Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Και εγω λεγοντας οτι θα βγει (αν δεν ειχει βγει ηδη δλδ) καινουργιο αυτο λεω.
Απλα δεν το βαφτησα οπως εσυ iphone 4S (πχ) -bye-

Έχει διαφορά όμως. Άλλο να διορθώσει το ήδη υπάρχον άλλο να το κάνει αλλά να το ονομάσει σαν πιο καινούργιο. Έχει διαφορά στον καταναλωτή. Μαρκετίστικα κόλπα μάλλον. Αλλά πιο καλά ίσως θα τους έρθει σε όσους το έχουν πάρει αν βγει η επόμενη έκδοση μετά από λίγο παρά να βγάλει ακριβώς το ίδιο αλλά διορθωμένο.
Έτσι το βλέπω εγώ πάντα. Δε λέω ότι είναι σωστό. -bye-

Δε γινεται φυσικα αυτο... μιλαμε για εκατομμυρια κομματια.
Καμια εταιρεια δε μπορει να το κανει, αλλωστε δε μας αναγκασε κανεις να τα παρουμε!
Δεν μπορεί, εσύ σίγουρα το βράδυ κατεβάζεις S&M HD ''σποτάκια'' με τον Στιβάκο να βαράει με μαστίγια, δερμάτινα κλπ :p

Καταλήγω σιγά σιγά στο συμπερασμα ότι οι εκδόσεις του iPhone μοιάζουν με ψυχολογικό πείραμα ευρείας κλίμακας και μακράς διάρκειας.
Για να δούμε - λένε οι επιστήμονές της:
Πόσοι θα πάρουν ένα τηλέφωνο που στην εποχή της άνθισης του 3G δε στέλνει MMS;
Πόσοι θα πάρουν ένα τηλέφωνο που δεν έχει αναφορά στα μηνύματα;
Πόσοι θα πάρουν ένα τηλέφωνο που ενώ μια από τις πιο διαφημισμένες λειτουργίες του είναι το υποδειγματικό web browsing, δεν υποστηρίζει flash;
Πόσοι θα πάρουν ένα τηλέφωνο που δεν έχει και τόσο καλό σήμα;
Πόσοι τελικά είναι διατεθιμένοι να θυσιάσουν ένα σημαντικό ποσοστό λειτουργικότητας για μια συσκευή που είναι όμορφη, cool και δεν κολλάει;

Νομίζω ότι έχουν πάθει πλάκα βλέποντας τα αποτελέσματα του πειράματος...

ΥΓ. Ανήκω κι εγώ στο δείγμα του πειράματος.
ΥΓ 2. Αν δεν κάνω λάθος, το πείραμα είχε ξεκινήσει από το iPod.

To ipod εκανε και κανει ΑΨΟΓΑ τη δουλεια που ειναι προορισμενο να κανει.

Ειχα ολα σχεδον τα ipod , κι εχω ακομη το ομορφοτερο για μενα ipod και με το καλυτερο ηχο (ακομη και απο iphone σημερινο) ...

attachment.php

Οσον αφορα το iphone, ειναι σαν την ωραιοτερη γκομενα που ειχες ποτε.

Μπορει να σου κανει "τσαλιμακια" , αλλα εσυ συνεχιζεις να τη θελεις σα τρελλος !!!

Attachments

• apple_ipod_nano_main_green.jpg
    apple_ipod_nano_main_green.jpg
    12.8 KB · Views: 41
Last edited:
Απ´ότι βλέπω πάντως, με το ελλάττωμα, πιό πολύ τσαντισμένοι είναι αυτοί που δεν το πήραν παρά οι άλλοι που το αγόρασαν.
Είναι κι αυτό ένα απ´τα περίεργα της υπόθεσης. :D

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Απ´ότι βλέπω πάντως, με το ελλάττωμα, πιό πολύ τσαντισμένοι είναι αυτοί που δεν το πήραν παρά οι άλλοι που το αγόρασαν.

Ακριβως!
Ενας απο αυτους ειμαι και εγω, που σκεφτομαι οτι αμα το παρω (δεδομενου οτι με το 3gs σπιτι εχω 1-2 παυλες σημα), που θα το βαλω μετα ?

Εχει και ... κοχες :D

:flipout::flipout::flipout:

Ακριβως!
Ενας απο αυτους ειμαι και εγω, που σκεφτομαι οτι αμα το παρω (δεδομενου οτι με το 3gs σπιτι εχω 1-2 παυλες σημα), που θα το βαλω μετα ?

:flipout::flipout::flipout:

Καθόλου περίεργο δεν είναι, ποιος κατηγορει κατι που αγόρασε.... και μάλιστα ακριβά...

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Ακριβως!

Θα του βάλει μια θήκη και τέλος. Και εμένα τετράγωνο δε μου άρεσε από τις φωτογραφίες. Από κοντά που το είδα μου άρεσε. Πήγαινε δες το κάπου, αν δεν έχει πάει ήδη δηλαδή.