Ferguson Ariva T650i

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T650i

Πρόσεξα ότι αν κατέβουν όλες οι πληροφορίες, μπορείς μετά να τον γυρίσεις από eco mode σε quick mode για το κλείσιμο του. Στην ουσία δεν κλείνει τελείως ο δέκτης, δεν κρυώνει εντελώς, και το λαμπάκι του στικ μένει αναμμένο που σημαίνει ότι τροφοδοτείται ακόμα και όταν είναι κλειστός. Και ενεργοποιείται και το ρολόι. Αλλά την επόμενη φορά που θα τον ανοίξεις έχεις αμέσως ολόκληρο το EPG.
Κι εγώ μόνο με αυτή τη ρύθμιση έχω παρακάμψει το πρόβλημα με το EPG. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση γιατί ουσιαστικά μένει ανοιχτός ο δέκτης, αλλά διαφορετικά είναι πολύ σπαστικό αυτό που συμβαίνει με το EPG. Ας ελπίσουμε σε μια επόμενη αναβάθμιση (αν υπάρξει) να το λύσουν το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T650i

Το ash το βγάζει όταν κολλάει ο δέκτης κατά την αναβάθμιση (δε μου έχει τύχει σε επίγειο αλλά την ίδια ένδειξη βγάζουν και οι δορυφορικοί ferguson).

Το ξερω οτι κολλησε κατα την αναβαθμιση απλα το θεμα μου ειναι αν σημαινει κατι πιο συγκεκριμενο που να μπορει να μου δημιουργησει προβλημα με την εγγυηση επειδη δεν τους εμπιστευομαι

Τους ´πηρα τηλεφωνο και ειπαν οτι κριθηκε ελαττωματικος και προτειναν αντικατασταση με ενα της osio. Αντιπροτεινα να παρω τον t750 και να πληρωσω τα 5 ευρω της διαφορας για να πουν το απιστευτο πως το πιστωτικο μπορει να ειναι χαμηλοτερο απο την τιμη που τον αγορασα. Τους ειπα πως ή θα πιστωσουν ολο το ποσο ή θα κανω καταγγελια και θελω τα λεφτα στο χερι.

......................
Με το που εκλεισα πηρε ο ιδιος τηλεφωνο και τελικα θα πληρωσω την διαφορα απο την τιμη της αγορας

Δεν του ξαναχωνω σκληρο στο μηχανακι μονο usb απο εδω και περα,τον εβαλα μια φορα για ενα test drive να δω τι παιζει και μου τον γεμισε bin files.
Καποια γινανε delete Κανα 4αρι ομως αρνηθηκανα να γινουν με μηνυμα μεσες ακρες "εγινε απο external Μηχανημα το file can't delete".
Νταξει μικρο το κακο.
Επισης και κατι αλλο δεν βρηκα πουθενα το My IPTV που γραφεται στις προηγουμενες σελιδες (ναι τις διαβασα ολες :D )ξερει κανεις αν εχει εξαφανιστει απο τις τελευταιες αναβαθμισεις η που ακριβως ειναι ,στα apps του δεν βρηκα κατι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T650i

Ναι, μόνο στικ. Πολλές φορές στον υπολογιστή βλέπω να έχει κάνει μόνος του εγγραφή μερικών δευτερολέπτων. Μάλλον όταν έχω αλλάξει λογισμικό ή κάποιες βασικές ρυθμίσεις. Και το έχουν πει και άλλοι παλιότερα για να μην πει κάποιος ότι έχει πρόβλημα ο δικός μου δέκτης.
Για να θυμάται το σημείο που έχει σταματήσει ένα βίντεο δημιουργεί ενα αρχείο bin με το όνομα του αρχείου βίντεο. Και στον υπολογιστή βλέπεις διπλά αρχεία, μέχρι να δεις ότι το ένα είναι πχ mp4, και το άλλο bin. Αν έχει και υπότιτλους γίνεται τριπλό, μέχρι να δεις οτι το τρίτο είναι srt. Πάντως εγώ συχνά σβήνω τα bin χωρίς να έχω συναντήσει πρόβλημα.
Δημιουργείται ένας φάκελος My IPTV ή κάτι τέτοιο. Πολλές φορές ο φάκελος αυτός αρνείται να σβηστεί. Έχω φορμάρει μερικές φορές στικ για αυτον τον λόγο.
Αλλά γενικά σε όλους τους δέκτες δεν θα εμπιστευόμουν σκληρό δίσκο. Σε όλους μου τους δέκτες βλέπω να μειώνεται χωρίς λόγο λίγο ο διαθέσιμος χώρος. Μάλλον μερικές εγγραφές και διαγραφές αφήνουν σημάδια και χαλάνε ένα μικρό μέρος του στικ, που δεν διαγράφεται, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει εκεί κάποιο αρχείο. Αν δω ότι ο χώρος έχει μειωθεί 50-100 ΜΒ, τότε κάνω καλού κακού φορμάτ στο στικ.
Και κάνα δύο φορές κάποιος δέκτης μου έχει συναντήσει κάποιο ιδιότροπο αρχείο βίντεο, και ζορίζεται να το αναπαράγει. Με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το στικ. Ούτε online εργαλείο επιδιόρθωσης μπόρεσε να τα διορθώσει. Τα έχω πετάξει.
Γενικά δεν εμπιστεύομαι σκληρό δίσκο σε δέκτη.
Κι εγώ μόνο με αυτή τη ρύθμιση έχω παρακάμψει το πρόβλημα με το EPG. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη λύση γιατί ουσιαστικά μένει ανοιχτός ο δέκτης, αλλά διαφορετικά είναι πολύ σπαστικό αυτό που συμβαίνει με το EPG. Ας ελπίσουμε σε μια επόμενη αναβάθμιση (αν υπάρξει) να το λύσουν το πρόβλημα.
Ναι, αυτό δούλεψε. Αλλά τώρα έχω βάλει την V1.12B7 που δουλεύει μία χαρά. Με εξαίρεση το ίντερνετ που δεν δουλεύει τίποτα λόγω παλιών APIs. Αλλά δεν χρειάζεται να τον έχω σε quick mode.

Γενικά δεν εμπιστεύομαι σκληρό δίσκο σε δέκτη.
Ναι και εγω αυτο καταλαβαινω.

Στο μενού Entertainment που είναι για την iptv, υπάρχει στο τέλος της αριστερής στήλης η επιλογή My IPTV. Μπαίνοντας εκεί μέσα μπορείς (με το πράσινο πλήκτρο) να βάλεις δικά σου κανάλια βάζοντας την διεύθυνση του και δίνοντας και ένα όνομα για το κάθε κανάλι που θέλεις. Και με τα άλλα χρωματιστά πλήκτρα μπορείς να τα επεξεργαστείς. Πολύ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά, αλλά ευκαιρία να το δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία.

Στις προηγουμενες σελιδες καποιος φιλος εγραψε το παραπανω,απο κατω ακολουθει φωτο του δικου μου μενου στο οποιο δεν βλεπω κατι για My IPTV ,τωρα η εγω ειμαι σε λαθος υπομενου η εχει αφαιρεθει...μια βοηθεια.

NWkUVTt.jpg

.
Επισης πολυ βολικο το app για android το οποιο εγκαταστησα, ερωτηση αν υπαρχει εφαρμογη και για IOS ; δοκιμασα στο ipad ενος γνωστου μου και δεν βρηκα κατι!

Ήταν στην αριστερή στήλη, τελευταίο κάτω κάτω. Έχει φύγει, και αν θυμάμαι καλά από το προηγούμενο λογισμικό. Έτσι και αλλιώς δεν δούλευε. Είχαμε βρει μερικά links, μετά απο λίγο δεν δούλευαν καθόλου. Αλλά και όσο δούλευαν υπολειτουργούσαν. Δούλευαν για μερικά λεπτά, με διακοπές, σπασίματα κτλ.

Κριμα cool feature,το καλο ειναι οτι ψαχνοντας για αυτο με εκανε να ανακαλυψω τα M3U μεσω VLC.
Απο την αλλη απαραδεκτη πρακτικη να αφαιρειται κατι απο συσκευη που εχεις πληρωσει για αυτα ακριβως που σου διαφημιζε οτι περιεχε, εγω ας πουμε το αγορασα ετσι με αυτο το Firmware και βγαλμενο το feature,ολοι αυτοι που το ειχαν απο την αρχη θα τους "πονεσε" λιγο παραπανω...αν λειτουργουσε θα μου πεις.
.

.
Ξερει κανεις επισης αν υπαρχει το remote app για IOS εκτος απο android καπου στο site της Ferg νομιζω ειχα δει οτι ναι.

Παιδιά ,γεια σας,λίγο τα φώτα σας.Έσπασα το χειριστήριο και δεν μπορώ να βρω Ούτε το ίδιο ,Ούτε κάποιο συμβατό.Η μόνη λύση που βρήκα μέχρι τώρα είναι αγορά από έξω κοντά στα 15 ευρώ ,αλλά θα αργήσει να έρθει.Έχει κάποιος να προτείνει κάτι?

Παίρνω τηλέφωνο δύο μέρες εκεί και δεν το σηκώνει κανένας.στο online κατάστημα δεν το έχει.θα ξανάπροσπαθησω σήμερα.

Παιδιά ,γεια σας,λίγο τα φώτα σας.Έσπασα το χειριστήριο και δεν μπορώ να βρω Ούτε το ίδιο ,Ούτε κάποιο συμβατό.Η μόνη λύση που βρήκα μέχρι τώρα είναι αγορά από έξω κοντά στα 15 ευρώ ,αλλά θα αργήσει να έρθει.Έχει κάποιος να προτείνει κάτι?

Αν δε βρισκεις πουθενα το δικο του, αγορα απο εξω και στο μεταξυ κινητό που να εχει ip blaster;

Εχει εφαρμογη για android που λειτουργει τελεια!

ΥΣ Πρεπει να'χεις την κεραια wifi

Παιδιά ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον ,Τελικά απαντήσανε με email.έχουν το χειριστήριο 12 ευρώ +5 ευρώ μεταφορικά για Θεσσαλονίκη.Σκέφτομαι να ξοδέψω 20 ευρώ παραπάνω και να αγορασω τον 750i που έχει το ίδιο κοντρόλ και να μείνει και η συσκευη.(αχρείαστη να είναι)πάντως η κεραία WiFi με ενδιαφέρει.

Ψάξε για το TELE USB 300 αν πουλιέται ακόμα.
Μπορείς να ρυθμίσεις και TV (και άλλες δύο συσκευές, συνολικά τέσσερις) και να χρησιμοποιείς ένα τηλεχειριστήριο για όλα.
Κόστος 6-7 και καθάρισες.

Φίλε George πολύ χρήσιμο αυτό το χειριστήριο αλλά πρέπει πρώτα να αποθηκεύσεις το σήμα που δίνει το γνήσιο χειριστήριο κ μετά να το ρυθμίσεις.εμένα χάλασε το γνήσιο!αν πάρω καινούριο αποκωδικοποιητη με ίδιο χειριστήριο θα πάρω ένα τέτοιο για να το χρησιμοποιώ αυτό Κ όχι το γνησιο!

Μην ανησυχεις. Δεν χρειαζεσαι το γνησιο. Παρε αν βρεις το USB-300 και απο εδω, κατεβασε το config αρχειο για τον T650i. Αποθηκευσε το στο τηλεχειριστηριο και ειναι ετοιμο.

Παιδιά εξαντλημένο παντού το tele usb300 ,και επειδή κούρασα παραγγέλνω το γνήσιο,ευχαριστώ.

Αν δε το παρήγγειλες ηδη, κανε ένα τηλέφωνο στα καταστήματα από αυτό το ποστ. Δεν είναι κούραση, γι αυτό είναι το φόρουμ.