[ΦΗΜΕΣ] Η Επόμενη Έκδοση του iPhone

Status
Not open for further replies.
Έχοντας υπόψιν την σχεδίαση του iPad το iPhone.fr δημοσίευσε ένα δικό του "iPhone 4G concept"..

avclub.png

Χωρίς να είμαι βέβαιος νομίζω ότι μόνο στη Μόσχα έχουν αυτή τη στιγμή 4G. Ρε παιδιά εδώ στο Μαρούσι που μένω έχω 3G σπάνια, θέλουμε και 4G...:flipout:

Το 3g / 4g είναι περισσότερο επικοινωνιακό τρικ, όπου αναφέρεται η Apple στην γενιά της συσκευής, παρά στα δίκτυα που υποστηρίζει.

iPhone 4G photos undetected for nearly a week (?)

Το Appleinsider μας εκπλήσει αναφέροντας ότι φωτογραφίες του iPhone 4G κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και 1 εβδομάδα χωρίς να εντοπιστούν από κανέναν!

O λόγος; Το κυρίως θέμα των φωτογραφιών δεν ήταν άλλο από το πολυαναμενόμενο iPad στο οποίο και εστίασαν όλοι την προσοχή τους!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το Engadget δημοσίευσε λίγες ώρες πριν από το event της 27ης Ιανουαρίου leaked photos του iPad.

iphone4gonipadq.jpg

Αυτό που κανένας δεν παρατήρησε είναι ότι το iPhone το οποίο βρίσκεται επάνω στο iPad δεν μοιάζει με κανένα από αυτά που γνωρίζουμε
και κυκλοφόρησαν μέχρι και σήμερα.

Το Apple insider επικοινώνησε με αξιόπιστη πηγή την οποία χαρακτηρίζει ότι διαθέτει “impeccable track record” και επιβεβαίωσε τα γραφόμενα.
Το iPhone της φωτογραφίας είναι όντως το prototype του Next Gen iPhone (4G)!

Το iPhone 4G (prototype) φαίνεται πως δεν διαθέτει το γνωστό aluminum bezel και στην θέση του υπάρχει μαύρο πλαστικό ή αλουμίνιο.
Επιπλέον, μία μικρή κουκίδα αριστερά από το ακουστικό, (βλ. επόμενη photo) αναζωπυρώνει τις φήμες περί front-face camera!

(πηγή: iPhoneHellas)

iphone4thgenipad.jpg

Σαν θήκη iPhone μου κάνει περισσότερο αυτό το μαύρο περίβλημα... :grandpa:

αντε παλι απο 2g πηγαμε σε 3gs και τωρα παλι ξανα μανα..δεν βλεπω καποιο όφελος να πας σε 4g αν αυτη ειναι η διαφορα του μονο..καθως με 3g καθαρο σημα ομως ..εχεις αρκετα καλη ταχυτητα σε νετ στο iphone τι παραπανω να κανεις με το 4g

Απάντηση: Re: [ΦΗΜΕΣ] Η Επόμενη Έκδοση του iPhone

αντε παλι απο 2g πηγαμε σε 3gs και τωρα παλι ξανα μανα..δεν βλεπω καποιο όφελος να πας σε 4g αν αυτη ειναι η διαφορα του μονο..καθως με 3g καθαρο σημα ομως ..εχεις αρκετα καλη ταχυτητα σε νετ στο iphone τι παραπανω να κανεις με το 4g

To 4g, αν φυσικά ονομάζεται έτσι, έχει να κάνει κ με την γενιά του τηλεφώνου, όχι απαραίτητα με τι δίκτυα υποστηρίζει.

ωραια θα στο θεσω αλλιως..ειχα απο τα πρωτα 2g...εκανα μεταβαση σε 3gs..περα απο υποστηριξη σε "3g" δικτυο..και καποιες αλλες λειτουργιες του τλφ δεν ειδα κατι αλλο διαφορετικο..δλδ το μονο εντονο χαρακτηριστικο ειναι η γρηγορη προσβαση στο νετ..νομιζω και στα 4g καινουργιας γενιας πλασαρουν πιο "γρηγορες" ταχυτητες στο νετ...κατι που επισημανω και παλι μου ειναι αχρηστο σε iphone..ισως σε νετμπουκ με προσθηκη σιμ να χει ωφελος..

ωραια θα στο θεσω αλλιως..ειχα απο τα πρωτα 2g...εκανα μεταβαση σε 3gs..περα απο υποστηριξη σε "3g" δικτυο..και καποιες αλλες λειτουργιες του τλφ δεν ειδα κατι αλλο διαφορετικο..δλδ το μονο εντονο χαρακτηριστικο ειναι η γρηγορη προσβαση στο νετ..νομιζω και στα 4g καινουργιας γενιας πλασαρουν πιο "γρηγορες" ταχυτητες στο νετ...κατι που επισημανω και παλι μου ειναι αχρηστο σε iphone..ισως σε νετμπουκ με προσθηκη σιμ να χει ωφελος..

εκτός και αν έχεις πακέτο dataplan ;).. ςε αυτήν την περίπτωση θες γρήγορες ταχύτητες :)

@airb

dataplan πακετο?? για ριξε μια επεξηγηση..προφανως ενδιαφερει μια συγκεκριμενη ομαδα χρηστων...

εκτος! και εαν με 4g εχεις οντως πολυ καλο και σταθερο bandwidth..και σε tethering mode απλα ξεχνας την "σπιτικη" συνδεση..ισως συμφερει ετσι

@airb

dataplan πακετο?? για ριξε μια επεξηγηση..προφανως ενδιαφερει μια συγκεκριμενη ομαδα χρηστων...

εκτος! και εαν με 4g εχεις οντως πολυ καλο και σταθερο bandwidth..και σε tethering mode απλα ξεχνας την "σπιτικη" συνδεση..ισως συμφερει ετσι

Το δικό μου πακέτο "Data Plan" είναι τις vodafone το 100 Lite στο οποίο προσφέρει 100 λεπτά ομιλίας, 150 sms και 500ΜΒ data
(εγώ το είχα πάρει με προσφορά 1,5GB αντί 500ΜΒ το μήνα) με κόστος 35 ευρώ (το μήνα)

(αντίστοιχα πακέτα έχει και η Cosmote)

:smile:

Last edited:
εγω εχω το 70 βοντα..300 λεπτα και ανλιμιτεντ νετ...αλλα και παλι στο κινητο δεν μου λεει κατι ..εκει θελω να καταληξω..

Σύμφωνα με ΑΥΤΟ, το επόμενο iPhone θα έχει κατά πάσα πιθανότητα 2η κάμερα στο μπρος μέρος, όπως φαίνεται από τις χρεώσεις της Αγγλικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Ο2, όπου έχει συμπεριλάβει χρέωση βιντεοκλήσεων.

Status
Not open for further replies.