Costas_S
Senior Member
βρε παιδια επιτρεψτε μου να βγω λιγο εκτος θεματος post,αλλα ελεος πια!δεν υπαρχουν λεξεις να περιγραψεις τους θεοφιλοπουλους παλιοτερα σεφτεληδες,γερακαρηδες εκεινον τον απιστευτο που ειπε στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια,τους κατσαρους κλπ.
ακομα ακουω στα αυτια μου τον γιαννη διακογιαννη να περιγραφει το εκπληκτικο μουντιαλ του 1982(πηγαινα γυμνασιο)
γιαννης διακογιαννης και σε αλλο ποστο γιαννης πετριδης! τελος δεν περιγραφω αλλο που λεει και ο χελακης
Να μου επιτρέψετε και μένα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε από τους σπίκερς επιτέλους...Τι σας φταίνε οι Θεοφιλόπουλοι, κτλ; Τι περιμένετε να ακούσετε στη μετάδοση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα; Δηλαδή οι αντίστοιχοι άγγλοι ή γερμανοί "θεοφιλόπουλοι" ή ακόμα και οι θεοποιημένοι χελάκηδες τι λένε όταν μεταδίδουν τους αγώνες; Ειλικρινά έχω κουραστεί να διαβάζω ποστς αγανακτισμένων ανθρώπων για τους σπίκερς της ΕΡΤ...Ήθελα να ξερα, κοιτάζετε καθόλου μπάλα ή περιμένετε να ακούσετε τα λάθη ή τις μπαρούφες που πιθανόν να πουν οι δημοσιογράφοι; Και στο κάτω κάτω της γραφής, σε AV forum γράφετε, όλο και κάποια λύση θα μπορείτε να υλοποιήσετε για να ακούτε μετάδοση από κάπου αλλού...
Ευχαριστώ και πάντα φιλικά,
Κωνσταντίνος