Pantelis Ok.
New member
- 3 February 2008
- 26
Μολις ειρθε ο Τ70 απο shop.Ειναι για τον αδερφο μου λιγο που ειδα τα μενου ειναι ιδια με Τ65 σε μοβ ροζ χρωμα , χωρις οθονη μπροστα και το πιο κουφο... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΝΟΥ!!!
Τι νερά σου κάνει? Τον έχω κι εγώ αλλά σε αποθήκευση γιατί χρησιμοποιώ ακόμα κάποιον F&U.
Μολις ειρθε ο Τ70 απο shop.Ειναι για τον αδερφο μου λιγο που ειδα τα μενου ειναι ιδια με Τ65 σε μοβ ροζ χρωμα , χωρις οθονη μπροστα και το πιο κουφο... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΝΟΥ!!!
Καλό κι αυτό...Όλο εκπλήξεις η Ferguson.
O T650 είχε ελληνικά μενού αλλα δεν είχε ελληνικό EPG (προστέθηκε αργότερα)
Υπάρχει περίπτωση με κάποια μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού ή είναι λόγω hardware;Ο Τ70 δεν υποστηρίζει WiFi, με οποιοδήποτε στικάκι.
Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα. :ciao:
Εδω και 3 μερες ανακαλυψα το site και μπορω να πω οτι συγκινηθηκα απο την ποιοτητα του και τη ζεστασια που βγαζει προς τα εξω.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους .
Παιδια θελω τη βοηθεια σας για ενα αποκωδικοποιητη Τ70 που πηρα χθες.
Κανω scan για καναλια και δεν τα βρισκει ολα και οχι τα ιδια καθε φορα.
Παραδειγμα βρισκει τη μια φορα τα κρατικα και την αλλη οχι. Επισης δεν βρισκει καθολου τα extra3, kontra και δεν ξερω πιο αλλο ακομα.
Εχω προσπαθησει καμια 10αρια φορες και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Μηπως πρεπει να κανω κατι στο menu του?
Η πρωτη εντυπωση με το μηχανημα ειναι πολυ καλες αν εξαιρεσουμε το θεμα με τα καναλια.
Ουτε σπασιματα οθονης και επισης ειναι αρκετα γρηγορος. Φαινεται καλος.
Ευχαριστω εκ των προτερων στην οποια βοηθεια.
Εχει την v1.000 και δεν εχει ελληνικο μενου. Τωρα για το EPG δεν ξερω καν τι ειναι. Οταν λες ελληνικα στους υποτιτλους βιντεο εννοεις να παιξει απο το usb? Δεν εχω δοκιμασει τιποτα ακομα περαν του δεκτη tv.Φιλε μου μπορεις να μου πεις την εκδοση λογισμικού που εχει ο δεκτης σου και αν εχει Ελληνικο μενου και EPG? Γιατι αυτόν πειρα και εγω με λογισμικο v1.000 και δεν εχει Ελληνικα στις γλωσσες μενου και δεν δειχνει Ελλ. και στους υποτιτλους στα βιντεο.
Εχει την v1.000 και δεν εχει ελληνικο μενου. Τωρα για το EPG δεν ξερω καν τι ειναι. Οταν λες ελληνικα στους υποτιτλους βιντεο εννοεις να παιξει απο το usb? Δεν εχω δοκιμασει τιποτα ακομα περαν του δεκτη tv.
Να σε ρωτησω κι εγω: πιανεις ολα τα καναλια?
Αν και οι δύο δέκτες που έχεις έχουν προβλήματα λήψης (ο ένας δεν παίζει κάποια κανάλια και ο άλλος παίζει με σπασίματα) μάλλον δεν έχεις αρκετά καλό σήμα.
(Η ερώτηση για τον Eco μεταφέρθηκε εδώ)
Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα. :ciao:
Εδω και 3 μερες ανακαλυψα το site και μπορω να πω οτι συγκινηθηκα απο την ποιοτητα του και τη ζεστασια που βγαζει προς τα εξω.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους .
Παιδια θελω τη βοηθεια σας για ενα αποκωδικοποιητη Τ70 που πηρα χθες.
Κανω scan για καναλια και δεν τα βρισκει ολα και οχι τα ιδια καθε φορα.
Παραδειγμα βρισκει τη μια φορα τα κρατικα και την αλλη οχι. Επισης δεν βρισκει καθολου τα extra3, kontra και δεν ξερω πιο αλλο ακομα.
Εχω προσπαθησει καμια 10αρια φορες και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Μηπως πρεπει να κανω κατι στο menu του?
Η πρωτη εντυπωση με το μηχανημα ειναι πολυ καλες αν εξαιρεσουμε το θεμα με τα καναλια.
Ουτε σπασιματα οθονης και επισης ειναι αρκετα γρηγορος. Φαινεται καλος.
Ευχαριστω εκ των προτερων στην οποια βοηθεια.