Ferguson Ariva T650i

Δεν έχω ακόμα δει connection failed. Κάνει και τέτοια? Θα δοκιμάσω σε κάποιο vevo. Γενικά πάντως εγώ τα κλιπ τα παίζω στα 360p γιατί σε HD ενώ έχω γρήγορη σύνδεση, το Ariva πάντα κόλλαγε και έπαιζε με διακοπές (και στα παλιότερα firmware αυτό)
* στο pc σε tablet κλπ, εννοείται δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα HD youtube videos...

Λοιπόν, δοκίμασα σε Vevo. Το πρώτο το έπαιξε σωστά. Από το επόμενο με τάραξε στα "movie not found" και ..."Connection failed"!
Μάλιστα, ξανατονίζω πως δεν πρεσάρω καν το μηχάνημα, αφού έχω ρυθμίσει τα youtube να τα βλέπω στην ελάχιστη ανάλυση των 360p.

Νομίζω πως πρέπει να επιστρέψω σε προηγούμενο firmware. Αλήθεια, που βρίσκω προηγούμενα???

Τα έχω όλα, ποιο θες; :)

Πάντως προβλήματα με το Vevo έχει και ο υπολογιστής μου. Δεν ξέρω τι κάνουν, μάλλον περιορίζουν το δικαίωμα αναπαραγωγής.

Κώστα δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο είχα πάνω πριν. Θα επιστρέψω στη βάση μου τέλη Αυγούστου οπότε θα σου στείλω ένα pm αν μπορείς να μου στείλεις κάποιο προηγούμενο firm.
Ευχαριστώωωω!

Τέλος Αυγούστου θα λείπω εγώ αλλα, αφου μου το είπες, θα πάρω τα αρχεία μαζί μου :)

Δεν έχω λόγια!
Αλλά για να μη σε ταλαιπωρώ σου στέλνω με pm το mail μου, αν μπορείς να μου στείλεις κανά δυο firmware πιο πίσω.

Νέο λογισμικό T650i_V1.21B1_20140818

1.21B1
+new YP api
+added remember the last stand option (works only in fake standby-> clock in display)
+translations
+YT possibility to show more then 4 search records

1.10B3
+improved option to turn the box off via timers. 10-0 counter added
+re-added possibility to add a non public network (other SSID)->as in 1.00B4
+universal password set on 0786
+problem with EPG data (P/F and shedule) while turning on the box from deep standby (eco mode) solved

Πάνω που έλεγα να βάλω προηγούμενο firmware θα δοκιμάζω νέο! Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Κώστα!

Για να δούμε.... αυτή την φορά έχουν και changelog, αλλά δεν περιέχει τις αλλαγές της προηγούμενης αναβάθμισης, τουλάχιστον συνεχίζουν ακόμα μετά από τόσο καιρό να το υποστηρίζουν.

Δεν ξέρω αν υπήρχε σε προηγούμενη έκδοση η δυνατότητα upload φωτογραφιών στο Picassa.... Τώρα πως θα γίνει αυτό με μία θύρα USB; Αγνωστο...
Κατάφερε κανείς να συνδέσει ταυτόχρονα usb flash drive και το WIFI? Αν ναι, μπορεί να δοκιμάσει τη νέα δυνατότητα στο picasa.

Κατα τ' άλλα νομίζω ότι χειροτέρεψε το θέμα με τα video. Τώρα το movie not found εμφανίζεται και στο Dailymotion (εκτός από το youtube).

Κατεβαζω το 1.21 και μετα την επανεκκίνηση μου λέει ότι έχω το 1.12
Έκανα την διαδικασία 2 φορές ήδη. Ξέρει κανείς τι παίζει ;

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T650i

Μιας και είσαστε πολλοί τώρα, ποιοί έχουν διάθεση να δουν αν ισχύουν και κάποια bugs που είχαν βρεθεί κάααααποτε; Κυρίως εκείνα του media player. :smile:
http://avclub.gr/forum/showthread.p...-T650i?p=1056955604&viewfull=1#post1056955604

Μακάρι!
Να αναφέρω τα δικά μου, αν θέλεις τα προσθέτεις, αφορούν κυρίως τα youtube:

1. Δεν υπάρχει δυνατότητα REW-FF στα youtube, με αποτέλεσμα να είσαι υποχρεωμένος να βλέπεις μια ταινία μονοκόματα από την αρχή ως το τέλος.
2. Στα νεότερα firmware στα youtube βγάζει συχνά "movie not found" (σε ταινίες που ήδη έχει βρει στην αναζήτηση) ή "connection failed" (ενώ έχει συνδεθεί κανονικά στο wi-fi)
3. Ο media player με τα FF\REW "και με το PAUSE" (όταν πατηθεί σε δεύτερο σημείο στη ταινία) αποσυγχρονίζει τους υπότιτλους.
4. Και κάτι που δεν ξέρω αν έχουν δυνατότητα να ασχοληθούν, αλλά το αναφέρω, πως θα γίνει να βλέπουμε Web TV από τα δικά μας κανάλια; (mega, ant1 κλπ)
5. Αν μπορεί επιτέλους να παίξει ταυτόχρονα στικάκι με το wifi dongle...

Ευχαριστώ!

Κατεβαζω το 1.21 και μετα την επανεκκίνηση μου λέει ότι έχω το 1.12
Έκανα την διαδικασία 2 φορές ήδη. Ξέρει κανείς τι παίζει ;

Έκαναν λάθος στην αρίθμηση, το 1.12 είναι το σωστό.
Το διόρθωσαν και στο site.

Να πω την αλήθεια, μου φάνηκε παράξενο να πάει απο 1.11 σε 1.21 με τόσο λίγες αλλαγές.

Μια απροσεξία ήταν που διορθώθηκε. Αν σου φαίνονται αυτοί ερασιτέχνες, που να δεις τους υπόλοιπους...