Πάντως τα μοντέλα που παραθέτεις δεν έχουν σχέση ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Πχ η Sony είναι σουπερζουμ.
οντως δεν εχουν σχεση μεταξυ τους γιατι ακομα και αυτα που μου ειπες για σουπερζουμ κτλ δεν τα ειχα υποψιν καν...φαντασου τωρα...
με ενδιαφερει να χωραει σε τσεπι απο..ενα μπουφαν ας πουμε...
κοιτα τωρα θα παω πχ στο λονδινο και γενικα κανω καποια ταξιδακια και με ενδιαφερει τα τοπια,τα κτιρια ,...εγω κτλ,να βγουν πολυ καλα!
οκ λεω μεχρι 300 αλλα δεν θα τσιγουνευτω αν βρω κατι πραγματικα καλο σε λιγο παραπανω λεφτα...
ημουν τωρα σε ενα μαγαζι και απο πολλες που ειδα με εντυπωσιασε η panasonic dmc-fx100...καποια γνωμη γιαυτην;
η σουπερζουμ σε τι ακριβως υπερτερει σε σχεση με αλλες;(εκτος απο το αυτονοητο...)
και κατι τελευταιο..βλεπω παρα πολλα τεχνικα χαρακτηριστικα σε καθε μηχανη αλλα δεν ξερω ποια ειναι τα πιο σημαντικα και με ποια σειρα προτεραιοτητας...
πχ.καταλαβα οτι σε lcd τηλεορασεις πολλες φορες ειναι καλυτερα να κοιτας πρωτα την αντιθεση(πχ 15000:1),τα hertz,φωτεινοτητα και μετα τα pixels...(πχ ενας φιλος πηρε τηλεοραση με ..φοβερα pixels και full hd αλλα εχει αντιθεση 1500:1 και η εικονα ειναι πολυ χειροτερη απο την δικια μου που εχει χαμηλοτερα Pixels,hd ready αλλα 5000:1 αντιθεση)
στην ψηφιακη τι πρεπει να κοιτας πρωτα;