ωπ καλωστον
σκληρο με δικια του εξωτερικη τροφοδοσια θα τον διαβασει τζαμι.
απο κει και περα,διαλεγεις και παιρνεις,
Opticum ή ferguson.
o Opticum ειναι λιγο καλυτερος PVR,και γενικα ειναι λιγο πιο... "γλυκος" για καθημερινη θεαση,ετσι αρκετες ωρες ενα πραμα... αυτο το feeling βγαζει.
ο ferguson ειναι ελαχιστα καλυτερος σαν media player,υποστηριζει περισσοτερα αρχεια-φορμα κτλπ,χωρις να σημαινει οτι ο Opticum δεν υποστηριζει οτι ειναι συνηθες.
ο opticum εχει εναν ασσο στο μανικι,απο την σκοπια αρκετων που τον εχουν ηδη. μπορει ναι μεν να εχει μικροτερους σε μεγεθος υποτιτλους,αλλα δεχεται και Vobsub υποτιτλους,οπου αυτους τους editareis αρκετα ευκολα οπως γουσταρεις (μεγεθος,τοτποθεσια,χρωμα,γραμματοσειρα) στο pc. απλα αλλαζεις τον υποτιτλο σε .sub και τον μοστραρεις οπως γουσταρεις,χωρις πλεον εξαρτηση απο τις δυνατοτητες σε μεγεθος του ιδιου του δεκτη.
περισσοτερα για αυτο το τελευταιο κομματι μπορει να μας πει ο φιλος συμφορουμιτης audiov,που εχει τον Opticum,εγω τον εχω δει μοναχα "σε δραση".
υ.γ. : ... αν και να πω την αληθεια,εχω μπει στο τρυπακι να αγορασω τον Opticum STB HD N1,και ας μην χρειαζομαι δεκτη αφου εχω ηδη τον Ferguson T65 και ειμαι ευχαριστημενος απο τις δυνατοτητες του.