Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Τα θυμαστε αυτα ? :p

Out of the blue (front & back).jpg

Out of the blue (inside).jpg

Δεν θα ρωτησω ποιο συγκροτημα κοσμησε τον δισκο του με το παραπανω art (ευκολακι).
Θα ρωτησω το ονομα του καλλιτεχνη που τα ζωγραφισε (να δω και την παλαιοτητα σας) :p

Τα θυμαστε αυτα ? :p

View attachment 114243

View attachment 114244

Δεν θα ρωτησω ποιο συγκροτημα κοσμησε τον δισκο του με το παραπανω art (ευκολακι).
Θα ρωτησω το ονομα του καλλιτεχνη που τα ζωγραφισε (να δω και την παλαιοτητα σας) :p

Oxi μονο το θυμάμαι αλλα το ακουω συχνα (2 φορές το χρονο ισως) και οταν θέλω να φτιαχτω λίγο απλά βγαζω το δισκο και ανοιγω το εξωφυλλο.
Εξαιρετική εποχή...
Κάπου τότε παιζαν και οι Βoston αν θυμασαι και αυτοι με διαστημόπλοια, βαλε και το πρώτο των Κansas με τον αετό-διαστημόπλοιο, μπηκες στην ατμόσφαιρα :award:

Εγω δηλαδη ... τι ακουω ? ... Γονιδη ? .... :laugh:

boston-set1.jpg

Aσε ... εκεινες οι εποχες ειχαν εξωφυλα δισκων ... σκετα εργα τεχνης.
Τι να πρωτοθυμηθω ? Floyd ? Yes ? King Crimson ?

Last edited:
Σουρεαλιστικες εποχες. Απιθανες συνεργασιες ...
Ο Πρυτανης της φαντασιακης τεχνης να κοσμει ενα εξωφυλλο των .... Asia (των ποιων ? :laugh:)

https://cr7mania.files.wordpress.com/2013/06/new-asia-alpha.jpg

Kαι να λες τωρα εσυ που το βλεπεις στις βιτρινες των δισκοπωλειων ....
"Να το παρω για την μουσικη ... η να το παρω για τις ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ? ...." :chinscratch:

Εικαζω οτι ... εκεινο το πυρακτωμενο "σουγιαδακι" στο αριστερο του ... διπλασιαζει τις απαιτησεις ενεργειας :p

optimus_prime_transformers_dark_of_the_moon-wide.jpg

Kατι κοντα στο μισο megawatt .... !

Σουρεαλιστικες εποχες. Απιθανες συνεργασιες ...
Ο Πρυτανης της φαντασιακης τεχνης να κοσμει ενα εξωφυλλο των .... Asia (των ποιων ? :laugh:)

https://cr7mania.files.wordpress.com/2013/06/new-asia-alpha.jpg

Kαι να λες τωρα εσυ που το βλεπεις στις βιτρινες των δισκοπωλειων ....
"Να το παρω για την μουσικη ... η να το παρω για τις ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ? ...." :chinscratch:

Αυτο μου ειχε συμβει κα μένα, και το κανα το βήμα...και δε το μετάνοιωσα τελικά.

Αυτο το παλικάρι το τεθωρακισμένο απο πάνω απο που/τι είναι ;;;
Μια τέτοια στολη θα με ενδιέφερε και μενα :idea:

Πολύ ωραίο κι αυτό. Όπως το βλέπω μου έρχεται στο μυαλό το "The Sandman overture" από το γνωστό Sandman κόμικ, που είναι κάτι σαν "από πού ξεκίνησαν όλα" πλοκή.
Για παράδειγμα:
76.jpg