FIFA 08 ή PES 2008 (PS3)

w2vc

New member
6 November 2007
50
Λοιπον ηρθε η ωρα να παρω ενα ποδοσφαιρακι για το PS3 μου.

Βασικα ανοιγω καινουριο thread γιατι χρειαζομαι τη βοηθεια σας πανω στο συγκεκριμενο θεμα.

Εγω ειμαι fifaκιας, και μετα απο οσα εχω διαβασει για τα προβληματα του PES 2008 ημουν σχεδον σιγουρος να παω να παρω το FIFA.

Ωστοσο πριν κανω καποια αγορα θα ηθελα να μαθω ορισμενες λεπτομερειες για κατι που θεωρω πολυ σημαντικο. Θα ηθελα να εχω ενα ποδοσφαιρακι με το οποιο να μπορω να παρω την ομαδα μου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) και να μπορω να παιξω διαφορα modes (π.χ. Champion League, Uefa Cup κ.α.). Ξερω οτι ελληνικο προταθλημα δεν υπαρχει σε κανενα απο τα 2. Σε ποιο ομως απο τα 2 μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα με μια ελληνικη ομαδα?

Ρωταω διοτι με το FIFA 2007 (ή 2006) που ειχα στο PC δεν μπορουσες να κανεις τιποτα απολυτως με τον Ολυμπιακο. Μονο να παιζεις ενα απλο παιχνιδι ή να φτιαξεις εσυ ενα κυπελλο με μερικες ομαδες. Αυτο ομως ηταν ψιλομουφα γιατι ουτε ομιλους ειχε ουτε τιποτα (μονο νοκ αουτ).

Περιμενω τη βοηθεια σας. Ευχαριστω!

Στο pro evo μπορεις να φτιαξεις ενα σωρο custom πρωταθληματακια θες...
(ασχετο αλλα με τον Ολυμπιακο θα παιξεις στην ευρωπη? :dead: ,απο την αλλη να μου πεις, μονο στο playstation...)

Μα αυτο ειπα... δεν θελω να φτιαξω custom πρωταθληματακια. Δηλαδη τι, θα βαλω ελληνικες με αγγλικες ομαδες μαζι? Δεν με ενδιαφερει.

Γινεται σε καποιο απο αυτα (οπως γινοταν παλιοτερα στο FIFA) να παρω ελληνικη ομαδα και να παιξω champions league ή uefa cup ή οχι?

Ευχαριστω και παλι.

Ναι φίλε μου, στο Pro Evolution μπορείς να πάρεις την αγαπημένη σου ομάδα και μέσω του Master League να γίνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης! Αλλά γιατί να αλλάξεις στρατόπεδο αφού είσαι ευχαριστημένος από το fifa,ειδικά φέτος όπου έχει βελτιωθεί αρκετά!

Ναι φίλε μου, στο Pro Evolution μπορείς να πάρεις την αγαπημένη σου ομάδα και μέσω του Master League να γίνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης! Αλλά γιατί να αλλάξεις στρατόπεδο αφού είσαι ευχαριστημένος από το fifa,ειδικά φέτος όπου έχει βελτιωθεί αρκετά!

Γιατι αν στο FIFA δεν μπορω να παρω μια ελληνικη ομαδα και να παιξω κανονικο champions league με ομιλους, τοτε το FIFA δεν με ενδιαφερει. Οπως ανεφερα πιο πριν το FIFA 2007 ή 2006 δεν σου επετρεπε να παιξεις champions league ή uefa cup με τις international ομαδες.

Γιαυτο και εγω ρωταω, ωστε να μην παω να το αγορασω τσαμπα. Sorry για το πρηξιμο αλλα δεν θελω να πεταξω τα λεφτα μου σε ενα παιχνιδι που απλα μου επιτρεπει να παιξω μονο ενα απλο αγωνα με την αγαπημενη μου ομαδα.

Please οποιος ξερει σιγουρα αν γινονται τα παραπανω στο FIFA 2008 ας μου πει.

Thanks.