Δοκίμασε και με το ανταπτοράκι της ΑΤΙ. Πρόσεξε να είναι το μαύρο, γιατί το γκρί είναι για τις 3xxx. Έχει γύρω στα 15ε. Και το καλώδιο hdmi-hdmi θα το χρειαστείς έτσι κι αλλιώς, όποια κάρτα κι αν πάρεις...Τους τελευταίους έχω βάλει. Είναι για XP MCE.
Μήπως είναι παλιά η κάρτα μου τελικά;;;;
Τι να πω... Ύλπιζα ότι όταν θα πάρω την πλάσμα δε θα είχα τα προβλήματα που είχα με τη CRT που ήταν συνδεδεμένη με s-video.
Kαλορίζικη!
Έδωσες 25 ή 50hz για DVD;
Για .mkv 24hz
Ευχαριστώ Δημήτρη.
Αν ενεργοποιήσουμε το resize στο ffdshow τι ανάλυση πρέπει να δίνει η κ.γραφικών στην tv; Πειράζει αν βάλουμε και τα δύο 1920x1080;
Από ισχύ δε νομίζω ότι έχω πρόβλημα (c2d e6750).
Oι ρυθμίσεις στο resize είναι οι παρακάτω του οδηγού;
Κάτω από το "Resize & aspect" υπάρχει η επιλογή «settings».
Εκεί επιλέγουμε ως resize filter το Lanczos και του δίνουμε τιμή 2 ή 4 (το 4 μπορει να εμφανίσει ringing), αντίστοιχα το Luma Sharpen το ορίζουμε στο 1.0 ή λιγότερο και το chroma στο 0
Τέλος, στο Configuration του FFDshow, κάνουμε scroll προς τα κάτω-κάτω στην αριστερή μπάρα μέχρι να βρούμε το output. Εκεί επιλέγουμε ΜΟΝΟ ΥV12 και αφαιρούμε τα υπόλοιπα
Και στο specify size βάζουμε 1920x1080 ή 1440x1152 που προτείνει ο οδηγός;
:a0210:Και στην κάρτα γραφικών και στο ffdshow δίνεις τη φυσική ανάλυση του panel σου, δηλαδή 1920 χ 1080 για τηλεοράσεις / προβολείς Full HD.
Τα υπόλοιπα όπως τα γράφουμε..
Στο ccc. Eκεί που έχεις βάλει την ανάλυση έχει τα hz δίπλα (refresh rate νομίζω)...Που ακριβώς να το έκανα αυτό;
Και στην κάρτα γραφικών και στο ffdshow δίνεις τη φυσική ανάλυση του panel σου, δηλαδή 1920 χ 1080 για τηλεοράσεις / προβολείς Full HD.
Τα υπόλοιπα όπως τα γράφουμε..
Στο ccc. Eκεί που έχεις βάλει την ανάλυση έχει τα hz δίπλα (refresh rate νομίζω)...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.