ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ 60 (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΙΝΤΣΕΣ

ούτε μετά από 50 χρόνια...

Προφανώς δεν εξαφανιστηκε το burn-in αλλα "ξεθωριασε" λιγο η τν οποτε και ειναι λιγοτερο εντονο.

Ναι σε SD η Samsung είναι ελαφρώς καλύτερη.

Ευχαριστώ για το info. Επειδη απο οτι θυμαμαι εχεις και την 42c96, είναι ανωτερη απο την Β550 στο SD?

Καλά η 42C96 σε SD είναι αστέρι!
Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη σύγκριση 42 HD Ready vs 50 Full HD αλλα ναι η 42C96 είναι καλύτερη σε SD από την 50B550.

PS Εν το μεταξύ προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να κάνω εκτενή σύγκριση 50PK550 vs 50B550.
Θέλω όμως HDMI Splitter ώστε να μοιράσω το ίδιο σήμα και στις δυο TV.
Αν δεν κάνω λάθος τα HDMI Switch έχουν μονο ένα out, σωστά?

το ένα είναι αντίθετο του άλλου ...

στο splitter έχουμε μία πηγή και δίνουμε έξοδο σε πολλες συσκευές απεικόνισης
στο switch έχουμε πολλές πολλές πηγές και εναλλάσουμε σε μία συσκευή απεικόνισης...

το πολλές σημαινει περισσότερες από μία....

Εν τω μεταξί, το μαγαζι που ειχε την samsung 58c650 κατω απο 2,000 ευρω εξαφανιστηκε απο το skroutz.....

Λοιπόν, είχαμε κάποιες ανατροπές στα δύσμοιρα πλάνα του φίλου μου, ο οποίος δεν κατάφερε να "σκίσει τη γάτα".
Μετά από επίσκεψη στο Saturn της Συγγρού απαγορεύτηκαν δια ροπάλου οι 60" και επιτράπηκαν maximum 55", πάντα όσο πιο κάτω γίνεται απο 2000 ευρω.

Τι λέτε λοιπόν για τις κάτωθι? Χρήση 80% τηλεοπτικό-digea/nova, 10% dvd, 5% BR και 5% gaming.

http://www.skroutz.gr/s/264703/Samsung-LE55C650-55''.html
http://www.skroutz.gr/s/264886/Samsung-UE55C6500-55.html?keyphrase=samsung+55c6500
http://www.skroutz.gr/s/255683/Sony-KDL-55EX500-55".html
http://www.skroutz.gr/s/89504/Toshiba-55ZV635DG-55.html?keyphrase=Toshiba+55ZV635DG+55

Οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση ευπρόσδεκτη.

Απάντηση: Re: ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ 60 (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΙΝΤΣΕΣ

Καλά η 42C96 σε SD είναι αστέρι!
Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη σύγκριση 42 HD Ready vs 50 Full HD αλλα ναι η 42C96 είναι καλύτερη σε SD από την 50B550.

PS Εν το μεταξύ προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να κάνω εκτενή σύγκριση 50PK550 vs 50B550.
Θέλω όμως HDMI Splitter ώστε να μοιράσω το ίδιο σήμα και στις δυο TV.
Αν δεν κάνω λάθος τα HDMI Switch έχουν μονο ένα out, σωστά?

Πολλοί το υποψιάζονται,αρκετοί το μουρμουρίζουν.O φίλος georget,ως "πολλαπλών τύπων" χρήστης,το λέει δημόσια και ξεκάθαρα.Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Οι PLASMA προηγουμένων γενεών,χαμηλής(???) ανάλυσης είναι και οι μόνες πιστοποιημένες κατά ....Φώσκολο-Μενεγάκη..... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ 60 (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΙΝΤΣΕΣ

Πολλοί το υποψιάζονται,αρκετοί το μουρμουρίζουν.O φίλος georget,ως "πολλαπλών τύπων" χρήστης,το λέει δημόσια και ξεκάθαρα.Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Οι PLASMA προηγουμένων γενεών,χαμηλής(???) ανάλυσης είναι και οι μόνες πιστοποιημένες κατά ....Φώσκολο-Μενεγάκη..... :flipout:

Δεν αντιλαμβάνομαι εάν κάνεις πλάκα ή σοβαρολογείς, όμως προσπαθώ ανεπιτυχώς 3 χρόνια τώρα να βρω/δω καλύτερο ή έστω ισοδύναμο SD με αυτό που προσφέρει η Samsung 42c96 και δεν μπορώ.

Τέλος πάντων, υπάρχει καμία προταση στο ερώτημά μου? Η 55C650 είναι καλύτερη από την 55C6500? H δεύτερη θα παρουσιάσει "σίγουρα" clouding?
Νομίζω ότι η Toshiba πρέπει να εξαιρεθεί του "διαγωνισμού", καθώς δεν πρέπει να ανταποκρίνεται επαρκώς στις απαιτήσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ 60 (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΙΝΤΣΕΣ

Δεν αντιλαμβάνομαι εάν κάνεις πλάκα ή σοβαρολογείς, όμως προσπαθώ ανεπιτυχώς 3 χρόνια τώρα να βρω/δω καλύτερο ή έστω ισοδύναμο SD με αυτό που προσφέρει η Samsung 42c96 και δεν μπορώ.

Τέλος πάντων, υπάρχει καμία προταση στο ερώτημά μου? Η 55C650 είναι καλύτερη από την 55C6500? H δεύτερη θα παρουσιάσει "σίγουρα" clouding?
Νομίζω ότι η Toshiba πρέπει να εξαιρεθεί του "διαγωνισμού", καθώς δεν πρέπει να ανταποκρίνεται επαρκώς στις απαιτήσεις.

Kαι βέβαια σοβαρολογώ.Το έχω υποστηρίξει,άλλωστε,και σε πολλά άλλα post μου.Έχεις δίκιο για το SD.Δεν βρίσκεις γιατί,απλά,δεν υπάρχει.Δυστυχώς,ενώ στα χαρτιά και στα μεγέθη υπάρχει εξέλιξη-βελτίωση των συσκευών χρόνο με το χρόνο,εντούτοις αυτό δεν φαίνεται στην πράξη.(Και)για μένα,δεν υπάρχει καλύτερο τηλεοπτικό,σήμερα,παρά μόνο σε πλάσμα ανάλυσης 1024Χ768 (και μάλιστα 42αρα και όχι panasonic που είναι κάπως άτονη η εικόνα της,αν και burn-in proof)Βέβαια ενώ πολλοί,πιστεύω,διαπιστώνουν τα παραπάνω,για δικούς τους λόγους,όμως,δεν το παραδέχονται "δημόσια".Καλώς ή κακώς,δεν υπάρχει τεχνολογική "συνέχεια" στο θέμα SD στα flat panels...... :BDGBDGB53:

ΥΓ. Άσε που-την εποχή του 3D,HD,SATELITE κλπ.-κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ως γραφικός "παρακατιανός τηλεοπτικός" αν ψάχνεις για 80% SD(όπως κι εγώ).....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ 60 (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΙΝΤΣΕΣ

Eγω το εχω ξαναπει οτι οι πλασμα HD Ready ειναι οτι καλυτερο για τηλεοπτικο.

Ειχε ενας φιλος μου μια 42 LG πλασμα και εδειχνε καλυτερα απο τηλεορασεις με πολλαπλασια τιμη. Ειδικα LCD δεν εχω δει καμια να δειχνει καλυτερα κατα την γνωμη μου.

YΓ. Αφου σε ενδιαφερει 80% τηλεοπτικο πηγαινε παρε μια 50αρα πλασμα 1366x768.

Μία πλάσμα 50" θα ήταν η "σωστή" λύση, έλα όμως που θέλει μεγαλύτερη δηλαδή 55". Να του προτείνω την 55c650 να "τελειώνουμε", ή μήπως την 55c6500 η οποία καλύπτει και το fashion victim μέρος του πράγματος?

Mια φορα δοκιμασα να δω σε 55αρα LCD σε καταστημα και με επιασε ναυτια.

Ασε που τα Ελληνικα καναλια σε 55" LCD θα ειναι αστα να πανε.

Αντιθετα σε 60αρα πλασμα LG που εχω δει τα καταφερνε αρκετα καλα χωρις να προκαλει κουραση.

Συμπερασμα: αυτες οι γυναικες οπου μπλεκονται φερνουν την καταστροφη.:flipout:

Και εγώ ακόμη ζαλίζομαι από την τελευταία μου ανάλογη εμπειρία στο Saturn. Όμως οι γυναίκες είναι παντοδύναμες και ανίκητες.
Θα του προτείνω την 55C6500 για να τα έχω καλά με την σύζυγό του. Που και που τρώμε σπίτι του, μην πάθουμε και "τίποτα"......

Όποιος έχει αντίρρηση ας μιλήσει ΤΩΡΑ, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα. Wish me (him) luck with the clouding issue.