επειδη και εγω παρακολουθω τους αγωνες απο τα γερμανικα καναλια σε hd,τωρα καταλαβαινω τοσο καιρο τι εχανα.
Ρε φίλε μπορείς να μας περιγράψεις την διαφορά?
Αυτό που με ενοχλεί τρομερά στις μεταδόσεις της ΝΕΤ είναι οι πριονωτές γραμμές του γηπέδου στα μακρινά πλάνα ειδικά όταν κινείται γρήγορα η κάμερα να προλάβει την μπάλα.
Καλά για πρόσωπα παιχτών στα μακρινά πλάνα δεν το συζητώ καν.Μια θολούρα σκέτη βλέπω.
Ρε φίλε μπορείς να μας περιγράψεις την διαφορά?
Αυτό που με ενοχλεί τρομερά στις μεταδόσεις της ΝΕΤ είναι οι πριονωτές γραμμές του γηπέδου στα μακρινά πλάνα ειδικά όταν κινείται γρήγορα η κάμερα να προλάβει την μπάλα.
Καλά για πρόσωπα παιχτών στα μακρινά πλάνα δεν το συζητώ καν.Μια θολούρα σκέτη βλέπω.
η διαφορα ειναι η μερα με την νυχτα.χωριζοντας την οθονη στα δυο καταλαβαινεις οτι στην νετ εχεις θολουρα ενω στα δορυφορικα και δη στα hd εχεις πολυ μεγαλη ευκρινεια,καλυτερα χρωματα,γενικα ευχαριστιεσαι την εικονα που βλεπεις.ασε δε που στην εικονα της νετ το καδρο δεν ειναι σωστο και χανονται πληροφοριες στις ακρες.
οσο για τις πριονωτες γραμμες αυτο πρεπει να οφειλεται στην τηλεοραση(και στην δικη μου υπαρχει)και μαλλον στον αποπλεκτη της.
ασε δε που στην εικονα της νετ το καδρο δεν ειναι σωστο και χανονται πληροφοριες στις ακρες.
.
ελλαδα-αργεντινη που θα το δουμε σε hd?
Να καταθέσω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία οπού παρακολούθησα το παιχνίδι της Πορτογαλίας στο ZDF HD. Σκέτη απόλαυση.Δεν έχω να προσθέσω τπτ άλλο.Η μάλλον θα προσθέσω!! Χαλάλι και τα γερμανικά που άκουγα-δεν με ενόχλησαν καθόλου και ας αντιπαθώ την γλωσσά-εικόνα απίστευτη και ήχος λες και είσαι στο γήπεδο.Το 5.1 μου δεν έχει αποδώσει καλύτερα ποδοσφαιρικό αγώνα ποτέ!!!!
To ZDF από πιο δορυφόρο το πιάνετε?
Είναι ελεύθερο δορυφορικό?
Να καταθέσω και εγώ την προσωπική μου εμπειρία οπού παρακολούθησα το παιχνίδι της Πορτογαλίας στο ZDF HD. Σκέτη απόλαυση.Δεν έχω να προσθέσω τπτ άλλο.Η μάλλον θα προσθέσω!! Χαλάλι και τα γερμανικά που άκουγα-δεν με ενόχλησαν καθόλου και ας αντιπαθώ την γλωσσά-εικόνα απίστευτη και ήχος λες και είσαι στο γήπεδο.Το 5.1 μου δεν έχει αποδώσει καλύτερα ποδοσφαιρικό αγώνα ποτέ!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.