Φήμες για iphone 5.7'

Status
Not open for further replies.
Windows για HTPC , Apple mac mini για γούστα , και ΜΟΝΟ iphone , τουλάχιστο μέχρι να γίνει το android ios ή να παγώσει η κόλαση οτι έρθει πρώτο !!!!!!

Exactly. ... Κι ο Λουμιδης στον καφέ του...

Είδατε που τα πράγματα είναι απλά , και όλοι ( σχεδόν όλοι , ένα μικρό γαλατικό χωρίο ......) συμφωνούμε !!! :flipout:

Τότε πάρε το 5s και άσε τους άλλους να λένε , και μένα μου αρέσουν οι μεγαλύτερες οθόνες , αλλά αγοράζω το σύνολο του κινητού και σαν το 5s απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο !!!!!!!!!

Δοκίμασε δηλαδή τις ναυαρχίδες του Android και αποφάνθηκες ότι δεν συγκρίνονται μάλιστα.
Ξέρεις αν θές να σε πάρουν στα σοβαρά οι συνομιλητές σου πρέπει να γράφεις με λογική -τουλάχιστον-
Αν καλύπτεσαι απο την συσκευή σου τότε πολύ καλά έκανες και την πήρες αλλά να προσπαθείς να ταίσεις τους άλλους ότι είναι η καλύτερη λες και υπάρχει ένα γενικό index που καλύπτει τα πάντα σε μία συσκευή είναι αστείο.

Αν απαντήσω κι εγώ με την σειρά μου με το σκεπτικό που χρησιμοποιείες εσύ, μπορώ να σου πω ότι είναι άκρως γελοίο να λες ότι μία συσκευή που δεν έχει αποσπόσμενη μπαταρία,μηδενική δυνατότητα παραμετροποίησης και χωρίς κάρτα μνήμης,αλλά σε χρεώνει 100 τα 8GB, νοείται συσκευή της προκοπής.
Τώρα αν εσύ δεν χρειάζεσαι τα παραπάνω η συσκευή σου κάνει για μένα είναι για τα μπάζα, χέστηκα για το software.

Ε βγαίνει άκρη?

Όχι ΔΕΝ βγαίνει και ούτε θα βγει δηλαδή , γιατί ξεκινάς με το γεγονός οτι έβγαλα συμπέρασμα χωρίς να έχω δοκιμάσει τις ναΥΑΡΧΙΔΕΣ του ανταγωνισμού , όπως επίσης οτι χέστικες για το software ,πράγμα το οποίο είναι το 90% μιας συσκευής , όποιας συσκευής !

Όχι ΔΕΝ βγαίνει και ούτε θα βγει δηλαδή , γιατί ξεκινάς με το γεγονός οτι έβγαλα συμπέρασμα χωρίς να έχω δοκιμάσει τις ναΥΑΡΧΙΔΕΣ του ανταγωνισμού , όπως επίσης οτι χέστικες για το software ,πράγμα το οποίο είναι το 90% μιας συσκευής , όποιας συσκευής !

Ναι οκ chief δοκίμασες, note 2, note 3, s4, G2, Z1 κ.α τα εξάντλησες και κατέληξες ότι το S5 είναι η καλύτερη συσκευή έγινε.
Με γειά σου με χαρά σου που σε βολεύει το εξαιρετικό σε γενικές γραμμές 5s απλά χάνεις το μέτρο λόγω fanbουσμού τι να κάνουμε τώρα.

Όσο αφορά το κομμάτι που έγραψα για το software ήταν βάση της δικής σου λογικής, παράδειγμα δηλαδή.
Φυσικά και το OS παίζει ρόλο και είναι σχεδόν το βασικό κριτήριο στην επιλογή, ούτε εδώ υπάρχει γενικό index, ότι τον βολεύει τον καθένα, ότι του αρέσει.

Εγώ είχα 3 και 4s σπάστηκα με την αίσθηση που είχε ότι το κινητό στο νοικιάζει η Apple παρά το αγοράζεις και δεν ξαναγυρίζω για κανένα λόγο, ως κάτοχος του S4 ωστόσο δεν θα σου πω ότι το S4 είναι το καλύτερο κινητό, γιατί όυτε όλα τα κινητά έχω δοκιμάσει, όυτε όλο ο κόσμος είμαι εγώ.

Last edited:
Δεδομενου ότι το ''προβλημα'', για εμενα δλδ, των Android συσκευων ειναι το OS και οχι το hardware, θεωρω ότι δεν εχει κανενα νοημα να δοκιμασεις παραπάνω από μία ναυαρχίδα για να καταλάβεις τι παίζει - σε σχεση με το iPhone πάντα.

Από εκει και περα, αν σου κάτσει καλα το Android γενικα, σαφως έχεις επιλογές σε hardware (κατι που στην Apple δεν ισχυει).

Μεταξύ μας spcav, μάπα είναι τα παλιοandroid. Το λέει όλο το απλ φορουμ. Μου το πουλάς το S4 να ξαλαφρώσεις;

:ADFAD2:

Κατά βάση , αν όχι απολύτως , συμφωνώ με τον spav .
Αλλά για να απαντήσω και σε σένα gPaska θα σου πω οτι κατ αρχάς note2 , note3 ΔΕΝ είναι κινητά, με την καμία όμως , δεν ξέρω τι είναι αλλά κινητά ΔΕΝ είναι πως να το κάνουμε δηλαδή ! Για τα άλλα που αναφέρεις και τα έχω δουλέψει έστω και περιορισμένα όλα, μαζί και το ONE , δεν μου έδωσαν τηναίσθηση του ολοκληρωμένου κινητού μεγάλη ευθύνη γι αυτό έχει το ανδροιδ . Απο κει και πέρα συμφωνώ μαζί σου τέλειο κινητό είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγγκες του καθενός. Ούτε βέβαια και θα πάρω ΠΟΤΕ ΌΜΩΣ κινητό 5,7" κι ας γράφει πάνω του αππλε ή οτι άλλο Θέλει !

Επειδή μόλις προχθές έπιασα ένα 5S στα χέρια μου (ευτυχώς το έχει φίλη της γυναίκας μου αλλιώς ως τώρα απαξιούσα ακόμη και σε καταστήματα να το δοκιμάσω) έχω να πω ότι οκ πολύ πολυτελής κατασκευή (και "φατσάρει" το χρυσό χρώμα) , ομαλή και αστραπιαία η κίνηση στα μενού αλλά 4" οθόνη δεν παλεύεται με τίποτα αν έχεις συνηθίσει σε μεγαλύτερες , επίσης είναι κινητό χωρίς widget (πολύ χρήσιμα εφόσον τα συνηθίσει κάποιος) και γενικά με μηδενική παραμετροποίηση σε σημείο που καταντάει βαρετό μετά από λίγο καιρό (για όποιον έχει συνηθίσει να σκαλίζει τα κινητά).

Τα παραπάνω τα γράφω με όσο λιγότερο bias γίνεται αφού είναι γνωστό ότι έχω αλλεργία στο "οικοσύστημα" του μήλου.

επίσης είναι κινητό χωρίς widget (πολύ χρήσιμα εφόσον τα συνηθίσει κάποιος) και γενικά με μηδενική παραμετροποίηση σε σημείο που καταντάει βαρετό μετά από λίγο καιρό (για όποιον έχει συνηθίσει να σκαλίζει τα κινητά).
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που άλλαξα στρατόπεδο (η οθόνη έρχεται 2η)

Ακόμα κι εγώ που δεν σκαλίζω το κινητό, ξέρω ότι το iOS είναι και πιο όμορφο και πιο πρακτικό κλπ κλπ αλλά ρε γμτ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟ!

Είχε σιχάθει η ζωή μου τα κουτάκια μές τη μούρη μου όλη μέρα.

Copy Paste το ποστ μου απο διπλανο φορουμ που ειχαμε ιδια συζητηση ακριβως...

iOS: οτι πιο γρηγορο υπαρχει απο mobile OS και ομορφο στο θεμα του γραφικου περιβαλλοντος! Δεν θα το ελεγα ιδιατερα smooth αλλα πολυ γρηγορο για τον σχεδιασμο του. Δεν κολλαει σχεδον ποτε (οταν ειναι non-jailbreak). Δεν σε κανει ποτε να σκεφτεις "αχχχ να υπηρχε μια ρομ".

Αndroid: ενα λειτουργικο το οποιο εχει μπει σε εκατονταδες κινητα, με εκατονταδες παραμετροποιησεις και με πολλα προβληματα! Προβληματα τα οποια μεταφερονται-εμφανιζονται σε κινητα των 600 , ελληνικα κινητα ΟΧΙ παραεισαγωγη καθως τωρα αρχισε ο κοσμος να αγοραζει απο skroutzομαγαζα. Χιλιαδες και καλοσχεδιασμενες εφαρμογες τις οποιες δεν διαχειριζεται σωστα το ιδιο το λειτουργικο. Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο...

Windows Phone: Γρηγορο και πολυ Smooth λειτουργικο με λιγες καλες εφαρμογες! Λειτουργικο το οποιο εξυπηρετει πολυ καλα τις βασικες αναγκες ενος User (τηλεφωνα, SMS, Browsing, Facebook, Skype, Organising, games). Το χρησιμοποιουν κινητα των 250 που ειναι μια πολυ καλη τιμη για ενα κινητο με ολα αυτα!

ΜΟΝΟ ΤΟ G2 AΞΙΖΕΙ ΑΠΟ ANDROID

το ιδιο σκεφτομαι κι εγω πολλες φορες...
Εχοντας ομως στη κατοχη μου ενα tablet Win8.1 (και την εμπειρια ενος μεγαλου android κινητου) με τα live tiles και widjets, εχω να πω το εξης.

Στην αρχη ενθουσιαστικα πολυ (οπως και πριν λιγο καιρο με το αντιστοιχο Android κινητο ) me ta live tiles kai widjets.
Τα εβαλα σε μια σειρα, τα ενεργοποισηα ετσι ωστε να βλεπω τα νεα απο το καθενα (καιρος, flipboard , email κλπ)... και ολα καλα.

Μετα απο λιγο καιρο ομως συνηδητοποιησα μερικα πραγματα.

Πιο πολυ με μπερδευουν , παρα με βοηθουν. Πιανω πολλες φορες τον εαυτο μου να προσπαθει να βρει ποια εφαρμογη ειναι ποια, να βρω τη κατραλληλη θεση για το καθενα, και μου τρωνε και πολλους πορους, μνημη, μπαταρια κλπ.

Στο Android τα εκλεισα κυριως για το δευτερο λογο , στο win 8.1 τα εκλεισα για το πρωτο .
Οι εφαρμογες επισης στο win 8.1 ειναι κακοφτιαγμενες και με αρκετο lag (ειδικα το flipboard ειναι τραγικο)... einai επισης πολυ λιγες και λειπουν βασικες εφαμρογες για gopro, φωτογραφικες , google maps-youtube κλπ

Επιασα στα χερια μου το Ipad air της γυναικας μου, και αν και στη πρωτη ματια εφαινεται "βαρετο" , μου ειναι πολυ πιο ευκολο να βρω αυτο που θελω και φυσικα οι εφαρμογες ειναι πολυ καλυτερες.

Το tablet θα το κρατησω κυριως για να δω καλυτερα τα win 8.1 που ομολογω οτι μου αρεσαν πολυ αρχικα, αλλα οσο περναει ο καιρος βλεπω τις αδυναμιες τους και μαλλον θα το κανω "δωρο" κι αυτο!

Προσωπικες παντα εμπειριες και ξερω οτι ο καθενας το βλεπει διαφορετικα, αλλα αυτη η παραμετροποιηση τελικα (για μενα) ειναι πιο πολυ παγιδα κι εντυπωσιασμος, παρα πρακτικοτητα κι ευχρηστια.

Last edited:
iOS: Δεν θα το ελεγα ιδιατερα smooth

Αndroid: Προβληματα τα οποια μεταφερονται-εμφανιζονται σε κινητα των 600 , ελληνικα κινητα ΟΧΙ παραεισαγωγη καθως τωρα αρχισε ο κοσμος να αγοραζει απο skroutzομαγαζα.

Σωστά, είναι γνωστό ότι το iOS δεν είναι smooth, ιδιαίτερα δε αν το έχεις αγοράσει από skroutzoμαγαζο :p

Χαχα αυτό με τα παραεισαγωγής τα έσπασε πραγματικά.
Ο κόσμος είναι τόσο εθισμένος στο να τον κλέβουν τα μεγαλομάγαζα που θεωρεί την τιμή και το καπέλο κριτήριο "αγνότητας" ότι να'ναι πραγματικά.
Καλά σσς κάνουν.]
Επίσης μόνο G2 απο android παιδιά όλα τα άλλα πετάξτε τα, ακούγετε ήδη ότι θα τα αποσύρουν :flipout:
Οοοοοοοοοοοοοοοοοοτι να'ναι.

Last edited:
Ποσοι πηρα Note 1,2,3/s3,4 κλπ απο Πλαισιο και ποσοι απο Skroutzομαγαζα?

Δεν ειναι να μουτζωνεις τον εαυτο σου που στο Note 3 και στο S4 που δινεις 580+ να λαγκαρει?
ή κλεινετε τα ματακια σας σε τυχον lag και κολληματα του 1-2sec?

Man μην το συνεχίζεις αυτό που λες είναι απύθμενη χαζομάρα.

Δεν μπορεις δηλαδη να δεχτεις ως δεδομενο τις τιμες των μεγαλων εεε? Αφου παιζουν!

Και τι σχέση έχουν οι τιμές των μαγαζιών και το κατάστημα αγοράς, με τη ποιότητα ή όχι της ίδιας συσκευής; Αν δηλαδή πάρεις το S4 ή το 5S από σκρουτζομάγαζο θα είναι διαφορετικό από το να το αγοράσεις από μία επίσημη αλυσίδα διανομής, αρκετά ακριβότερα;

Παρεμπιπτόντως τι λαγκαρίσματα, εγώ δεν βλέπω λαγκάρισμα ούτε σε κινητό στα μισά λεφτά (και αρκετά πιο αδύναμο από το S4). Φαίνεται ότι ορισμένοι ανοίγουν τις εφαρμογές με το χρονόμετρο στο χέρι, και μετρούν msec... :Banane0:

Last edited:
Απάντηση: Re: Φήμες για iphone 5.7'

Προσωπικες παντα εμπειριες και ξερω οτι ο καθενας το βλεπει διαφορετικα, αλλα αυτη η παραμετροποιηση τελικα (για μενα) ειναι πιο πολυ παγιδα κι εντυπωσιασμος, παρα πρακτικοτητα κι ευχρηστια.

Κάποια μέρα πρέπει να ανεβάσω ένα βιντεάκι με τον χειρισμό και γενικότερα τον τρόπο λειτουργίας που έχω φτιάξει για το s3 για καταλάβεις τι σημαίνει παραμετροποίηση και πως μπορεί ένας απλός χρήστης να φέρει στα μέτρα του το smartphone του.

Αφήστε πια την καραμέλα με την παράμετροποίηση βρε παιδιά , δεν θέλω να φάω 1000 ώρες για να φέρω το κινητό στα μέτρα μου, αφήστε που στο τέλος τέλος για να κάνεται οι του android παπάδες θέλετε root , οι του iOS θέλουν jailbreak οπότε ειναι το ίδιο πράγμα .
Εγώ πχ θέλω η συσκευή μου out of the box 1ων να πετάει και 2ων να αποπνέει ποιότητα , ε αυτά μόνο το 5s τα έχει !!!

Status
Not open for further replies.