Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

at_at_among_the_sierra_nevada_by_fantasio-d7h2jej.jpg

http://fantasio.deviantart.com/art/AT-AT-Among-the-Sierra-Nevada-451935163

h15058.gif
h15058.gif

Μεγάλη πέραση το atat στο ίντερνετ! Στη δε "Γιάφκα του Γουκά", ολόκληρες εγκυκλοπαιδικές στήλες έχουν προκύψει να υπάρχουν για χάρη του!
h15126.gif
h15126.gif

Κατι ελαφρως χαλαρωτικο .... trippy ..... :sleep:

Digital Blasphemy > Tropical moon of Thetis ! (παλιες καλες εποχες Bryce3D ... 1999 και νωριτερα).

http://i3.photobucket.com/albums/y100/AlexisBrooke/Backgrounds/TropicalMoonOfThetis-1152864.jpg~original

TropicalMoonOfThetis-1152864.jpg%7Eoriginal

Θυμιζει λιγο Pensakola (Contact) αλλα δεν παυει να oριζει ενα δικο του στυλιστικο περιβαλλον.

Enjoy .... (με καλη μουσικουλα ... κατι σε soothing jazz ... -bye-... perhaps ...)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Οντως ... ξεχασα να ποσταρω επωνυμο :SFGSFGSF:

(πως το παθα αυτο ? .... :laugh:)

Eπικο (προς gothic) το στυλακι του.

Απλα για να τονισω οτι οι Ιταλοι "το εχουνε ακομα" απο την αναγεννηση...

Αμα δεις ακομα και κορυφαιοι Αμερικάνοι ειναι Ιταλικης καταγωγης.

Παράδειγμα Ο κορυφαιος των κορυφαιων ο Frazetta.

Βεβαια υπαρχουν και Ελληνες παραδειγμα ο Αχιλλέος

Κατι ελαφρως χαλαρωτικο .... trippy ..... :sleep:

Digital Blasphemy > Tropical moon of Thetis ! (παλιες καλες εποχες Bryce3D ... 1999 και νωριτερα).

Άλλες τέτοιες εικόνες έχει το μαγαζί;

(By the way, έχω την αίσθηση ότι το σουξέ που έβαλες θα ήταν χαλαρά στο play από Hi End show)

Βουκολικά μου μοιάζουν αυτα...
Δεν εχουν καθολου λιγο επος...

Απο Frazetta
Frazetta2.jpeg

Το έχετε δει σιγουρα σε δισκο αυτο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και αυτο ειναι απο τον δικό μας τον Χρηστο τον Αχιλλέος ( Chris Achilleos)

που το εχετε επισης σιγουρα δει σε εξωφυλλο δίσκου ( χεχε τον εχω τον δισκο )

4c87a4f88249f021f1614f5c8fcffada.jpg

Ωστε ... επικιλας το αναγνωσμα ...

Χμμμμ .... φαε λιγο Boris Vallejo ...

(... και αυστηρως, τα σεμνα του ... τα πολυ σεμνα του ... !!!)

Atlas

Atlas.jpg

Dawn

Dawn.jpg

Diving

Diving.jpg

Pegasus

Pegasus.jpg

Cyborg command

Cyborg command.jpg

Pedrum

Pedrum.jpg

Thor and Krungnir

Thor and Krungnir.jpg

Divine reward

Divine reward.jpg

Warrior queen

Warrior queen.jpg

Aυτα για αρχη ... :p
Γιατι αν βαλουμε κανενα προχωρημενο .... θα μας πεταξουν εξω ! :laugh:

Τρελαίνομαι με το Valejo και τις αμαζονες του !!!

Λες να επιτρέπεται να βαλουμε κανενα πιο τολμηρό ;;

Vallejo αρχισα να ψαχνω απο ενα λινκ που παραθεσε ο φιλτατος VasilisTsagaras, πολλες σελιδες πισω.
ΦΥΣΙΚΑ ... μου πεσε το σαγονι ! Και μου ξαναπεσε ... και μου ξαναπεσε ... και εχω προβλημα να το στερεωσω :laugh:

Ο καλλιτεχνης δημιουργει απο το 1956, αν και τα συνεχομενα μπαμ ειναι (σταθερα) απο το 1971 και μετα.
Αρα αφιερωνει(-σκοραρει) σταθερα για περιπου τεσσερεις δεκαετιες. Και εγω .... τον ανακαλυψα, το 2014 ! :bang:

Oριστε το λινκ του VasilisTsagaras > http://vallejo.ural.net/

Vallejo αρχισα να ψαχνω απο ενα λινκ που παραθεσε ο φιλτατος VasilisTsagaras, πολλες σελιδες πισω.
ΦΥΣΙΚΑ ... μου πεσε το σαγονι ! Και μου ξαναπεσε ... και μου ξαναπεσε ... και εχω προβλημα να το στερεωσω :laugh:

Ο καλλιτεχνης δημιουργει απο το 1956, αν και τα συνεχομενα μπαμ ειναι (σταθερα) απο το 1971 και μετα.
Αρα αφιερωνει(-σκοραρει) σταθερα για περιπου τεσσερεις δεκαετιες. Και εγω .... τον ανακαλυψα, το 2014 ! :bang:

Oριστε το λινκ του VasilisTsagaras > http://vallejo.ural.net/

Αυτά παθαίνει όποιος κολλάει με την ΕΦ αγαπητέ. Εμείς που είχαμε φάει την Ηρωική Φαντασία με το κουτάλι την ένδοξη δεκαετία του '80 (α ρε Μπαλάνε με τη Σελεφαΐς σου και την Ωρόρα, α ρε Θωμά Μαστακούρη πάλι με την Ωρόρα...) τον ξέραμε ήδη από τα παιδικάτα μας (όχι να το παινευτούμε αλλά....)

Α τι μου θυμησες Γιωργοs Μπαλάνος...Τον διαβαζα και εγω. Με εστελνε τοτε που ημουν παιδι η σχεδον ....

Αντε να συεισφερω λιγο ακομα στην φαντασία και στην φαντασίωση...
Εκτος απο τον Valejo υπάρχει αλλος ένας με Ιβηρικές ριζες που εχει κάνει την φανταστικη τεχνη επιστήμη και την γυναικία ανατομία "γνωση" Ο Luis Royo

Oι ηρωϊδες του οποιου κρατουν σπαθι και αλλα πραγματα και σε στελνουν...

Ενα σεμνό

8asb8d4u.jpg

Τεχνη μιλάμε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Nα πω οτι οταν ειχα δει ενα φιλμ ΣιΦι με την Τζεην Φοντα οταν ημουν μικρός μου αλλαξε τη ζωή και μου την "σηματοδωτησε"...Πως το λεγαν αυτο το φιλμ...Barbarella !

Αυτά παθαίνει όποιος κολλάει με την ΕΦ αγαπητέ. Εμείς που είχαμε φάει την Ηρωική Φαντασία με το κουτάλι την ένδοξη δεκαετία του '80 (α ρε Μπαλάνε με τη Σελεφαΐς σου και την Ωρόρα, α ρε Θωμά Μαστακούρη πάλι με την Ωρόρα...) τον ξέραμε ήδη από τα παιδικάτα μας (όχι να το παινευτούμε αλλά....)

ETΣΙ !!! .....

Ηρωικη Φαντασια ... και οχι απλα Επιστημονικη Φαντασια.

Μπαλανο ειχα παει να παρακολουθησω (1978, Α Γυμνασιου) σε ενα καφωδειο της χλεπας καπου στον Πειραια.
Τοτε εμενα Χολαργο με Παπαγο. Οταν μπηκαμε εγω ο Σωτηρης και ο αδελφος του ... μας επεσε το σαγονι κατω.
Οχι απο θαυμασμο αλλα απο ΟΙΚΤΟ για τον "σεμιναριακο χωρο". Ο Μπαλανος, πρεπει να μας αγαπουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Ακομα και εγω, που δεν εχω σπουδασει τιποτα ... ΕΚΕΙ μεσα, δεν εμπαινα να μιλησω ουτε επι πληρωμη.
Οχι οτι με ερωτησε κανεις .... :p

Hταν εποχες (τελη του 70) που ο κοσμος (ακομα και στην Αθηνα) προτιμουσε πιο χειροπιαστες ηδονες.
Και ηταν ακριβως σε εκεινα τα "πετρινα χρονια" που ο Μπαλανος αποτελουσε γη και υδωρ για
"υπερκοσμιους" τυπους (τυπακια, για την ακριβεια) σαν την παρτη μας. Ακομα και σε σκαλες
θα μαζευομασταν να τον ακουσουμε !

Καθομασταν και διαβαζαμε Φον Ντενικεν για να κανουμε ερωτησεις περι αστρικων πυλων σε πυραμιδες
σε εναν ανθρωπο που μαλλον ... ηταν για πιο σοβαρες ερωτησεις. Αλλα ηταν καταχαρουμενος ακομα
και με τετοιες παιδικοτατες ερωτησεις.

Τοσο λιγοι ημασταν .... :p

Cica

Το πας φιρι-φιρι .... :laugh:

Δωσε μια μπλουζιτσα στην κοπελα. :flute:

Last edited:
Και γω ημουν στους τόσο λιγους και "παιδικους" αν και οχι σ'αυτην την ομιλια.
Και πηγαινα στο σχολείο με εικόνες απο Ντενικεν...αντι με γεωμετρικά σχηματα.

Τι ωραία που ηταν όμως.