Δεν είναι απαραίτητο να «καίγονται» οι υπότιτλοι πάνω στο βίντεο.
Μπορούν να μετατραπούν σε Vobsub ώστε να τους δοθούν όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά και να προστεθούν στο αρχείο με το mkvmerge (mkvtoolnix).
Ο συνολικός χρόνος που απαιτεί αυτή η διαδικασία είναι περίπου 5'.
O Τ65 αναγνωρίζει κανονικά ενσωματωμένους Vobsub, αλλά μάλλον όχι ο Edision mini-triton.
Εκτός από Vobsub, δοκίμασε να ενσωματώσεις και άλλες μορφές στο αρχείο ώστε να έχει συμβατότητα και με τον mini-triton. Νομίζω οι SMI και SSA εμφανίζονται σωστά και στα ALΙ και στα Mstar.
Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, γράψε το στο θέμα του mini-triton. Νομίζω θα είναι πολύ χρήσιμο για κάποιους χρήστες του :smile:
Μία φορά δοκίμασα ενσωματωμένους Vobsub σε Mstar 7818 και μου φάνηκαν πολύ όμορφοι.παρατηρω οτι οι υποτιτλοι εχουν ενα καποιο "πιξελιασμα",σαν game που δεν εχει AA ενεργοποιημενο και τα πολυγωνα ειναι "χοντρα".
Προσοχή: το λογισμικό έχει πρόβλημα και απενεργοποιεί κάποια πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ!Βγήκε το λογισμικό 1.058 για τον Μίνι, ένα μήνα περίπου μετά τον "μεγάλο" Τ65. Μήπως τελικά δεν είναι 100% συμβατοί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.