Φήμες για iphone 5.7'

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

Aν το μικρο ειναι πλαστικο (το πολυκαρβονικό , οχι το απλό :p ) δεν θα κρατησεις το 5s ?

Μην μου λες τέτοια.. Αν ναι, εννοείται..

Αααααχ.....αυτη τη φωτο με τον Τακη να κραταει το 5αρι iPhone 6 την ποθω περισσότερο από τον 700....:p

Άντε να βγάλει 5", στην ίδια τιμή με το 4", με τα ίδια χαρακτηριστικά και να δω πόσοι θα πάρετε το 4" που μας έχετε φάει με το βολικό μέγεθος.. :D

Προφανώς δεν θα έχουν την ιδια τιμή τα δυο μοντελα όπως δεν έχουν την ιδια τιμή το ipad mini / ipad air. Το θέμα είναι αν θα φθηνύνει το μικρό ή αν θα ακριβύνει το μεγάλο (το πιο πιθανό).

Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

Προφανώς δεν θα έχουν την ιδια τιμή τα δυο μοντελα όπως δεν έχουν την ιδια τιμή το ipad mini / ipad air. Το θέμα είναι αν θα φθηνύνει το μικρό ή αν θα ακριβύνει το μεγάλο (το πιο πιθανό).

Έστω ότι είναι στην ίδια. Εκεί θέλω να σας δω :D

Έχω μια πρόταση προς τη διαχείρηση.
Να δημιουργηθεί μια κατηγορία "Apple Corner For Android Users" με διαχειριστές τον Τάκη και το Γιάννη όπου θα μπορείτε να μπαίνετε και να βγάζετε το άχτι σας... :p
Ο μόνος μου ενδειασμός είναι οι συνέπειες που θα έχει μια τέτοια κατηγορία στην κατηγορία "Android World"... Φοβάμαι οτι θα μαραζώσει... ;)

εγω πιστευω οτι θα ειναι μεχρι 5'' και θα ειναι πολυ λεπτο,χωρις χομ μπατον στο γνωστο σημειο.

ξεχασα να γραψω,οτι η απλ θα δινει και εξτενσιον δαχτυλων,γι αυτους που χειριζονται το τηλεφωνο με το ενα χερι.

Έχω μια πρόταση προς τη διαχείρηση.
Να δημιουργηθεί μια κατηγορία "Apple Corner For Android Users" με διαχειριστές τον Τάκη και το Γιάννη όπου θα μπορείτε να μπαίνετε και να βγάζετε το άχτι σας... :p
Ο μόνος μου ενδειασμός είναι οι συνέπειες που θα έχει μια τέτοια κατηγορία στην κατηγορία "Android World"... Φοβάμαι οτι θα μαραζώσει... ;)

Μπάμπη να σε διορθώσω
Η κατηγορία πρέπει να λέγεται " Τάκης-Γιαννης corner for Android users " . :p

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργήσουν κουμπί/ fingerprint scanner. Ίσως κάποια στιγμή απλά γίνει μόνο αφής καταλαμβάνοντας κάποιο σημείο της οθόνης (sensor πάνω στην οθόνη=οικονομία χώρου).

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταργήσουν κουμπί/ fingerprint scanner. Ίσως κάποια στιγμή απλά γίνει μόνο αφής καταλαμβάνοντας κάποιο σημείο της οθόνης (sensor πάνω στην οθόνη=οικονομία χώρου).

Τάκη μου πάντως δε σου έκανα τη χάρη να βάλουν στα λαπτοπς
Άσε ένα μικρό περιθώριο στο δεν υπάρχει περίπτωση
Sensor πάνω στην οθόνη μάλλον θα σημάνει ότι πάει και το κουμπί-πραγματικό-κουμπί

Sensor πάνω στην οθόνη μάλλον θα σημάνει ότι πάει και το κουμπί-πραγματικό-κουμπί
Οχι απαραιτητα. Το κουμπι μπορει να μεινει (δυστυχως) να κανει ο,τι κανει τωρα και απλα η λειτουργια του fingerprint να παει σε ολη την οθονη. Η apple εχει καταθεση πατεντα ετσι κι αλλιως απο το καλοκαιρι http://appleinsider.com/articles/13...ech-in-patent-filing-from-authentec-cofounder

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

Τασο πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση στο να καταργήσουν την λογική του home button ειδικά μετά την έλευση του touch id. Υπάρχει απλα περίπτωση κάποια στιγμή να καταργήσουν το μηχανικό κουμπί και να το κάνουν αφής, όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω.
Όσο για τα MBooks θα μπουν του χρόνου touch ids όπως και στα ipads διότι φέτος μάλλον δεν είχαν τόσο μεγάλη παραγωγη sensors για να εξυπηρετήσουν όλη την γκάμα των προιοντων τους (άσε που ήθελαν και να το τεστάρουν πιλοτικά στο iphone 5s ).

Status
Not open for further replies.