Φιλε Geopolitis, πες μας για τον καινουργιο σου προενισχυτη

Εγω παντως ενισχυτικα 8 χρονων δεν θα αγοραζα.

Ενας επιπλεον λογος ειναι οτι η Sovereign χρησιμοποιει δικους της πυκνωτες που συν τις αλλοις ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ!

Re: Απάντηση: Φιλε Geopolitis, πες μας για τον καινουργιο σου προενισχυτη

Εγω παντως ενισχυτικα 8 χρονων δεν θα αγοραζα.

Ενας επιπλεον λογος ειναι οτι η Sovereign χρησιμοποιει δικους της πυκνωτες που συν τις αλλοις ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ!

στον προ χρησιμοποιει σιγουρα τους δικους της πυκνωτες αλλα στους τελικους μαλλον οχι(εκτος ισως απο τους πολυ μεγαλους τελικους της που στοιχιζουν 100.000). Αν τους χρησιμοποιουσε και στα πιο μικρα μοντελα φανταζομαι η τιμη θα ηταν στη στρατοσφαιρα....

βασικα οι τελικοι απο service λογικα μονο νεους πυκνωτες θα χρειαζοντουσαν μετα απο τοσα χρονια προυπηρεσιας... αρα οποιος γουσταρει ενα road trip στην Ευρωπη μπορει να παει καμια βολτα απο κει και να παρει ενα σετ που δε μπορω να φανταστω καν ποσο θα πληρωνε για να το παρει καινουργιο απο οποιαδηποτε αλλη εταιρια....

Δηλαδή αν σκεφτόταν κανείς απο εμάς να πάρει αυτούς τους 80κιλους τελικούς ενισχυτές με τιμή (καινούριων) τα 24 χιλιάρικα κάτω απο το 1/5 της τιμής τους θα τσιγκουνευόταν να πεταχτεί μέχρι τη Γερμανία να τα πάρει αυτοπροσώπως και θα εμπιστεύονταν τα παλληκάρια κάποιας μεταφορικής;

Το οτι δεν τα στέλνει λοιπόν είναι κατα τη γνώμη μου προτέρημα.

Και άντε καλά εμείς δεν έχουμε χρόνο για τέτοια ταξίδια. Κανας Γερμανός;

Ίσως βέβαια μεγάλο μέρος απο το target group των συγκεκριμένων μηχανημάτων θεωρεί οτι είναι καλοί επειδή είναι ακριβοί (και όχι το αντίθετο που -υποτίθεται πως- ισχύει πάντα). Επομένως όταν δίνονται σε τιμή σκότωμα γίνονται αυτομάτως "μπαχατέλλες".

Σημερα ακουσα το συγκεκριμενο προενισχυτη!

Κορυφαιο ακουσμα! Εχω ακουσει αρκετες φορες το συστημα του Γιωργου, πραγματικα σημερα ηταν λες και ακουγα αλλο συστημα! Εκπληκτικος!

Φιλε Γιωργο να τον χαιρεσαι και καλα ακουσματα!:)

Ευχαριστω φιλε. Ειμαι πραγματικα περιεργος πως θα παιξει αυτος ο προενισχυτης με τελικους Wavac. Θα στο φερω για δοκιμη γιατι υποψιαζομαι οτι θα παθεις ενα μικρο σοκ...

Τελος να τονισω οτι ο προενισχυτης εχει και ενσωματωμενο phono stage. Εντυπωσεις στο μελλον...

Το Phono stage ΣΚΟ-ΤΩ-ΝΕΙ. Καμια σχεση με το Lehman Black Cube SE που χρησιμοποιουσα εως τωρα και θεωρειται η κορυφη εως τα 1000 Ευρω στα Phono stages. Ο αντιπροσωπος το θεωρει ανωτερο απο το Wavac phono stage το οποιο εστηνε μεχρι προσφατα αλλα δεν εκανα τη συγκριση με τα αυτια μου οποτε....

Το μεγαλο σοκ που επαθα ηταν οταν ανοιξα το μηχανημα για να ρυθμισω μεσω καποιων jumpers το gain και την αντισταση και διαπιστωσα οτι εχει μεσα δυο πλακετες phono stage (με δυνατοτητα ανεξαρτητης ρυθμισης της καθεμιας μεσω jumpers τοσο για το gain οσο και το φορτιο) για οσους εχουν δυο βραχιονες η δυο πικαπ!!!! Μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι για να παιξει το δευτερο phono χρειαζεται αλλη μια πλακετα οποτε σε αυτη τη φαση δε το χρησιμοποιω.

Εχω μια ερωτηση για οποιον ξερει απο phono stages:
Εκτος απο το gain και την αντισταση υπαρχει μια τριαδα επιλογων που αφορουν capacitance, αφου τα νουμερα ειναι 50pF, 120pF και 470pF.

Εχει καποιος καμια ιδεα τι δουλεια εχουν αυτα τα νουμερα σε phono stage? Οι αλλες επιλογες που χρησιμοποιω για την Dynavector Karat D2 ειναι αντισταση σεταρισμενη στα 100 Ohm και το gain στα +12dB απο το default το οποιο θα το χαμηλωσω στα +6dB γιατι ειναι υπερβολικο αυτη τη στιγμη....

Kalispera file geopolitis.
Oi ry8miseis xwritikotitas aforoun mono kefales kinitou magniti (MM)
Sorry gia ta greeklish, alla grafw apo iphone.