Fiction Art (Φαντασιακή Τέχνη)

Ε καλά, κοτζάμ κτήρια ανυψώνουμε, δεν μπορούμε να βγάλουμε τον σκύλο για μπανάκι και να τον μαζέψουμε;

chihuahua-lifesaver-jacket.jpg

Μπρίκια κολλάμε;
;)

Ενα απο τα καλυτερα concepts για hover bike απο τον Ivan Tantsiura ...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/48/b7/bf/48b7bf959a85e165639045c8a0fa725f.jpg

48b7bf959a85e165639045c8a0fa725f.jpg

Να μην το κανουμε μαθημα μηχανολογιας ... αλλα ...
ειναι απο τα λιγα concepts που σε βαζει να σκεφτεις οτι με μια ελαφρια (η αποτομη) κλιση
του διανυσματος της αντιβαρυτητας .... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ πυραυλικη ωθηση για να κινηθεις.
Με αυτους τους δισκους αντιβαρυτητας (αν και δεν χρειαζεται να εχουν καν σχημα δισκου)
συντελειται το φρεναρισμα, η επιταχυνση, η στροφη, η ανυψωση και η προσγειωση.

Ισως να εβαζα ελαφρως μεγαλυτερο δισκο πισω, η μικροτερους δυο μπροστινους
(και να εδιωχνα καποιους αλλους, απο κατω) αλλα αυτο που σχεδιασε ο Ivan ειναι
πολυ κοντα στο ειδος της κινησης που θα αργησει ΠΟΛΥ, να γινει everyday sight >
την αντιβαρυτικη προωθηση !

Μπραβο στον Ivan !

Last edited:
Ενα σκιτσακι του Daniel Simon (Galaxion) που αφηνει την φαντασια να ανεμοπορησει σε non cost-effective κοσμους.
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ μεγαλο αμαξωμα. :laugh: Tεραστιοι τροχοι και περιστρεφομενες πορτες που ριχνουν κατω ταβανια :flipout:

http://www.autoblog.nl/gallery/0_Di...niel_Simon/Cosmic-Motors-Daniel-Simon-009.jpg

DanielSimon_CosmicMotors_Galaxion_04_800px.jpg

Eεεεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι .... :icon15: .... μηδενικος εξορθολογισμος σε μεγεθη !
Και αει σιχτιρ η στραγγαλιστικη εξοικονομηση υλικων του βιομηχανικου σχεδιασμου.:Banane0:

Δεν υπαρχει καν (σημερινος) δρομος που οι λωριδες κυκλοφοριες ... να χωρανε τον παραπανω γιγαντα ! :proud:

Eεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιι ....... (ξαναλεμε) ! -bye- ..... και στριμωχτειτε μεσα στις πανακριβες Ferrari σας,
με δυο φρεσκες δισκοκηλες σε καθε εισοδο-εξοδο.

Last edited:
Ok, ας ξαναγυρισουμε στο σκιτσο (τo παραπανω ηταν για το Concept & exotic cars, αλλα
πεφτει καρπαζα οποτε παρασυρθω με οτιδηποτε δεν ειναι, τουλαχιστον, μακετα :rolleyes:)

Moodcase (αγνωστου)

3ada0698161406e5ad466e7d97c12893.jpg

Αλιενιζει ? .... το ξελω :proud:

Αυτο το εργο, σε μορφη εξωφυλλου δισκου, oταν ημουν νεος (πολυ νεος γιατι νεος ειμαι ακομα :Banane0: :twoguns:) μου δημιουργουσε πολλα αναμικτα περιεργα και εως ανεξηγητα συναισθηματα.... Κοινως, Elle me fascinait ....

Βεβαια ολα αυτα τοτε...

Θα μπορουσε να μπει και στη μουσικη κατηγορια :gossip:

maxresdefault.jpg

Αμ το αλλο ....

https://thriftyvinyl.files.wordpress.com/2015/02/sam_0643.jpg

sam_0643.jpg

Εμαθες τι απεικονιζει ? Εγω ειμαι στο ψαξιμο ... :rolleyes:

Θυμαμαι οτι εβγαινα (τοτε) τσαρκα στα μαγαζια ... ΟΧΙ για να ακουσω/αγορασω
αλλα για να εκστασιασθω/ικανοποιηθω εικαστικα .... ΚΑΙ ΜΟΝΟ !
Δεν με ενδιεφερε η μουσικη, μεσα. Ουτε γραμμαριο ...

Το εξωφυλλο, ομως ... :angel: ... αναληψη σε ουρανους !
H καρδια της contemporary art παλλοταν στις βιτρινες των δισκαδικων ... ΤΟΤΕ !
Οχι σε γκαλερι.

Γιωργο, μπορεις να ανοιξεις νημα ΕΔΩ στον Πολιτισμο με τιτλο ... Vinyl album covers
η και σκετο .... Album covers ! .... η αν θελει ο moderator ας παρει αυτα τα δυο posts
και ας το ανοιξει. Βεβαια .... καποιος πρεπει να το προτεινει. Μαλλον, ΕΣΥ ... που το σκεφτηκες. :p

Last edited:
Αμ το αλλο ....

https://thriftyvinyl.files.wordpress.com/2015/02/sam_0643.jpg

sam_0643.jpg

Εμαθες τι απεικονιζει ? Εγω ειμαι στο ψαξιμο ... :rolleyes:

Θυμαμαι οτι εβγαινα (τοτε) τσαρκα στα μαγαζια ... ΟΧΙ για να ακουσω/αγορασω
αλλα για να εκστασιασθω/ικανοποιηθω εικαστικα .... ΚΑΙ ΜΟΝΟ !
Δεν με ενδιεφερε η μουσικη, μεσα. Ουτε γραμμαριο ...

Το εξωφυλλο, ομως ... :angel: ... αναληψη σε ουρανους !
H καρδια της contemporary art παλλοταν στις βιτρινες των δισκαδικων ... ΤΟΤΕ !
Οχι σε γκαλερι.

Γιωργο, μπορεις να ανοιξεις νημα ΕΔΩ στον Πολιτισμο με τιτλο ... Vinyl album covers
η και σκετο .... Album covers ! .... η αν θελει ο moderator ας παρει αυτα τα δυο posts
και ας το ανοιξει. Βεβαια .... καποιος πρεπει να το προτεινει. Μαλλον, ΕΣΥ ... που το σκεφτηκες. :p

Καπως αισθανομουν και εγω τοτε καποτες...αναμεσα στα 13 και 18. Οταν δεν υπηρχαν πολλα φραγκα για να παιρνω δισκους...εκανα δισκοτσαρκες (οπως καναμε και αλλες τσαρκες) για μονο και μονο να βλεπω και να εξτασιαζομαι.

Δεν με εχει εγκαταλειψει το "χομπυ" αν και πλεον προτιμω να εξτασιαζομαι σπιτι μου LOL.

Ουτε εγω ανακαλυψα τι "σημαινει" αυτο που εβαλες που το ειχα και αυτο στα μπαναρισμενα.

Ωραια η ιδεα για το νημα αλλα θα ειμαστε τρεις και ο κουκος, ισως δυο και ο κουκος....ισως ο κουκος μονος του ( Nαι οχι μονο το προσεξα αλλα...το φιξαρα :a0210::a0210::a0210: )

O καλος ο καναπες .... ειναι για τρεις ! :proud:
Παραπανω .... γινεται πολυχωρος ΙΚΕΑ ! :smash:

Χαωδης και απροσωπος .... σαν κατι νηματα καταβοθρες :laugh:
(ονοματα δεν λεμε .... :rolleyes:)

roswell_by_radojavor-db1z6od.jpg

This year is 70 years anniversary of the famous UFO crash in new mexico. I think this crash is a grandfather of many good scifi stories. One of my older pictures I almost forget about.

Ξερεις τι μου κανε την σφοδροτερη εντυπωση τοτε που ασχολιομουν μανιωδως με την UFOλογια ?
(Αθηνα, 1978, Μπαλανος, Νταινικεν και μαλλιοτραβηγματα). Οτι ενω απ'εξω, ενα UFO μετριεται στα
20 μετρα, απο μεσα ... μετριεται στα 200 μετρα. Αλλο χωροχρονικο συνεχες. Θεοτρελλα πραγματα. :laugh:
Hθελαν (τοτε) να εξηγησουν γιατι ειναι τοσο μικρα (ενω πρεπει να καλυπτουν χαωδεις αποστασεις).
Και δεν τους εβγαινε ... η "πυραυλικη αποθηκευτικη". :laugh::laugh::laugh:

Ετσι απ'εξω ...

Jupiter-2.jpg

και ετσι, απο μεσα ...

Jupiter-2 interior.jpg