Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Οταν η Virtual Reality ξεφυγει απο κρανη και πιξελς .... ΝΑΙ, θα τα ζουμε πιο κρυσταλλινα και απο την πραγματικοτητα.
Ομως, μεχρι τοτε .... θα τα βλεπουμε σε στιγμιοτυπα και ζωγραφιες. Τα παιδια που γεννιουνται ΤΩΡΑ, θα δραπετευουν
απο μια πολυ πεζη καθημερινοτητα χωρις καν να κουνηθουν απο τον καναπε. Το θεμα ειναι, βεβαια, αν βγει η πριζα ...
θα παθαινουν ενα μικρο σοκ η μια ελαφρια ανακοπη ? :laugh:

Η παραπανω δουλεια (του Stefan Morell) μου θυμιζει λιγο Inception. Γιαυτο την ποσταρα -bye-

Γουφ .... :p

animated-dog-31.gif

Έτσι όπως το περιγράφεις με τα παιδιά και την πρίζα, μού φέρνει σε μάτριξ! (Η διαφήμιση την Νισσάν που έχει μία πόλη πάνω σε ερπύστριες να γυρίζει, είναι ό,τι πιο κοντινό είδα πρόσφατα στο θέμα του Morell).

Εγώ πήρα την ευκαιρία για να την ποστάρω,απο μία εικόνα που είδα στο ποστ 467....Η δεύτερη είναι. Μου θύμισε ελάχιστα την Zion και τα σκάφη.

Καλα .... οχι οτι σπουδασε εργονομια (ο καλλιτεχνης).

Το βασικο του μοτο ειναι > "οτι μου φανει του Λολοστεφανη" :laugh:
"Ιντριγκαδορικο να ειναι και οτι θελει ας ειναι" :2thumb22sup:

Μια δουλεια που δεν μπορεις να την πεις καθαροαιμη Fiction Art.
Το μονο που ισως αγγιζει το φανταστικο ειναι αυτα τα φωτεινα πετραδια
που κουβαλουν οι οδοιποροι πανω τους. Κατα τα αλλα ... εξαιρετικη δουλεια !

The long walk.jpg

The Long Walk !

Αρκετα παλια ζωγραφια. Δεν μπορεσα να την βρω στο νετ :p

Across the desert είναι ο τίτλος από την πηγή.

Αφού δεν έχει ξαναμπει link για τον κυρ-Andrei Pervukhin, ας βάλω τότε το: http://pervandr.deviantart.com/gallery/
(νόμιζα ότι αν κλίκαρες την εικόνα, θα μας παρέπεμπες εκεί -δεν δοκίμασα να την κάνω κλικ, πάντως.)

κι εκπλήσσομαι που βρίσκω κάτι που το ξέρω πριν από το post σου! Για sci-fi δεν είχα σκεφτεί τη συγκεκριμένη εικόνα, αλλά ταιριάζει ωραία στην κατηγορία.

Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή,αν πώ ότι είναι απίστευτος ο ρώσσος,αλλά σίγουρα κάνει εξαιρετική δουλειά!!
Επίσης μου άρεσε η θεματολογία του,δεν μένει σε κάτι σταθερό.
Μπράβο φίλε ''sonic'' για το link. Απο τότε που άνοιξε αυτό το νήμα,συνέχεια ανακαλύπτουμε και κάτι καινούργιο...Όλοι συνεισφέρουν σε κάτι.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατι σουρεαλ .... (για αφισα τοιχου, ισως ; :p)

Για αφίσα τοίχου σκέφτομαι κάτι άλλο.....με ενέπνευσε ο Andrei Pervukhin.