους έχασε για κάποιο ανεξήγητο λόγο...

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T65

μερικές φορές παίζει για ώρες πριν το εμφανίσει... άλλες φορες το κάνει μέσα στο πρώτο μισάωρο....

Αν δεν το παρουσιαζει κατευθειαν τοτε καλυτερα κοιταξε αν παρουσιαζεται μονο μετα απο αλλαγη σε καποιο καναλι.
Στην θεση σου θα δοκιμαζα μια αναβαθμιση.

Καλου κακου κοιταξε μηπως εχει βγει αναβαθμιση για την τηλεοραση σου που επιλυει τετοιου ειδους θεματα (μπορει να μην το αναφερουν βεβαια αλλα να βγηκε και γι`αυτον τον λογο).
Εκτος και αν οι τηλεορασεις ειναι διαφορετικες μεταξυ τους.

Μια χαρά το δείχνει αλλα ο δέκτης ζεσταίνεται αρκετά αν και "κλειστός". Με την 1.026 δείχνει το ρολόι και είναι κρύος σαν να μην τραβάει καθόλου ρεύμα.

Θα ψάξω να βρω την 1.031, μήπως λειτουργεί το ρολόι όπως την 1.026 αλλα με το νέο μενού.

Μέτρησα την κατανάλωση του δέκτη με τα εξής αποτελέσματα:
- Σε λειτουργία: 9 Watt
- "Κλειστός" σε quick start με ρολόι: 9 Watt
- Κλειστός σε eco mode: 4 Watt
Επομένως σε quick start με ρολόι καταναλώνει (και ζεστένεται) το ίδιο με όταν είναι ανοικτός

Επομένως σε quick start με ρολόι καταναλώνει (και ζεστένεται) το ίδιο με όταν είναι ανοικτός

Επιβεβαίωσες αυτό που υποπτευόμασταν: ο δέκτης σε quick start απλά κλείνει τις εξόδους εικόνας και ήχου αλλα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά

Έχουν παίξει σε κανέναν τα flac?
Σε μένα παίζουν παραμορφωμένα. Έχω την τελευταία rom.
Τόσο μεγάλη υπολογιστική ισχυς χρειάζεται η αναπαραγωγή ενός flac?

Τραγικά αποτελέσματα. Δλδ στο κουικ σταρτ απλα δεν δειχνει εικονα οπως ειχε ξαναγραφει. Στο εκο έπρεπε να είναι κατω από 1 βατ η κάνω λάθος? Τις μετρήσεις τις εκανες με αυτήν την συσκευή που μπαίνει στην πρίζα?

Έχουν παίξει σε κανέναν τα flac?
Σε μένα παίζουν παραμορφωμένα. Έχω την τελευταία rom.
Τόσο μεγάλη υπολογιστική ισχυς χρειάζεται η αναπαραγωγή ενός flac?
Το ίδιο αποτέλεσμα είχα κι εγώ όταν δοκίμασα. Όπως λέει και στις σημειώσεις του firmware, η υποστήριξη FLAC ειναι ακόμα πειραματική.

Τραγικά αποτελέσματα. Δλδ στο κουικ σταρτ απλα δεν δειχνει εικονα οπως ειχε ξαναγραφει. Στο εκο έπρεπε να είναι κατω από 1 βατ η κάνω λάθος? Τις μετρήσεις τις εκανες με αυτήν την συσκευή που μπαίνει στην πρίζα?

Ναι, με μία αρκετά αξιόπιστη. Και με τάση δικτύου 229V. Στα 220V ίσως υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά.

Αν δεν το παρουσιαζει κατευθειαν τοτε καλυτερα κοιταξε αν παρουσιαζεται μονο μετα απο αλλαγη σε καποιο καναλι.
Στην θεση σου θα δοκιμαζα μια αναβαθμιση.

Καλου κακου κοιταξε μηπως εχει βγει αναβαθμιση για την τηλεοραση σου που επιλυει τετοιου ειδους θεματα (μπορει να μην το αναφερουν βεβαια αλλα να βγηκε και γι`αυτον τον λογο).
Εκτος και αν οι τηλεορασεις ειναι διαφορετικες μεταξυ τους.

Όχι δεν το παρουσιάζει μετά από αλλαγή καναλιού... ξεκινάει ενώ βλέπεις το κανάλι για ώρα...

Η τηλεόρασή μου είναι από τα πρώτα μοντέλα και δεν έχει αναβαθμίσεις...

Και οι δύο δέκτες το παρουσιάζουν το πρόβλημα στην ίδια τηλεόραση...

:2thumb22sup: καλησπεραα...περιμενω κι εγω απο e-shop τον ariva t65 ειναι ο πρωτος μου δεκτης και θα παιξει σε crt 24´τηλεοραση....αναγκες για media player δεν εχω πολλες χρησιμοποιο το pc....μενω στην πολη της κερκυρας και σιγουρα για να πιασω στα ακαρνανικα χρειαζομαι ενισχυτη κεραιας και η κεραια μου ειναι χαλασμενη αν βαλω μια εσωτερικη κανει τιποτα??

Το ίδιο αποτέλεσμα είχα κι εγώ όταν δοκίμασα. Όπως λέει και στις σημειώσεις του firmware, η υποστήριξη FLAC ειναι ακόμα πειραματική.

Σ' ευχαριστώ. Κατάλαβα, στα επόμενα firmware...

Εσύ μου είπες να μη βιαστώ :p

Το επαλήθευσες τελικά;
Μήπως έχει διαφορά αν βάλεις το φλασάκι αφού τον προγραμματίσεις αλλά είναι ενεργός ή αν το βάλεις πιο μετά όταν είναι ανενεργός;
Αν τον ξανανοίξεις, έχει κρατημένη την προγραμματισμένη εγγραφή;
Τι κάνει όταν έρθει η ώρα της εγγραφής;

Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος ακόμα, μήπως είναι μεμονωμένο συμβάν (Βλέπω να βάζω πάλι του Τ65 στον ΒΟΧ...)
Υπάρχει κάποια νέα πληροφορία για αυτό το πρόβλημα;

Είναι φυσικά με HDMI και ανοίγουν πάντα με τον ίδιο τρόπο, πρώτα η τηλεόραση, διότι είναι καθορισμένα με μακροεντολή στο logitech Remote

Όπως είπα δεν το κάνει πάντα... μερικές φορές παίζει για ώρες πριν το εμφανίσει... άλλες φορες το κάνει μέσα στο πρώτο μισάωρο....

Το σήμα είναι σταθερά στο 80% και όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ αν την ίδια ώρα βλέπω το κανάλι από το λαπτοπ με στικάκι δεν έχει προβλημα ο ήχος... επίσης το κάνει την ίδια στιγμή σε όλα τα κανάλια...

Κουφό ε; :BXVZCBXZ6:
Δοκίμασε να τον συνδέσεις μέσω scart για ένα διάστημα, ώστε να δεις μήπως οφείλεται στη σύνδεση HDMI.