Απάντηση: Re: [Φήμες] OnePlus 2
Για την οθόνη δεν βλέπω κάτι και ανησυχώ διπλά (η ύπαρξη του Snapdragon 810 είναι ο άλλος λόγος ανησυχίας).
Για την οθονη (μεγεθος) δεν ξερουμε με βεβαιοτητα. Αυτο που βρηκα καπου ως φωτο ειναι την oneplus να δειχνει το oneplus 2 με την πλατη προς τα πανω (κατοψη) και απο κατω υποτιθεται οτι ειναι κρυμενο το Oneplus 1 και δεν φαινεται.
Δεν ειμαι σιγουρος οτι διαφημιζουν το οτι θα ειναι μικροτερες ιντσες. Μαλλον το οτι θα εχει εστω και ελαχιστα, μικροτερα bezzels απο τον προκατοχο. (δεν ξερω αν εχεις αλλη ανησυχια περι οθονης περαν του μεγεθους, ως τεχνικα χαρακτηριστικα δηλαδη)
Το θεμα του SD που υπερθερμαινεταιυποτιθεται οτι το εχουν βελτιστοποιησει με μια νεα εκδοση του SD (2.1) και με καποιο τιουναρισμα στο λογισμικο ωστε οταν χρειαστει μια δευτερη εφαρμογη ισχυ cpu, το λογισμικο θα βλεπει απο ποιον πυρηνα τραβαει η πρωτη εφαρμογη και υστερα θα στελνει ισχυ στην δευτερη εφαρμογη απο καποιον πυρηνα cpu που ειναι πιο μακρια απο τον πρωτο πυρηνα. Ετσι ισχυριζονται οτι βοηθουν κι αλλο τον SD να μην ριξει τον χρονισμο. Φανταζομαι και μια προσεγμενη απαγωγη θερμοκρασιας με τα καταλληλα υλικα. Καποιος ισχυρισμος της oneplus που καπου ειχε παρει το ματι μου ελεγε οτι σε test τελικα καταφεραν με ολα τα παραπανω να μην ριχνει η cpu τον χρονισμο απο υπερθερμανση. (πιστευω οτι αν και θεωρητικα ο χρονισμος ειναι στα 2.1, το opo2 αν δεν με απατα η μνημη μου θα ειναι χρονισμενο στα 1.8, οποτε καποιο κερδος θερμοτητας θα υπαρξει κι απο κει)
Λογικα λοιπον (θα το δουμε στα τεστς των reviews) εχουν κανει οτι μπορουσαν για τον sd810.
Εχει ακουστει οτι και η καμερα θα ειναι 16ΜP (και οχι π.χ. 20MP) Επισης ακουσα (δεν ξερω αν ισχυει) οτι οι καμερες των 20ΜP δεν υποστηριζουν OIS οποτε αν ισχυει αυτο προτιμω μια με 16MP που να εχει οπτικο σταθεροποιητη.
Η τιμη φαινεται οτι θα ειναι στα 449 ευρω (κατω απο τα 450 που διαφημιζουν ως μαρκετινγκ δηλαδη)
Τσιμπημενο και μενει να δουμε εαν θα εχει αυτο το κατι παραπανω που θα κανει καποιον να την επιλεξει, γιατι στον ανταγωνισμο με 450 ευρω βρισκουμε πλεον αρκετα κινητα (και αρκετα απο αυτα θα ειναι και φρεσκα που θα παρουσιαστουν κι αυτα απο το καλοκαιρι και υστερα)