- 9 November 2007
- 1,571
ούτε μετά από 50 χρόνια...
Προφανώς δεν εξαφανιστηκε το burn-in αλλα "ξεθωριασε" λιγο η τν οποτε και ειναι λιγοτερο εντονο.
ούτε μετά από 50 χρόνια...
Ναι σε SD η Samsung είναι ελαφρώς καλύτερη.
Καλά η 42C96 σε SD είναι αστέρι!
Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη σύγκριση 42 HD Ready vs 50 Full HD αλλα ναι η 42C96 είναι καλύτερη σε SD από την 50B550.
PS Εν το μεταξύ προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να κάνω εκτενή σύγκριση 50PK550 vs 50B550.
Θέλω όμως HDMI Splitter ώστε να μοιράσω το ίδιο σήμα και στις δυο TV.
Αν δεν κάνω λάθος τα HDMI Switch έχουν μονο ένα out, σωστά?
Πολλοί το υποψιάζονται,αρκετοί το μουρμουρίζουν.O φίλος georget,ως "πολλαπλών τύπων" χρήστης,το λέει δημόσια και ξεκάθαρα.Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Οι PLASMA προηγουμένων γενεών,χαμηλής(???) ανάλυσης είναι και οι μόνες πιστοποιημένες κατά ....Φώσκολο-Μενεγάκη.....![]()
Δεν αντιλαμβάνομαι εάν κάνεις πλάκα ή σοβαρολογείς, όμως προσπαθώ ανεπιτυχώς 3 χρόνια τώρα να βρω/δω καλύτερο ή έστω ισοδύναμο SD με αυτό που προσφέρει η Samsung 42c96 και δεν μπορώ.
Τέλος πάντων, υπάρχει καμία προταση στο ερώτημά μου? Η 55C650 είναι καλύτερη από την 55C6500? H δεύτερη θα παρουσιάσει "σίγουρα" clouding?
Νομίζω ότι η Toshiba πρέπει να εξαιρεθεί του "διαγωνισμού", καθώς δεν πρέπει να ανταποκρίνεται επαρκώς στις απαιτήσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.