Φεύγει LCD αλλα ποίαν Plasma.

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
OK να πως έχουν τα πράγματα.
Σήμερα παρέλαβα την Samsung 32C530 από Γερμανία με προορισμό την κουζίνα μου.
Μετά από το ξεπακετάρισμα και το κρέμασμα της στον τοίχο ήρθε η πρώτη απογοήτευση. Τελικά οι 32 ιντζές είναι πολύ λίγες και ας είναι για κουζίνα.
Η δεύτερη απογοήτευση ήρθε με το που έθεσα την TV σε λειτουργία, θυμήθηκα αυτό που είπε ο Yperion σε άλλο νήμα ότι <Οποιος συνηθισει να βλεπει σε Plasma η εικονα των LCD μετα του φαινεται αστεια...>
Κατά καλή μου τύχη όμως ήρθε η πεθερά από το σπίτι και με είδε που έπαιζα με της ρυθμίσεις και μου λέει <θέλω και εγώ μια την ίδια για το δωμάτιο> δεν έχασα την ευκαιρία, αύριο η TV πάει στην πεθερά και εγώ είμαι σε αναζήτηση για φτηνή 42 Plasma.
Μεταξύ LG 42PJ350 και Samsung 42C430 εσείς ποίαν προτείνεται?
Να σημειώσω ότι η χρήση είναι αποκλειστικά για τηλεοπτικό.

Καλή plasma είναι η Panasonic 50S20 στα 889 ευρώ.Μεταξύ lg και samsung,πάρε την Samsung.

Όχι ρε φιλε 50 στην κουζίνα θα με σκοτώσει η γυναικα. Έτσι και αλλιώς για να χωρέσει την 42 πρέπει να κάνω και μερικές μικρομετατροπές στην διαρρύθμισιν των επίπλων.
Προτείνεις την Samsung ε?

Φτηνή,τι ενοείς,μπορεί για εσένα να είναι φτηνή τα 500 ευρώ,και για εμένα 1000.Δώσε μια ενδεικτική τιμή,πάντως δες την 42U20.

καλές είναι και οι LG...καλό θα ήταν να τις δεις και απο κοντά...όσο και για το design είναι μακράν πρώτες...εδώ μέσα θα σε πρήξουν πρώτα για panasonic και μετά για όλες τις άλλες. Δεν διαφωνώ, αλλά παίζουν και άλλα ρόλο π.χ. design , value for money, και στην τελική είναι και υποκειμενικό στο μάτι το τι θα σου αρέσει. Αλλιώς θα είχαν όλη μία μάρκα και τέλος

Παρε την PJ350 μια χαρα ειναι...

Επειδή γνωστός μου πήρε την 50PJ350 για την καφετέρια που έχει, και επειδή "ασχολήθηκα" και λίγο μαζί της, οφείλω να ομολογήσω ότι για τα χρήματα που κοστίζει είναι μία άριστη αγορά.

-bye-

Οι LG είναι πολύ καλές σε εικόνα και στις τιμές που τις βρίσκεις συχνά, είναι απίστευτες. Φίλος μου πήρε την 42PJ350 με 395 πριν ένα μήνα περίπου και του την έστησα εγώ. Είναι φανταστική σε εικόνα και αρκετά καλή σε σχεδιασμό.

Επειδή γνωστός μου πήρε την 50PJ350 για την καφετέρια που έχει, και επειδή "ασχολήθηκα" και λίγο μαζί της, οφείλω να ομολογήσω ότι για τα χρήματα που κοστίζει είναι μία άριστη αγορά.

-bye-

Οι LG είναι πολύ καλές σε εικόνα και στις τιμές που τις βρίσκεις συχνά, είναι απίστευτες. Φίλος μου πήρε την 42PJ350 με 395 πριν ένα μήνα περίπου και του την έστησα εγώ. Είναι φανταστική σε εικόνα και αρκετά καλή σε σχεδιασμό.

Οι LG όντως είναι value for money,δηλαδή εάν δεν μπορείς να πας σε Panasonic 42U20,με λιγότερα χρήματα βρίσκεις την συγκεκριμένη LG.

Οι LG όντως είναι value for money,δηλαδή εάν δεν μπορείς να πας σε Panasonic 42U20,με λιγότερα χρήματα βρίσκεις την συγκεκριμένη LG.
Εμένα παιδιά όσες φορές τις είδα στο SATURN δίπλα δίπλα πέρυσι, ίδιες μου φάνηκαν μη σου πω και καλύτερη η LG γιαυτό και πήρα την τελευταία 50'' με 599 έχω καταευχαριστηθεί εικόνα.
Και στα φετινά μοντέλα πάλι ίδιες μου φάνηκαν οι LG και Panasonic και οι Samsung ελαφρά καλύτερες και από τις δύο αλλά και πιο ακριβές.

Απάντηση: Re: Φεύγει LCD αλλα ποίαν Plasma.

Εμένα παιδιά όσες φορές τις είδα στο SATURN δίπλα δίπλα πέρυσι, ίδιες μου φάνηκαν μη σου πω και καλύτερη η LG γιαυτό και πήρα την τελευταία 50'' με 599 έχω καταευχαριστηθεί εικόνα.
Και στα φετινά μοντέλα πάλι ίδιες μου φάνηκαν οι LG και Panasonic και οι Samsung ελαφρά καλύτερες και από τις δύο αλλά και πιο ακριβές.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις plasma σε φωτεινό περιβάλον...

Re: Απάντηση: Re: Φεύγει LCD αλλα ποίαν Plasma.

Εγω που εχω δει 50PS3000 και 50B550 σε κανονικο περιβαλλον (τις εχουν γνωστοι μου) θα εβαζα την PS ελαχιστα κατω απο U10 και την 550 λιγο κατω απο την PS...

To προβλημα των Samsung plasma ειναι οτι δεν εχουν καλο μαυρο και η εικονα θυμιζει LCD...

Tα φετινα μοντελα Samsung πλασμα δεν τα εχω δει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φεύγει LCD αλλα ποίαν Plasma.

Εγω που εχω δει 50PS3000 και 50B550 σε κανονικο περιβαλλον (τις εχουν γνωστοι μου) θα εβαζα την PS ελαχιστα κατω απο U10 και την 550 λιγο κατω απο την PS...

To προβλημα των Samsung plasma ειναι οτι δεν εχουν καλο μαυρο και η εικονα θυμιζει LCD...

Tα φετινα μοντελα Samsung πλασμα δεν τα εχω δει...

Τα είδα εγώ,και στην ''έκθεση'' στην τεχνόπολη που είχε την ps50C7000 από ποιότητα εικόνας,τυπική plasma,οι plasma της LG δεν με πολυεντυπωσίασαν,οι Panasonic 50V20-VT20 είχαν εικόνα αναφοράς.

OK guys η κατάσταση άλλαξε δραματικά και τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η 32C530 έμεινε στην κουζίνα.
Η 42C96HD που είχα στο σαλόνι διπλα στην 50B550 κρεμάστηκε στον τοίχο της πεθεράς.
Τώρα έχω χώρο στο σαλόνι για μια TV που θα είναι διπλα στην 50B550 και αυτή θα είναι τουλάχιστον 50".

Η πρώτες σκέψης μου είναι:
1. LG 50PK550
2. Panasonic 50S20
3. LG 60PK550