Φήμες για iphone 5.7'

Status
Not open for further replies.
Αφήστε πια την καραμέλα με την παράμετροποίηση βρε παιδιά , δεν θέλω να φάω 1000 ώρες για να φέρω το κινητό στα μέτρα μου, αφήστε που στο τέλος τέλος για να κάνεται οι του android παπάδες θέλετε root , οι του iOS θέλουν jailbreak οπότε ειναι το ίδιο πράγμα .
Εγώ πχ θέλω η συσκευή μου out of the box 1ων να πετάει και 2ων να αποπνέει ποιότητα , ε αυτά μόνο το 5s τα έχει !!!

Και να είναι και βαρετή, όπως πχ το iPad Air που έχω. Μια χαρά είναι λειτουργικά βέβαια, αλλά τα ίδια και τα ίδια το βαριέσαι (αντιθέτως το Android κινητό το έχω ταράξει στις αλλαγές εικονιδίων, θεμάτων, κλπ, όπως κάνω και στο desktop που βαριέμαι την ίδια εμφάνιση συνεχώς).

Last edited:
Τι βαρετή , όλη μέρα με το κινητό ξεσκαλιζεστε ; αν και καταλαβαίνω τι λες , άλλαξε λοιπόν μια ταπετσαρια και είσαι φέρε το γκοου !! :ernaehrung004:

Και αυτήν αλλάζω και τα εικονίδια (όσο γίνεται με jb)! Αλλά δεν παύει να είναι βαρετή! Το θέμα δεν είναι πόση ώρα σκαλίζεις το κινητό ή το tablet, αλλά όσο το χρησιμοποιείς (έστω και λίγα λεπτά) να μην το βαριέσαι. Γιατί τελικά το παρατάς (δηλαδή αυτό κάνω σε ό,τι βαρεθώ).

Άρα δεν σ ενδιαφέρει το κινητό αυτό καθεαυτό αλλά το gadgetακι που κρύβει μέσα του :2thumb22sup:

Ε δε νομίζω ότι κανείς αγοράζει συσκευές σε αυτά τα επίπεδα, απλά για να παίρνει τηλέφωνο. Αυτή τη δουλειά την κάνουν άριστα (ίσως και καλύτερα κάποιες φορές) κινητά dumbphone, των 20-40 ευρώ...

Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι τα smartphones κάνουν και πραγματικά σοβαρή δουλειά , δεν τα βάφτισαν έτσι επειδή εμάς μας αρέσει να παίζουμε μαζί τους !!

Μπορούν να είναι και όμορφα, ευέλικτα και "παιχνιδιάρικα", αλλά να κάνουν και σοβαρή δουλειά. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο...

iPhone 6 με οθόνη με προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι. Δες πόσο ανθεκτικό είναι!

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Apple ετοιμάζεται να εξοπλίσει το iPhone 6 με οθόνη από κρύσταλλο ζαφείρι, αντικαθιστώντας με αυτό τον τρόπο την προστασία Gorilla Glass στις συσκευές της. Και κάπως έτσι, ένα από τα πιο... σκληρά υλικά στον πλανήτη ετοιμάζεται να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα "όπλα" του επόμενου iPhone.​

Όπως αποκαλύπτει το 9to5Mac, η εταιρεία έχει ήδη έτοιμες τις υποδομές, ώστε να μπορεί να κατασκευάσει πάνω από 100 εκατομμύρια τέτοιες οθόνες 5 ιντσών το χρόνο στη νέα μονάδα παραγωγής που έχει ετοιμάσει στην Arizona σε συνεργασία με την GT Advanced. H Apple, μάλιστα, πιέζει ώστε η εγκατάσταση να ξεκινήσει τη λειτουργία της μέσα στο Φεβρουάριο.

Πόσο πιο ανθεκτική μπορεί να είναι είναι, ωστόσο, μία οθόνη με επικάλυψη από κρύσταλλο ζαφείρι; Η εταιρεία προστασίας οθονών Aero-Gear μας προσφέρει στο κανάλι της στο Youtube μερικά άκρως ενδιαφέροντα videos (έχουν δημιουργηθεί τον Αύγουστο του 2013) που αποτελούν μία εντυπωσιακή επίδειξη του πώς ένα iPhone με κρύσταλλο ζαφείρι μπορεί να αντέξει σε μία σκληρή δοκιμασία τριβής με έναν τεράστιο τσιμεντόλιθο. Φυσικά, πρόκειται για διαφημιστικό των προϊόντων της Aero-Gear και όχι του iPhone 6 που ετοιμάζει η Apple, αλλά μας δίνει μία ιδέα για το πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι ένα παρόμοιο προϊόν.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[via]
(Send from Nexus 5)

Φωτογραφίες κυκλοφορούν εδώ και καιρό
Όλο και περισσότερες
Κάπου τώρα από το πλήθος τους
Θα έλεγα ότι όντος οι φωτογραφίες πρέπει να είναι αληθινές

http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/695096/dierreusan-fotografies-tou-55-idson-iphone-6/

iPhone4.jpg

καλα θα κανει να βαλει πιο μεγαλη οθονη στα μοντελα της γιατι μερικες φορες βγαζω τα ματια μου για να δω κατι απλα πιστευω το ιδανικο μέγεθος είναι η 5αρα

Re: Απάντηση: Φήμες για iphone 5.7'

Τελικά οι φήμες επαληθεύτηκαν με οθόνη 5.5'' κ μέγεθος συσκευής για 5.7-6'' οθόνη.... :P

iphone-6-plus-vs-huawei-ascend-mate-7-04-570.jpg

Δεξιά το iphone 6 plus , αριστερά το Huawei Mate 7 με οθόνη 6" , δεν είναι ότι τα bezels στο iphone είναι πολύ μεγάλα , απλά η huawei έβαλε πολύ μικρά περιθώρια γιατί βιάστηκε και δεν έβγαλε ολοκληρωμένο προϊόν...:p

Bezel = καινουργια μοναδα μετρησης ! :BDGBGDB55:

Έλα ρε Γιάνννη, παραδεξου το, ειναι ανεξήγητα παντόφλες τα 6αρια.

Απο την Apple, που πάντα το design ηταν το ατού της, την ψιλό απογοήτευση τη φάγαμε.

δεν τα περιμενα διαφορετικα.... τα ειπαμε.
Τα πλαινα ειναι οσο των υπολοιπων, το κατω δε μικραινει ιδιαιτερα γιατι ειναι το touch id.
To πανω θα μπορουσε να ειναι μικροτερο, αλλα και παλι δεν αλλαζει τιποτα στην εργονομια το πανω bezel (αισθητικα ισως) .

Να εχουν κατι να φτιαξουν στο επομενο ...:p

Last edited:
Αμα γκρινιαζεις , δε θα σε ξανακανω παρεα :p

Αυτη θα ηταν ακόμη πιο γλυκιά υπόσχεση αν ερχόταν απο το έτερο φανμποι...:p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περιμένω να περάσει το 8 στο ipad και βαριέμαι...:p

κύριοι οι Τήλε φωνικές συσκευές είναι έως το 4'' μέγεθος όλα τα άλλα είναι θέμα πρεσβυωπίας

Status
Not open for further replies.