Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

http://coolvibe.com/wp-content/uploads/2013/09/Concept-Art-Kay-Huang-Titan-of-Braavos.jpg

Concept-Art-Kay-Huang-Titan-of-Braavos.jpg

Πριν από μερικές μέρες διάβαζα για το συγκεκριμένο τοπίο στη γνωστή σειρά βιβλίων και με βάση την περιγραφή τη βρίσκω μέτρια σαν απεικόνιση, αλλά τέλοσπάντων.

Xαχαχα ... λιγο ελειψα και πηρε φωτια το νηματακι :p

Αααααααα... Δεν είναι δίκαιο αυτό. Δεν νομίζω να σε γράψαμε, απλά κανένας δεν βρήκε την απάντηση! Δεν θα μας πεις????
Έχω σπάσει το κεφάλι μου κοιτώντας την κλέβοντας 5λεπτα από τη δουλειά, αλλά δεν έχω καταλήξει ούτε σε ίχνος συνειρμού!

Ειναι απλο απλουστατο.
Η επαφη θα συντελεστει ετσι κι αλλιως.
Η γυναικα εχει κλεισει τα ματια της διοτι ειναι ετοιμη να δεχτει το φιλι του πολεμιστη.
No matter the coldness of iron gloves ... no matter the absence of eye contact -bye-

Evanfotis

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα πολυ ομορφα links (μερικα απο αυτα γνωστα "τους παροικουντες την Ιερουσαλημ")
και ευελπιστουμε να μας συντροφεψεις για αρκετα ναυτικα μιλια ακομα. Ο "προορισμος" ειναι το ταξιδι και
η γαλερα μας ... ΟΧΙ τα νησια που σταματουμε για ανεφοδιασμο. Η εικαστικη Οδυσσεια μολις που ξεκινησε. -bye-

Re: Απάντηση: Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Στο μηκος κυμματος του Gary Tonge (ομιχλη οριζοντα !!!)

Christian Hecker > Elysium

Elysium.jpg

και για τον φιλο μου τον Geopan (που ρεπει συνεχως προς την ηρωικη φαντασια :p) >

Centaur elf archer

Centaur elf archer.jpg

Και κατι κολλοσιαιο ... δυστυχως ατιτλο !

http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/tg/image/1345/85/1345857966182.jpg

1345857966182.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Μου θυμισες λιγο Jean Giraud ... αν και οχι εντελως ! Οι τεχνοτροπιες ειναι διαφορετικες.
Ειδες ομως τι σου ειναι οι συνειρμοι (εχμ ... οι καταρρεουσες κβαντικες υπερθεσεις :p)

Victorian urbanism.jpg

Πολυς καμβας και χρωμα.
Καμια σχεση με την απαραμμιλη στιλπνοτητα της SkyDoll.
Oμως εχουν κατι κοινο .... αυτη την αισθηση ΥΨΟΥΣ (η βαθους) :p

Last edited:
...οτι ο ένας "παίρνει" απο τον άλλο είναι δεδομένο.
Κ εισάγει δικά του εστοιχεία εξελίσσοντας ή όχι την εκάστοτε εκδοχή.
Το θέμα είναι να είναι καλόγουστα κατ' εμέ άν και αρκετα υποκειμενικό αυτό.

Ένα στοιχείο που μου αρέσει στον Alessandro Barbucci όπως και σε αρκετούς άλλους είναι οτι έχει στη σύνθεση διαφορετικά στοιχεία που δημιουργούν " συμβολικές μορφές",
πχ στη παραπάνω εικόνα (που δέν ειναι και απο τις καλύτερες του) τα ανάγλυφα κάτω απο την επιγραφή "chapel" λειτουργούν ώς μάτια και αυτά ευθυγραμιζμένα με τη μύτη του pet, δημιουργόντας έστι αλλη μια μορφή που "επιβλέπει" τη SkyDoll ανάμεσα στις υπόλοιπες πάνω και αριστερά..

Last edited:
Λοιπον ...
ΔΕΝ θα φτασω τα 95 Mb επειδη ειμαι τοσο αγαθο και προθυμο παιδακι.
Σας αγαπω .... ΑΛΛΑ .... :icon15:

Για να δουμε αν θα δουλεψει το Photobucket οπως πρεπει >

http://s1354.photobucket.com/user/J58PW/library/Roger Dean?sort=9&page=1

Λογικα πρεπει να σας βγαλει ενα αλμπουμ με 30 landscapes του Roger Dean.
Κανετε κλικ σε καθε thumbnail για να σας βγαλει ενα νεο παραθυρακι με την εικονα.
Πηγαινετε κατω δεξια, εκει που εχει τον μεγενθυτικο φακο και το πατατε.
Σας ξαναβγαζει ενα κανουργιο παραθυρακι (με την ιδια εικονα).
Ξαναπατε κατω δεξια (στον ιδιο μεγενθυτικο φακο) και κλικαρετε.
Ισως να περιμενετε λιγο ... γιατι τωρα θα σας βγαλει το original resolution !!!

And that's that ..... (hopefully :p)

Last edited: