FFDShow με dual-core support για H264 decoding

Ευχαριστω!!!
Θα το δοκιμασω τωρα που ξαναστηνω απο την αρχη τα προγραμματα αντι για την εκδοση που υπαρχει στον αντιστοιχο οδηγο....

και ειναι καλυτερος απο τον coreAVC?

Απο οτι εχω δει εγω το coreavc 1.6 ειναι καλυτερο, και το Main Concept επισης.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βγει και έκδοση για x64...

απο το στομα σου και στου developer το αυτι..:singer:

edit: Παρεπιπτοντως εχουνε βγει και ffdshow_clsid εκδοσεις με Dual Core και H.264 υποστήριξη εαν θυμαμαι καλα εκτος απο τις xxl που εχει ποστερει ο φιλος Στρατος.

edit2 : Η διαφορα βεβαια η μεγαλη που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι το ffdshow ειναι τσαμπεογλου ενω τα αλλα 2 ειναι επι πληρωμη οποτε για freeware ειναι οντως πολυ καλο..

Last edited:
Παρατήρησα επίσης ότι το DVD decoding πλέον πρέπει να δουλεύει (δεν έχει πλέον το προειδοποιητικό μήνυμα).
Το δοκίμασε κανείς? Με WMP δε μου παίζει...

edit: Παρεπιπτοντως εχουνε βγει και ffdshow_clsid εκδοσεις με Dual Core και H.264 υποστήριξη εαν θυμαμαι καλα εκτος απο τις xxl που εχει ποστερει ο φιλος Στρατος.

Ποια η διαφορα των εκδοσεων xxl κ clsid?
Αυτη που υπαρχει στο πιο πανω link ειναι η 1485(26/9/07) κ μια που βρηκα ειναι η 1737(1/1/08)clsid...
Ποια προτεινετε να βαλω?

Πάντως με αυτές τις εκδόσεις με έναν καλο διπύρηνο δεν χρειάζεσαι πια τον coreavc. Eξάλλου το ffdshow έχει καλύτερη εικόνα απο το coreavc

Το έβαλα και τέρμα τα κοψίματα. Τώρα πλέον το cpu utilization μοιράζεται σχεδόν ισόποσα στους δύο πυρήνες. Είσαι Θεός (ήλιος καλοκαιρινός :flipout:). Αγνοούσα την υποστήριξη dual core από τις εκδόσεις xxl μέχρι που άνοιξες αυτό το thread.

Πάντως με αυτές τις εκδόσεις με έναν καλο διπύρηνο δεν χρειάζεσαι πια τον coreavc. Eξάλλου το ffdshow έχει καλύτερη εικόνα απο το coreavc

φτουυυυ!!!:damnyou: και περιμενα να παρω διπυρινο τοσο καιρο για να το κατεβασω..
τσαμπα μπηκε...τουλαχιστον εαν θυμαμαι καλα μπορω να μεταφερω την αδεια σε αλλo pc?
απορω τι σας διαβαζω τοσο καιρο..ανεπιδεκτος:grandpa:
το μονο που μενει ειναι να ευχαριστησω τον στρατο και τα παιδια για τα απιστευτα HTPC Guides και τις γνωσεις που μας προσφερουν

Re: Απάντηση: FFDShow με dual-core support για H264 decoding

Εγώ αυτό έχω περάσει τώρα και είμαι μια χαρά.

Αν και βγήκε προχτές άλλη μία (ακόμα) αναβάθμιση του ffdshow και την κατέβασα αλλά φοβάμαι να την δοκιμάσω..:ADFAD2:

Aαααααα.....
Μου φαινονται πας γυρευοντας εσυ!!!!!-bye-

Για να βαλουμε νεα εκδοση ffdshow...κανουμε απλα απεγκατασταση την προηγουμενη? Ή θελει ελεγχο για τιποτα απομειναρια στην registry?

Edit:Πηρα απαντηση απο doom οτι δεν χρειαζεται απεγκατασταση της προηγουμενης...την περναμε απο πανω....

Last edited: