Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Τι να πω, κανεις δεν μπορει να ξερει, αλλα θα το θεωρουσα ανοητο εκ μερους τους να βγαλουν revised εκδοση τωρα, εξαγριωνοντας τους ηδη αγοραστες (οι οποιοι θα απαιτησουν αμεση αντικατασταση) και παραδεχομενοι οτι εκαναν "πατατα" (μικρη, μεγαλη, δεν εχει σημασια).
Μαλλον οι οποιες αλλαγες, θα ειναι στο Iphone 5...

Για εμένα παίζει και το σενάριο να βγάλουν revised διορθωμένη έκδοση,
αλλά να το κάνουν τελείως αθόρυβα και σιωπηρά. Με αυτό τον τρόπο
και το πρόβλημα θα σταματήσει και οι νέοι αγοραστές δεν θα παραπονιούνται
και οι παλιοί όσο και αν σκούζουν, κάποια στιγμή (γρήγορα εκτιμώ) θα
σταματήσουν να ακούγονται και να κάνουν την όποια ζημιά.
Βέβαια το πόσο δύσκολο είναι να βγει "αθόρυβα" και μυστικά μια revised
έκδοση, είναι ένα τεράστιο θέμα.

Για εμένα παίζει και το σενάριο να βγάλουν revised διορθωμένη έκδοση,
αλλά να το κάνουν τελείως αθόρυβα και σιωπηρά
+1

Εγώ πιστεύω ότι την στιγμή που θα βγει τέτοια αναθεωρημένη έκδοση, θα γίνει χαμός στο διαδίκτυο !!

Οπότε, αποκλείω το ενδεχόμενο να βγει τέτοια έκδοση.

Ας μη παρασυρόμαστε και χάνουμε τα προφανη...

Υπάρχει πρόβλημα; Ναι

Το έχει παραδεχτει η Apple: Ναι

Ε, προφανως το πιο λογικό είναι να το διορθωσει το συντομότερο δυνατόν.

Simple as that.

ΟΚ, κι όσοι το πήραν θα μείνουν με το "ελαττωματικό" iPhone και θα το κάνουν μπρελόκ; Διότι όπως καταλαβαίνετε μετά η αξία του θα είναι μηδενική.

Εντάξει όχι μηδέν, αλλά κανά 100άρικο για χρήση iPod...

Δλδ, που θα ειναι ακριβως το "κακο" ή το μη σωστο τελος παντων, εφ'οσον η ιδια η εταιρεια εχει αναγνωρισει οτι υπαρχει λαθος στο να το διορθωσει ?

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι μια εταιρεία, προτιμα να συνεχισει να παραγει, να διαφημιζει και να διαθετει ενα προιον το οποιο εχει προβλημα, αντι να το διορθωσει?

Με ποια λογικη ? Να μην διαμαρτυρηθουν οι πελατες της ?
Θα το αντεξει. Ουτε προκειτε να αντικαταστησει κανενα απο οσα εχει πουλησει.

Το στοκ να τελειωσει, και το χωρις θεματακια ειναι στα ραφια. Περιμενετε και θα το δουμε.

Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Δλδ, που θα ειναι ακριβως το "κακο" ή το μη σωστο τελος παντων, εφ'οσον η ιδια η εταιρεια εχει αναγνωρισει οτι υπαρχει λαθος στο να το διορθωσει ?

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι μια εταιρεία, προτιμα να συνεχισει να παραγει, να διαφημιζει και να διαθετει ενα προιον το οποιο εχει προβλημα, αντι να το διορθωσει?

Με ποια λογικη ? Να μην διαμαρτυρηθουν οι πελατες της ?
Θα το αντεξει. Ουτε προκειτε να αντικαταστησει κανενα απο οσα εχει πουλησει.

Το στοκ να τελειωσει, και το χωρις θεματακια ειναι στα ραφια. Περιμενετε και θα το δουμε.

Κανένα πρόβλημα. Το σωστό αυτό είναι. Εχει πρόβλημα; Μάλιστα, ορίστε το revised το φτιάξαμε.

Απλά εγώ δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση αυτών που θα έχουν αγοράσει το "ελαττωματικό". :grandpa:

Καμμία εταιρεία δε θα το έκανε αυτό, να διορθώσει δηλαδή το μοντέλο που μόλις έχει κυκλοφορήσει για κάτι το οποίο το περνάει και σαν δευτερεύων πρόβλημα και που λέει ότι το έχουν και όλοι.
Θα βγάλει απλά το 4S που θα έχει λύσει το πρόβλημα και θα καμαρώνει κι όλας που το έκανε ενώ οι άλλοι ακόμα δεν έχουν βρει λύση.

ΟΚ καταλαβαίνω να τα έχουμε πάρει με την apple λιγο, αλλά γιατί το κάνουμε τόσο θέμα? Απλά όταν και αν βρεθείτε σε περιοχή με σχεδόν μηδενικό σήμα κρατήστε αλλιώς το τηλέφωνο - δεν νομιζω ότι είναι τόσο τραγικό πια.

Re: Απάντηση: Re: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Απλά εγώ δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση αυτών που θα έχουν αγοράσει το "ελαττωματικό". :grandpa:

Κανείς δε θα ήθελε. Και το ξέρουν και αυτοί. Γι'αυτό νομίζω δε θα το κάνουν. Θα τους πάρουν με τις πέτρες. Είπαμε, αμερικανάκια-αμερικανάκια αλλά δεν είναι τόσο μοσχάρια... (λέω εγώ τώρα)

Καμμία εταιρεία δε θα το έκανε αυτό, να διορθώσει δηλαδή το μοντέλο που μόλις έχει κυκλοφορήσει για κάτι το οποίο το περνάει και σαν δευτερεύων πρόβλημα και που λέει ότι το έχουν και όλοι.
Θα βγάλει απλά το 4S που θα έχει λύσει το πρόβλημα και θα καμαρώνει κι όλας που το έκανε ενώ οι άλλοι ακόμα δεν έχουν βρει λύση.

Επι της ουσιας, το ιδιο λες και εσυ (στα bold)

ΟΚ καταλαβαίνω να τα έχουμε πάρει με την apple λιγο, αλλά γιατί το κάνουμε τόσο θέμα? Απλά όταν και αν βρεθείτε σε περιοχή με σχεδόν μηδενικό σήμα κρατήστε αλλιώς το τηλέφωνο - δεν νομιζω ότι είναι τόσο τραγικό πια.

Πλάκα-πλάκα χθες που το πρωτοέπιασα στα χέρια μου για να το σεττάρω για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας μόνο πάνω στο γραφείο είχε 4-5 γραμμές σήμα όπως είχε και το 3G το δικό μου. Με το που το έπιανα λίγο (από πάνω, από κάτω, από το πλάι) έπεφτε στις 2 γραμμές.
Έχουν αλλάξει τόσο πια τον αλγόριθμο και δείχνει το πραγματικό σήμα και είναι τόσο χάλια ή είναι τόσο ευαίσθητο;

Ναι αλλά χάριν σε τέτοια "μοσχάρια" έχει καβαλήσει ο άλλος το καλάμι....όταν περιμένουν από το βράδυ σε αντίσκηνα και ουρές , όλα είναι πιθανά μετά.

ΟΚ καταλαβαίνω να τα έχουμε πάρει με την apple λιγο, αλλά γιατί το κάνουμε τόσο θέμα?

το κάνουμε θέμα όχι τόσο για το πρόβλημα αυτό καθ αυτό αλλά για την όλη αντιμετώπιση από την μεριά της εταιρείας.

Εκεί είναι το θέμα για μένα. Οχι στην κεραία.

Επι της ουσιας, το ιδιο λες και εσυ (στα bold)

Το ίδιο ναι, αλλά εγώ λέω ότι δε θα κάνει καμμία αλλαγή στο ήδη υπάρχον μοντέλο. Θα είναι σαν να καταργεί όλα όσα πουλήθηκαν και θα είναι υποχρεωμένη να τα αντικαταστήσει. Ότι κάποια στιγμή θα το βρούνε (ουσιαστικά να βρουν τρόπο να μονώσουν την κεραία, γιατί απλά το κάνουν πλαστικό και τέλος) θα το βρούν. Απλά θα το βάλουν στη νέα έκδοση με κάτι άλλο μαζί. Αυτό λέω.

το κάνουμε θέμα όχι τόσο για το πρόβλημα αυτό καθ αυτό αλλά για την όλη αντιμετώπιση από την μεριά της εταιρείας.

Εκεί είναι το θέμα για μένα. Οχι στην κεραία.

Σε αυτό μαζί σου δεν το συζητώ...

Ναι αλλά χάριν σε τέτοια "μοσχάρια" έχει καβαλήσει ο άλλος το καλάμι....όταν περιμένουν από το βράδυ σε αντίσκηνα και ουρές , όλα είναι πιθανά μετά.

Αυτή είναι η αλαζονεία που αποκτάς με το μονοπώλιο. Δυστυχώς.

Και εγω λεγοντας οτι θα βγει (αν δεν ειχει βγει ηδη δλδ) καινουργιο αυτο λεω.
Απλα δεν το βαφτησα οπως εσυ iphone 4S (πχ) -bye-