Αδικα προσπαθείς να εκλογικεύσεις την στήριξη..Και περναμε στο κορυφαιο (κατ'εμε) του Syd Mead -------------------> Ship wreck !
Σου παιρνει αρκετη ωρα να καταλαβεις τι βλεπεις (το εσωτερικο μιας ατρακτου που εγειρε).
Ομως που στηριζεται ? ..... Οχι δεξια (ξεχαστε το). Δειτε λιγο καλυτερα ... δεν υπαρχει τιποτα.
Τοτε ? Που ?
Θα μπορουσε να ειπωθει "σε καποια αντιβαρυτικη συσκευη". Ναι αλλα .... δεν εγειρε και αυτη ?
Αρα δεν μπορει να ασκηθει καθετα ........ Η ........ μπορει ? (ο τυπος στην σκια κατι πληκτρολογει).
Ομως δεν σημαινει και τιποτα. Μπορει να προγραμματιζει χιλια-δυο αλλα πραγματα.
30 χρονια μετα ........ και δεν μπορω με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ να πω οτι βρηκα που στηριζεται !
View attachment 230586
Γιαυτο ...... και το συγκεκριμενο ειναι αξεπεραστο δοκιμιο (παντα κατ'εμε). Δεν το κατανοω !
Ο Syd σιγουρα ειχε κατι υποψιν του (αλαφροισκιωτος δεν ηταν, βιομηχανικος σχεδιαστης ηταν).
Εγω ομως δεν ειμαι βιομηχανικος σχεδιαστης ..... και ΣΙΓΟΥΡΑ .... δεν ειμαι Syd ! Κακο αυτο, ε ?
Μπααααα ........ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! Γιατι η συναρπαγη παρεμεινε ζωντανη 30 ολοκληρα χρονια.
(οποιος θελει, φυσικα ......
μπορει να μου υποδειξει που η πως στηριζεται αυτο το κομματι της ατρακτου)
Tην πιο αστεια απαντηση (στο γιατι ξεγυμνωσαν την ξανθια) την διαβασα στο FB :Αδικα προσπαθείς να εκλογικεύσεις την στήριξη..
η τέχνη γενικά έχει "αστήρικτα" χαρακτηριστικά,
και όχι μόνο του Syd Mead.
Στο συγκεκριμένο βέβαια υποπτεύομαι τον βραχίονα στα δεξιά,
και αν προσέξεις έχει και μία κλίση λόγω βάρους ίσως?
Δεν πειράζει, το βλέμμα τραβάει η ξανθιά πάντως χεχε..
I get whispering vibes ........... from Moebius !θα ποστάρω κάτι απο Jakub Rebelka,
![]()
Οντως..και μερικές εικόνες ακόμα απο τον Πολωνό..I get whispering vibes ........... from Moebius !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.