Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Θα του βάλει μια θήκη και τέλος. Και εμένα τετράγωνο δε μου άρεσε από τις φωτογραφίες. Από κοντά που το είδα μου άρεσε. Πήγαινε δες το κάπου, αν δεν έχει πάει ήδη δηλαδή.

Ναι αλλά με θήκη θα είναι πιο χοντρό:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Ναι αλλά με θήκη θα είναι πιο χοντρό:D

Πάντως αυτή η θήκη φαίνεται να είναι σούπερ :

FUL1_F8Z623-CLR_02.jpg

Σας την εχω στημενη.

Αυτος που θα με παρασυρει να το παρω (Μιχαλη, το νου σου, εισαι υποψηφιος), θα ειναι εκεινος που θα το "παρει" αν με προδωσει το σημα.

Οποτε, βρητε επαρκως χονδρη, και ακαμπτη θηκη

Εγω δεν αγορασα ακριβα! και τα λεω σταράτα οτι και να ειναι. Και οταν θα εχω το android στα χεράκια μου ή τα νεα 7αρια θα τα ακουνε και απο εκει... dont worry δε παω οπου φυσα ο ανεμος -bye--bye--bye-

Φθηνά πολύ αποκλείεται !

Από εκεί κ πέρα, θέλω να δω τι θα γράφεις όταν θα αρχίσουν οι μπλέ/μαύρες οθόνες κ τα κολλήματα στα win7mob. Γιατί αποκλείεται αραιά κ που να μην θέλει μια επανεκκίνηση. :flipout:

Τέλος, ο καθένας μας κάνει τις αγορές του συνειδητά, άρα κ εσύ συνειδητά αγόρασες το iphone 2g, από μια αγορά που ήταν κλειδωμένο για τα ευρωπαϊκά δίκτυα και γνωρίζοντας ότι έπρεπε να κάνεις jailbreak για να δουλέψει. -bye--bye--bye-

Διαβαστε σημερινο περιστατικο.

Τηλεφωνει η γυναικα μου στην κοσμοτε (ληγει το συμβολαιο της) για ανανεωση.

Εχει καποιο "πακετο" με περι τα 35-40 (δεν θυμαμαι) παγιο.

Της λενε οτι εχει επιδοτηση 90 ευρω.

Τους λεει οτι ενδιαφερεται για το iphone4, και της λενε οτι αν απο το προγραμμα που εχει, παει σε ενα αλλο με 60 παγιο, της δινουν επιδοτηση 240 ευρω.

Εκτιμηση/σεναριο δικο μου:

Μαλλον προκειται να βγει αυτη η περιβοητη εκδοση, και εχει πεσει "συρμα" για παχυλες επιδοτησεις προκειμενου να ξεσκαρταριστουν τα υπαρχοντα τηλεφωνα.

Τι εκτιματε εσεις ?

Οτί σου δίνουν παραπάνω επιδότηση επειδή θα πας σε μεγαλύτερο πρόγραμμα ίσως..?

Μα είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που της είπαν, δεν λέει κάτι για μένα.

Θα της πω να ρωτησει αν ειναι διαφορετικη η επιδοτηση αν κρατησει το ιδιο συμβολαιο, να δουμε τι θα της πουν.

Το λοιπον.

270 ειναι η επιδοτηση (οχι 240), αλλα σαν minimun πρεπει να παρει το προγραμμα "60"

Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Απ´ότι βλέπω πάντως, με το ελλάττωμα, πιό πολύ τσαντισμένοι είναι αυτοί που δεν το πήραν παρά οι άλλοι που το αγόρασαν.
Είναι κι αυτό ένα απ´τα περίεργα της υπόθεσης. :D

Καθόλου περίεργο. Αν το αντιμετώπιζαν όλοι όπως πρέπει (δηλαδή "μαυρίζοντάς" το), η Apple θα το είχε αποσύρει και θα κυκλοφορούσε τώρα στο εμπόριο νέα έκδοση χωρίς το πρόβλημα, που θα αφορούσε όλους, και όχι μόνο τους.... ενθουσιώδεις Mac users που θα το αγόραζαν ακόμα κι αν δεν έπαιρνε τηλέφωνα (:D), και τους διάφορους ανυποψίαστους, που προφανώς μη διαβάζοντας fora κλπ που να φανταστούν ότι μια συσκευή των 700 ευρώ έχει τέτοια προβλήματα...

Φθηνά πολύ αποκλείεται !

Από εκεί κ πέρα, θέλω να δω τι θα γράφεις όταν θα αρχίσουν οι μπλέ/μαύρες οθόνες κ τα κολλήματα στα win7mob. Γιατί αποκλείεται αραιά κ που να μην θέλει μια επανεκκίνηση. :flipout:

Τέλος, ο καθένας μας κάνει τις αγορές του συνειδητά, άρα κ εσύ συνειδητά αγόρασες το iphone 2g, από μια αγορά που ήταν κλειδωμένο για τα ευρωπαϊκά δίκτυα και γνωρίζοντας ότι έπρεπε να κάνεις jailbreak για να δουλέψει. -bye--bye--bye-

Ναι παντα συνειδητα. 300 τοτε δε νομιζω οτι ηταν αρκετα (σπρωχνοντας 150 το προηγουμενο)

Εξαλλου για κλειδωματα κτλ τκλ δεν εχουν σχέση, οι ελλειψεις τοτε εβγαζαν ματια σε καθε επιπεδο, τα λεγαμε τοτε (ο γκρινιαρης μια ζωη) αλλα ευτυχως 90% τα μπαλωσαν.

Τo 4αρι θα το κοιταζα ανετα αν ειχε κατι να μου πει σχεδιαστικα και επιτελους φρεσκαραν λιγο το GUI, κατα τα αλλα δεν εχω καποιο σημαντικο προβλημα αν εξαιρεσεις την γκαφα με την κεραια (που προεκυψε επειτα) και φυσικα μου εδωσε την οριστική απάντηση κοιτώντας τον ανταγωνισμό, οπως και τα γνωστά τερτιπια της apple...

To ipod εκανε και κανει ΑΨΟΓΑ τη δουλεια που ειναι προορισμενο να κανει.

Εχμ.. Να σου θυμίσω ότι όταν είχε βγει το iPod απευθυνόταν μόνο σε ανθρώπους που είχαν Mac.. δηλαδή σε μια χούφτα κόσμο. Ο Jobs το κατάλαβε σχετικά σύντομα και το διόρθωσε. Ήταν πάρα πολλά τα λεφτά βλέπεις.. ;)

Από τότε και πέρα, το βρίζουμε μόνο λόγω του iTunes.. :D

ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΣΧΕΤΟ:

Λεει η κοσμοτε, εχει ενα προγραμμα, οπου εχει παγιο 60 ευρω, και δινει το 4αρι με 389 ευρω.
Αυτο φανταζομαι για νεα συνδεση.
Αν εχω 270 ευρω επιδοτηση - για iphone - σημαινει οτι δινοντας και αλλα 189 το παιρνω ?

Ειναι τοσο κοντα δλδ ???

Ναι παντα συνειδητα. 300 τοτε δε νομιζω οτι ηταν αρκετα (σπρωχνοντας 150 το προηγουμενο)

Εξαλλου για κλειδωματα κτλ τκλ δεν εχουν σχέση, οι ελλειψεις τοτε εβγαζαν ματια σε καθε επιπεδο, τα λεγαμε τοτε (ο γκρινιαρης μια ζωη) αλλα ευτυχως 90% τα μπαλωσαν.

Τo 4αρι θα το κοιταζα ανετα αν ειχε κατι να μου πει σχεδιαστικα και επιτελους φρεσκαραν λιγο το GUI, κατα τα αλλα δεν εχω καποιο σημαντικο προβλημα αν εξαιρεσεις την γκαφα με την κεραια (που προεκυψε επειτα) και φυσικα μου εδωσε την οριστική απάντηση κοιτώντας τον ανταγωνισμό, οπως και τα γνωστά τερτιπια της apple...

Επιτελους παρε τον ανταγωνισμο, για να πριζεις τους αλλους! :flipout::flipout:

ΥΓ. Κακομοιρε Δημητρακουδη τι εχεις να τραβηξεις μολις παρει droid! :p

Έδωσες δλδ 300 ευρώ πριν 3 χρόνια. Δεν είναι λίγα δλδ ; Τότε εγώ το αγόρασα καινούργιο στο κουτί του σφραγισμένο με 400 ευρώ.

Κ φυσικά το αγόρασες τόσα γνωρίζοντας τις "ελλείψεις", δεν τις διαπίστωσες αργότερα... :BDGBDGB53:

Το δε 4άρι ποιοτικά-κατασκευαστικά είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα, το σχέδιο είναι υποκειμενικό, ενώ το λειτουργικό δεν αλλάζει εύκολα από την Apple, αν είχες παρακολουθήσει την λογική της εταιρείας από το λογισμικό της για τους υπολογιστές της. Άλλωστε, κάτι που κερδίζει, γιατί να αλλάξει ; :firstprize:

Μετά από 3 χρόνια κατάφερε ο ανταγωνισμός να την φτάσει, αν το κατάφερε δλδ, οπότε κ εσύ μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο, καλύτερο πιθανότατα για εσένα.

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Καθόλου περίεργο. Αν το αντιμετώπιζαν όλοι όπως πρέπει (δηλαδή "μαυρίζοντάς" το), η Apple θα το είχε αποσύρει και θα κυκλοφορούσε τώρα στο εμπόριο νέα έκδοση χωρίς το πρόβλημα, που θα αφορούσε όλους, και όχι μόνο τους.... ενθουσιώδεις Mac users που θα το αγόραζαν ακόμα κι αν δεν έπαιρνε τηλέφωνα (:D), και τους διάφορους ανυποψίαστους, που προφανώς μη διαβάζοντας fora κλπ που να φανταστούν ότι μια συσκευή των 700 ευρώ έχει τέτοια προβλήματα...

To οτι στην πραξη , εμας τους κατοχους, δεν μας δημιουργει ιδιαιτερο προβλημα, δεν εχει σημασια, ε;
Πραγματικα πιστευεις οτι θα το αγοραζαμε αν ειχε πραγματικο προβλημα; Για ποσο βουρλα μας εχεις;

To οτι στην πραξη , εμας τους κατοχους, δεν μας δημιουργει ιδιαιτερο προβλημα, δεν εχει σημασια, ε;
Πραγματικα πιστευεις οτι θα το αγοραζαμε αν ειχε πραγματικο προβλημα; Για ποσο βουρλα μας εχεις;

Προφανώς για πολύ Τάκη....

ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΣΧΕΤΟ:

Λεει η κοσμοτε, εχει ενα προγραμμα, οπου εχει παγιο 60 ευρω, και δινει το 4αρι με 389 ευρω.
Αυτο φανταζομαι για νεα συνδεση.
Αν εχω 270 ευρω επιδοτηση - για iphone - σημαινει οτι δινοντας και αλλα 189 το παιρνω ?

Ειναι τοσο κοντα δλδ ???

Πιθανοτατα.
Περνα απο ενα Γερμανο για σιγουρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φήμες για νέα έκδοση του iPhone 4;;;

Ρε συ δεν είναι θέμα βουρλισμού όσο φανμποϋσμού :D:D:D

Όταν έχεις πάθος με μια εταιρεία, είσαι διατεθειμένος να συγχωρήσεις τα πάντα. Όταν το βλέπει αυτό κάποιος που δε μοιράζεται το ίδιο πάθος, αλλά είναι αντικειμενικός και θέλει να πάρει με τα δεδομένα χρήματα ό,τι καλύτερο, απλά τρελαίνεται... λογικό είναι!

Διαφωνείς ότι αν δεν το αγόραζε κανείς:

1/Η Apple θα το απέσυρε και θα έβγαζε αναβαθμισμένο μοντέλο χωρίς προβλήματα

2/Θα χαμήλωνε αισθητά η τιμή του

3/Θα κόβονταν τα ηλίθια μαρκετινίστικα παιχνίδια με μη διαθεσιμότητες κλπ

???