Φήμες για iphone 5.7'

Status
Not open for further replies.
αντε, να βγει η ησυχάσουμε από το S4....:p

Θα βγει το S5 νωρίτερα με 2560x1440 οθονη :p

αντε, να βγει η ησυχάσουμε από την γκρίνια μας για τις μικρές οθόνες

Mετά θα αρχισει το πειραγμα με τα δάκτυλα ... :afro:

Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

αντε, να βγει η ησυχάσουμε από την γκρίνια μας για τις μικρές οθόνες

Εγώ αυτό που αναμένω περισσότερο είναι το πως θα το διαχειριστεί απο πλευράς marketing η μαμά Apple.
Φυσικά δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιτυχία όπως και να το λανσάρει άλλά όταν το 5+ πάτησε εν'ολίγης στο
"Μεγαλώσαμε την οθόνη καθ'ύψος γιατί αλλιώς είναι άχρηστο, αυτό είναι το σωστό οι άλλοι είναι ηλίθιοι"
πρέπει να γίνει τούμπα με μεγάλη δεξιοτεχνία για να μην πουν στεγνά στα πλήθη ότι σας κοροιδεύουμε για να σας αρμέξουμε.

Last edited:
Πανω από 5'', ειναι υπερβολή.

Εκεί γύρω στις 4,5-5 ειναι το ιδανικό.

Εσεις δεν θελατε ν ακουσετε για μεγαλύτερο από 4, τωρα ''ψηφίζετε 4,5-5'' και στο τελος, όπως ολοι ξερουμε, θα τα σκάσετε για οτι βγάλει (4,5+ δλδ) και θα πείτε κι ενα τραγούδι (και θ ακουσετε και πολλα αυτή τη φορά απ οσους θα θυμουνται όσο γραφατε) :p

speak for yourself!
Εγω απο την αρχη εχω πει , οτι (για μενα) ιδανικες ειναι οι 4.3 "
To τι θ αγορασουμε ειναι δικος μας λογαριασμος... θα το κανουμε οταν πρεπει kai οταν το βγαλει σωστα η Apple ! :p

Kαι μη μπερδευεις το τι ειναι ιδανικο και τι καταληγουμε να εχουμε στο τελος. Κι εσυ δε θεωρεις ιδανικο το S4 κι ομως εκει πηγες! :p

4.7 με μικρα borders ειναι το ιδανικό απο την (τεράστια :p) εμπειρια μου.
Ολες οι διαστάσεις πάντως εχουν τις χαρες τους...

Ρε παίδες, την έχουμε κουράσει την κουβέντα με τις διαστάσεις.. Ο καθένας όπως βολεύεται..

Ρε παίδες, την έχουμε κουράσει την κουβέντα με τις διαστάσεις.. Ο καθένας όπως βολεύεται..

Καλά κι εσύ δεν βολεύεσαι με 4+ αλλά όλοι ξέρουμε ότι θα πάρεις το 6 day one και ας είναι 7", οπότε κάθε άλλο είναι παρά "ο καθένας όπως βολεύεται."

Εγώ έχω δηλώσει πολλές φορές πως προτιμώ τις μικρές διαστάσεις του iPhone για λόγους φορητότητας/χρήσης με το ένα χέρι. Εσύ τι ζόρι τραβάς με τις προτιμήσεις μου; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να ασχοληθείς;

Εγώ έχω δηλώσει πολλές φορές πως προτιμώ τις μικρές διαστάσεις του iPhone για λόγους φορητότητας/χρήσης με το ένα χέρι. Εσύ τι ζόρι τραβάς με τις προτιμήσεις μου; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να ασχοληθείς;

Αυτήν την στιγμή όχι, περιμένω το compile να τελειώσει και σερφάρω ανέμελος.

Status
Not open for further replies.