Να ρωτήσω κάτι; άντε και το χουμε στα χέρια μας. Τα ελληνικά δίκτυα υποστηρίζουν 4G;
Χωρίς να είμαι βέβαιος νομίζω ότι μόνο στη Μόσχα έχουν αυτή τη στιγμή 4G. Ρε παιδιά εδώ στο Μαρούσι που μένω έχω 3G σπάνια, θέλουμε και 4G...![]()
αντε παλι απο 2g πηγαμε σε 3gs και τωρα παλι ξανα μανα..δεν βλεπω καποιο όφελος να πας σε 4g αν αυτη ειναι η διαφορα του μονο..καθως με 3g καθαρο σημα ομως ..εχεις αρκετα καλη ταχυτητα σε νετ στο iphone τι παραπανω να κανεις με το 4g
ωραια θα στο θεσω αλλιως..ειχα απο τα πρωτα 2g...εκανα μεταβαση σε 3gs..περα απο υποστηριξη σε "3g" δικτυο..και καποιες αλλες λειτουργιες του τλφ δεν ειδα κατι αλλο διαφορετικο..δλδ το μονο εντονο χαρακτηριστικο ειναι η γρηγορη προσβαση στο νετ..νομιζω και στα 4g καινουργιας γενιας πλασαρουν πιο "γρηγορες" ταχυτητες στο νετ...κατι που επισημανω και παλι μου ειναι αχρηστο σε iphone..ισως σε νετμπουκ με προσθηκη σιμ να χει ωφελος..
@airb
dataplan πακετο?? για ριξε μια επεξηγηση..προφανως ενδιαφερει μια συγκεκριμενη ομαδα χρηστων...
εκτος! και εαν με 4g εχεις οντως πολυ καλο και σταθερο bandwidth..και σε tethering mode απλα ξεχνας την "σπιτικη" συνδεση..ισως συμφερει ετσι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.