Φημες και Νεα ...2014-2015

Απάντηση: Re: Φημες και Νεα ...2014-2015

Θα σκίσω τα πουκάμισά μου αν ισχύει αυτό...:p

Σκίσε μόνο τα μανίκια, για να γινουν κοντομάνικα.. :p

sponge-bob-square-pants11-jpg.jpg

Οποτε επιβεβαιώνονται οι φήμες πως φέτος δεν έχει νέα μοντελα...
Για τον Μπάμπη το έκαναν, είμαι σίγουρος! :p

Πάλι καλά που με πρόλαβε ο Χρήστος στο "τσάκ"... Έτοιμος ήμουνα... :p

Μπάαα... Δεν είμαι ακόμα έτοιμος για τέτοιο "άλμα".... :ernaehrung004:

Μπάμπη κάτσε στα αυγά σου και χτυπάμε αρχές του νέου έτους μία OLED 65άρα και τελειώνει το παραμύθι.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/4k-oled-201406273832.htm

Αφού στο είπα. LG θα πάρετε όλοι στο τέλος :p

Μπαμπη, εχει δικιο ο Νεκταριος. Ασε τις 120 και πηγαινε στις 65 να βρεις την υγεια σου.....:music-smiley-005:

Μπαμπη, εχει δικιο ο Νεκταριος. Ασε τις 120 και πηγαινε στις 65 να βρεις την υγεια σου.....:music-smiley-005:

Εγώ το καλό του θέλω. Αντί να βλέπει στις 50 να βλέπει στις 65. Εκτός αν θέλεις να λάβω σοβαρά υπόψη ότι σε ένα χρόνο ο προβολέας μπορεί να μην έχει κλείσει τις 100 ώρες :music-smiley-005:

Εγώ το καλό του θέλω. Αντί να βλέπει στις 50 να βλέπει στις 65. Εκτός αν θέλεις να λάβω σοβαρά υπόψη ότι σε ένα χρόνο ο προβολέας μπορεί να μην έχει κλείσει τις 100 ώρες :music-smiley-005:

Το Μηλιωκα μου θυμησες τωρα ...:bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φημες και Νεα ...2014-2015

μπαα ξεπερασμένος. Καλύτερα να κοιτάξει για κανένα φρέσκο μοντέλο. Υπάρχει ξεχωριστό νήμα με φήμες και νέα για τους dlp :p:p:p:p:p:p:p

http://avclub.gr/forum/showthread.php/118893-Ο-τάφος-της-Αμφίπολης

Παρακαλείται η Γ.Δ. όπως αποστείλει τον ως άνω συντονιστή στο πυρ το εξώτερον, τω ητοιμασμένω τω διαβόλω και τοις υγροκρυστάλλοις αυτού...

Τα πήρα!!:Banane0:

Απ´τη μια μου λές να βλέπω στον προβολέα κι απ´την άλλη να μην γράψω πολλές ώρες...

Πως γκένεν αυτό;

623801.jpg

Απάντηση: Re: Φημες και Νεα ...2014-2015

Συμφωνω με Χρηστο, οτι και αν πει

Είσαι γλύφτης...
Πές μου τι χρειάζεσαι απ´ το Χρήστο... Ίσως μπορώ κι εγώ να σε βοηθήσω... Αλλιώς ο Μανώλης. :flipout: