Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

629_tid_0002.jpg

http://www.pnowacki.com/

Xαχαχαχα ... :laugh::laugh::laugh:

Καποιος μου πεταει τυρακι να τσιμπησω ! :p

Εαν ενδωσω ... μετα θα γινει SW fiction art, εδω μεσα.
Και θα μας ξεφωνησουν .... :flipout:... να μην πω, ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ! :flipout:

Tho Yor on Ando Prime.jpg

Last edited:
Του Neil Robert

942739angelexterminatusartwork.jpg

Δουλεια που έγινε βάση για εικονογραφηση εξωφυλλου ( angel exterminatus νομιζω. Τυφλα να εχουν τα ρομποκοπ και τα τσαμπι)

Φαντάζομαι ανταλλακτικά για το φωτόσπαθο ? :)

Προσπαθήσαμε να φτιάξυμε δικά μας στη Γιάφκα, αλλά δεν τα καταφέραμε (ποστ #667). Μάλλον το μυστικό συστατικό πρέπει να είναι μέσα στα κουτάκια τελικά...:p

Δουλεια που έγινε βάση για εικονογραφηση εξωφυλλου ( angel exterminatus νομιζω. Τυφλα να εχουν τα ρομποκοπ και τα τσαπι)

Ο κινηματογραφος ΔΕΝ μπορει να αποδωσει τα εντελως απιθανα χρωματα και φωτισμους μια εικονογραφησης.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΘΙΣΤΙΚΑ. Γιατι ο σκιτσογραφος δεν ακολουθει καμια νορμα φωτορεαλισμου η κορεσμου
χρωματων, η βαθους πεδιου, κλπ. Κ-Α-Μ-Ι-Α ! Σαν ενα Photoshop (η Bryce) που ... τρελλαθηκε !

Xαχαχαχα ... :laugh::laugh::laugh:

Καποιος μου πεταει τυρακι να τσιμπησω ! :p

Εαν ενδωσω ... μετα θα γινει SW fiction art, εδω μεσα.
Και θα μας ξεφωνησουν .... :flipout:... να μην πω, ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ! :flipout:

Χαχαχα... Όχι βρε συ, απλά με έχει πιάσει ο πυρετός του VII και ψήνομαι μέχρι να βγει.

Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε δικά μας στη Γιάφκα, αλλά δεν τα καταφέραμε (ποστ #667). Μάλλον το μυστικό συστατικό πρέπει να είναι μέσα στα κουτάκια τελικά...:p

Δες το είναι πολύ ωραίο, αλλά μάλλον και αυτοί τα χρειάζονται τα κουτάκια τους για να δουλέψει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

2014-12-01%2874288%29_Home.jpg

http://www.3dtotal.com/index_gallery_detailed2.php?id=6378&cat=scenes#.Vd34spf0eZd

Δες το είναι πολύ ωραίο, αλλά μάλλον και αυτοί τα χρειάζονται τα κουτάκια τους για να δουλέψει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το επιστημονικό team της Γιάφκας θα μελετήσει το φαινόμενο (κι ας ελπίσουμε να μην τινάξει κανένα κτήριο στον αέρα!:icon15:).

- Xρυση μου, δεν τρεχω σε πλανητες που απαγορευεται το καπνισμα.
- Μα ... αφου απαγορευεται παντου ! Που πας και επιτρεπεται ?
- Μα ... μεσα στην κασκα, χρυση μου ... που αλλου !

styling_spaceport_00.jpg

To παρα-παραπάνω (#775) μου αρέσει πολυ και μου θυμηζει ομορφες ξενιαστες εποχες που ουσιαστικα δεν εζησα αλλα ένοιωσα η φαντάστικα (αρα σκεψου σημερα)

Και επι της ευκαιρίας θυμάται κανεις τον "Παραξενο Αδαμ - Ανταμ"
Οχι δεν ειμαι τοσο γερος που να το ειχα ζησει αλλα οταν ημουν πιτσιρικάς επεσαν κάτι τευχη απο θειο στα χερια μου...και απο τότε με στοιχιωσαν.

Ανακάλυψα κάτι ηδη σε αυτη την ηλικία που μου ειναι δυσκολο να εκφράσω σήμερα. Οτι ειμαστε πολυ περισσότερο απ'οτι ειμαστε για να ειμαστε πεπερασμένοι.
Αλλιως δεν θα σκεφτόμαστε τον Παράξενο Αδαμ και ουτε θα μας συγκινουσε οντας παιδια.

diaplanhtika-109-cover.jpg

diaplanhtika-37-cover.jpg

mystery-in-space-2.jpg

168260_186009144758483_7281428_n.jpg

Βρηκα το μπλογκ αυτου του τυπου στην Ελλάδα ψάχνοντας τον Παραξενο Αδαμ. Δεν τον ξέρω αλλα τον παω. Ειμαστε σιγουρα κοσμικά αδελφια.

http://paraxenosadam.blogspot.fr/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απιθανη φυσιογνωμία...ρετρο όπως το designe επιπλων των 50ς που ξανάρχεται στην μόδα.
Επιπλεον το "μυστικό του όπλο το ειδαμε ηδη να πραγματοποειται μπροστα στα μάτια μας στην Ολυμπιάδα του Λος Αντζελες...\Και το ντουφέκι του μιάζει με ψεκαστηρα αεροζόλ...Τι άλλο θέλει το κοινο για να πιστει ;

Heroes-Adam-Strange-33-goog.jpg

Η απόλυτη εκφραση της ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ στην ποστ-επιστημονικη εποχή μας

Μου έχουν κάνει δώρο ένα τεύχος από Παράξενα και διαπλανητικά Ωραιότατο. Κι αν μου άρεσε εμένα, πόσο περισσότερο σε αυτούς που τα έζησαν άμεσα. Διαβάζοντάς το είχα την αίσθηση ότι θα φαινόταν στα μάτια του τότε αναγνώστη πιο συναρπαστικό από πολλά sci-fi κόμικς του σήμερα...