Από αριστερά προς τα δεξιά τα iPhone 17 Pro Max, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Air και iPhone 17.
Google βγες από το iphone ! Θα μας πάθει τίποτα ο @takisot![]()
Από αριστερά προς τα δεξιά τα iPhone 17 Pro Max, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Air και iPhone 17.
Αν κάτι μας έχει διδάξει το παρελθόν, είναι ότι τα mockups λίγη σχέση έχουν με τα τελικά iphones.
Φαίνεται ότι διαφορετικά εργοστάσια στην Κίνα παρουσιάζουν το ίδιο καλούπι για κατασκευή θηκών... Οπότε...Αν κάτι μας έχει διδάξει το παρελθόν, είναι ότι τα mockups λίγη σχέση έχουν με τα τελικά iphones.
Αφού πάλι θα το πάρετεΤο καλό που τους θέλω. Μιλάμε για φρίκη.
Αφού πάλι θα το πάρετε![]()
Καλά θα κάνεις, έμαθα ότι φέτος το Ultra 2 θα το βγάλουν και σε ροζ.Μεγάλη μπουκιά να φάω, αλλά φέτος έχω πει ότι θα κάνω τη διαφορά και θα απέχω, και θα αναβαθμίσω μόνο το ρολογάκι που θα είναι ήδη 3ετίας. Αν κάνουν τίποτα σαν το παραπάνω, θα με διευκολύνουν ιδιαίτερα.
Καλά θα κάνεις, έμαθα ότι φέτος το Ultra 2 θα το βγάλουν και σε ροζ.![]()
Ίσα ίσα που τους τραβάει (τους gay)Πρέπει να ψάξουμε να δούμε αν το ροζ τρομάζει τους ροφούς...![]()
Εμάς δεν θα μας επιρρεασει καθώς η Ευρώπη θα εισάγει από Ινδία και Κίνα. Η Αμερική θα εχει το πρόβλημα.Φετος είναι η χρονιά που αλλάζω iPhone.
Να δούμε τι τιμή θα έχει με όλο αυτό το ντόρο που έχει δημιουργήσει ο Τραμπ, τον οικονομικό πόλεμο Αμερικής Κίνας, τους δασμούς κτλ γιατί Νοιώθω πιο φτωχός από ποτέ.
Τα smartphone και pc έχουν εξαιρεθεί από τις ταριφες . Οποιαδήποτε αύξηση τιμής, ειδικά εκτός Αμερικής, είναι απλά απληστία της apple για νέα ευκαιρία δικαιολόγησης μεγαλύτερων κερδών.Δε νομίζω ότι θα μείνουν ίδιες οι τιμές κι εδώ…η apple και άλλες εταιρείες ίσως αυξήσουν κι εδώ τις τιμές για να μην αυξήσουν πολύ στην Αμερική.
Δεν θέλουν να χάσουν τη μεγαλύτερη αγορά τους ….
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
1. Τα iphone προς το παρόν εξαιρούνται της αύξησης. Οπότε αύξηση της τιμής ειναι δικαιολογία για περισσότερα κέρδη ή μείωση χασούρα από παρελκόμενα και άλλα προϊόντα που δεν εξαιρούνται.Έχει λογική...το ίδιο κάνει και η Nintendo και η Sony επίσης με το playstation στην Ευρώπη , Αυστραλία.
Στην Αμερική η Nintendo δεν ανέβασε καθόλου τη τιμή στο νέο switch 2 παρόλο τους δασμούς , στην Ιαπωνία χαμήλωσε πολύ τη τιμή του και φυσικά στην Ευρώπη μας μαμησε!
Το ίδιο και η Σόνυ, αύξησε μόνο σε μας τη τιμή του PS5 ....στην Αμερική τίποτα!
Και θα δεις που θα πάνε όλα τα προϊόντα σε λίγο....εδώ θα είναι χειρότερα από Αμερική αν συνυπολογίσεις και τους μισθούς.
δεν μ απασχολει πια το τι θα κανει η apple, εγω μιλαω γενικοτερα... αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα προφανως.
Το θεωρω παντως σιγουρο οτι θ αυξησει τις τιμες η apple , και στην ευρωπη, αρκετα χρονια τις εχει σταθερες και μαλιστα μειωθηκαν τα τελευταια χρονια λιγο.
Εδω εφτασαν κορεατες και κινεζοι να εχουν ακριβοτερα προιοντα...![]()