Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!
Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.
Καποια μηνυματα πιο πισω εχουν την απαντηση σε αυτο που ζητας. Υπαρχει μεμονομενο πληκτρο για αυτη την λειτουργια αλλαγης αναλυσης.
καλησπερα
Δεν υπάρχει άλλο λογισμικό που να κάνει αποκωδικοποίηση DTS.αυτες τις μερες αγορασα και εγω εναν FERGUSON ARIVA T65 του περασα το παλιο firmware 1.013 (ειχε το 1.058) επεξε ήχο DTS σε τηλεοραση παλια με σκαρτ αλλαδεν διαβαζε εξωτερικους υποτιτλους srt (ansi,utf8,unicode ) σε mkv ταινιες (30) με εξαιρεση δυο ,τρεις ουτε οταν τους ενσωματωνα με το MKVToolNix , και ξαναεβαλα το 1.058
ξερει καποιος αλλο firmware για DTS ή καποιο κολπο με τους υποτιτλους .srt για το 1.013 ?
IDX\SUB διαβάζει μόνο αν ενσωματωθούν σε ματρόσκα.διαβαζει αλλους υποτιτλους idx , sub με το 1.058 ?
εγω που εχω καποιες ταινιες mkv 3d side by side δεν διαβαζε τους υποτιτλους idx , sub ουτε οταν τους ενσωματωνα με το MKVToolNix
ευχαριστω
Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα μερικές φορές. Καθημερινή εγγραφή του ίδιου προγράμματος, την μια μέρα γινόταν χωρίς πρόβλημα και την επόμενη έχανε 5'-10'.
Έχετε δοκιμάσει δίσκο ή USB hub με δική του τροφοδοσία; Ίσως είναι πρόβλημα ρεύματος.
Δείτε αν το κάνει με στικάκια φορμαρισμένα απο τον ίδιο τον δέκτη.
@ peiraiwths, αν κάνεις 3-4 μεγάλες εγγραφές, το τέλος που έβλεπες όταν έγραφες... υπάρχει στο αρχείο?
Αν η απάντηση είναι ναι, τότε έχει θέμα μόνο με τους προγραμματισμούς.
Αν η απάντηση είναι όχι, τότε πιθανόν έχεις ασύμβατο στικάκι.
Για θυμίστε μου, μία μονοκόματη εγγραφή σε σκληρό δίσκο 1TB μπορεί να είναι (θεωρητικά) ακόμα και 700GB ?
1) Σταματάει πρόωρα την αναπαραγωγή των βίντεο MP4 διάρκειας άνω των ~2 ωρών.
2) Σταματάει πρόωρα την εμφάνιση υποτίτλων srt που έχουν κωδικοποίηση κειμένου UTF-8. (συνημμένα δείγματα)
3) Δεν βλέπει τα αρχεία srt από εξωτερικό δίσκο που έχει και Usb hub πάνω του (ή και με απλό δίσκο συνδεδεμένο μέσω Hub).
4) Δεν κάνει τις προγραμματισμένες εγγραφές αν απενεργοποιηθεί ενώ είναι συντονισμένος σε κανάλια δίχως EPG (σχεδόν όλα τα μικρά κανάλια)
καλησπέρα. και εγώ αυτό φαντάστηκα. ειναι αυτο το στικακι 4gbΚαι το δικό σου πρόβλημα φίλε tzitzikas1 αλλά και του παιδιού που του σταματάνε οι εγγραφές, πιθανολογώ πως είναι...
1) το στικάκι έχει χαμηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων
2) ασυμβατότητα του stick.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.