Σορρυ που βάζω εδώ το θέμα αλλά με θεωρώ ότι είναι λίγι πιο εξειδικευμένο το πρόβλημα για να μου δοθεί μια τεκμηριωμένη απάντηση.
Αποτελεί βασικά μια απορία μουγια το ανα το σύστημά μου είναι ισορροπημένο ή όχι.
Λοιπόν, εχω το Shunyata hydra 4 το φίλτρο που εχει 4 υποδοχές μέσα.
Τα τεχνικά του στοιχεία είναι αυτά
• Outlets: 4 Shunyata SR-Z1
• Power Output: 2400 Watts unregulated
• Current Rating: 20A continuous / 50A peak
TRIDENT DEFENSE SYSTEM
• Noise Reduction: Two VF filters (6-element)
• Surge Protection: 20,000A
• Over-current: Electromagnetic breaker
• Each outlet individually filtered
POWER DISTRIBUTION SYSTEM
• Outlets: US
• Wiring: UL Listed Shunyata Research 12-gauge
• Buss: Pure CDA-101copper bars
• 20A detachable inlet
Σε αυτό το φίλτρο όμως περνάω τον προενισχυτή Cary slp-98,αλλά και τα μονομπλοκ Cary Cad 500MB που είναι 500Watt έκαστο και εχουν τα εξής χαρακτηριστικά
RATED POWER OUTPUT
CAD 500 MB 500 watts @ 8 ohms, 1,000 watts @ 4 ohms, Class A/B
CAD 200 200 watts/channel - 8 ohms, Class A/B x 2
350 watts/channel - 4 ohms x 2
DAMPING FACTOR >100 @ 8 ohms
PEAK CURRENT CAD 500 MB - 70 amps
CAD 200 - 35 amps
FREQUENCY RESPONSE 10 to 50 kHz +/-0.1 dB
-3 dB @ 200 kHz
INPUT POWER REQUIREMENTS 117 VAC 50/60 Hz or 234 VAC 50/60 Hz, by market
POWER CONSUMPTION 255/155/115/90/125 Watts – Idling with no signal input
2500/1000, All channels, 8-ohm load, full power
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!! Μήπως δεν επαρκεί το μηχάνημα (το φίλτρο) αυτό να τροφοδοτήσει το σύστημα όλο γιατί ακούω το ηχητικό αποτέλεσμα πολύ φτωχό, είχα και εκείνα τα προβλήματα με το χώρο μου που μετακόμισα, αλλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κανενας περιορισμός στην τροφοδοσία με τις μεγάλες ανάγκες των μονομπλοκ, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα από τεχνικά θέματα και ανησύχησα μήπως οι μεγάλες απώλειες οφείλονται σε αυτό το λόγο....
Να προσθέσω δε ότι ολα τα μηχανήματα είναι συνδεμένα με καλωδια ρευματος με την αμερικάνικη υποδοχή και μόνο στην τροδοφοσία του φίλτρου έχω βάλει Σούκο που ´πάει κατευθείαν στην πρίζα.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλώ ενημερώστε με αν πρέπει να κάνω καμιά αλλαγή ή συμβαίνει κάτι λάθος στο συνδυασμό που έχω όπως τον περιγράφω παραπάνω.
Ευχαριστώ.
Αποτελεί βασικά μια απορία μουγια το ανα το σύστημά μου είναι ισορροπημένο ή όχι.
Λοιπόν, εχω το Shunyata hydra 4 το φίλτρο που εχει 4 υποδοχές μέσα.
Τα τεχνικά του στοιχεία είναι αυτά
• Outlets: 4 Shunyata SR-Z1
• Power Output: 2400 Watts unregulated
• Current Rating: 20A continuous / 50A peak
TRIDENT DEFENSE SYSTEM
• Noise Reduction: Two VF filters (6-element)
• Surge Protection: 20,000A
• Over-current: Electromagnetic breaker
• Each outlet individually filtered
POWER DISTRIBUTION SYSTEM
• Outlets: US
• Wiring: UL Listed Shunyata Research 12-gauge
• Buss: Pure CDA-101copper bars
• 20A detachable inlet
Σε αυτό το φίλτρο όμως περνάω τον προενισχυτή Cary slp-98,αλλά και τα μονομπλοκ Cary Cad 500MB που είναι 500Watt έκαστο και εχουν τα εξής χαρακτηριστικά
RATED POWER OUTPUT
CAD 500 MB 500 watts @ 8 ohms, 1,000 watts @ 4 ohms, Class A/B
CAD 200 200 watts/channel - 8 ohms, Class A/B x 2
350 watts/channel - 4 ohms x 2
DAMPING FACTOR >100 @ 8 ohms
PEAK CURRENT CAD 500 MB - 70 amps
CAD 200 - 35 amps
FREQUENCY RESPONSE 10 to 50 kHz +/-0.1 dB
-3 dB @ 200 kHz
INPUT POWER REQUIREMENTS 117 VAC 50/60 Hz or 234 VAC 50/60 Hz, by market
POWER CONSUMPTION 255/155/115/90/125 Watts – Idling with no signal input
2500/1000, All channels, 8-ohm load, full power
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!! Μήπως δεν επαρκεί το μηχάνημα (το φίλτρο) αυτό να τροφοδοτήσει το σύστημα όλο γιατί ακούω το ηχητικό αποτέλεσμα πολύ φτωχό, είχα και εκείνα τα προβλήματα με το χώρο μου που μετακόμισα, αλλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει κανενας περιορισμός στην τροφοδοσία με τις μεγάλες ανάγκες των μονομπλοκ, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα από τεχνικά θέματα και ανησύχησα μήπως οι μεγάλες απώλειες οφείλονται σε αυτό το λόγο....
Να προσθέσω δε ότι ολα τα μηχανήματα είναι συνδεμένα με καλωδια ρευματος με την αμερικάνικη υποδοχή και μόνο στην τροδοφοσία του φίλτρου έχω βάλει Σούκο που ´πάει κατευθείαν στην πρίζα.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλώ ενημερώστε με αν πρέπει να κάνω καμιά αλλαγή ή συμβαίνει κάτι λάθος στο συνδυασμό που έχω όπως τον περιγράφω παραπάνω.
Ευχαριστώ.