Poco F4/ F4 Pro: διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες, έρχεται ανακοίνωση
Τα πολυαναμενόμενα POCO F4 και POCO F4 Pro διέρρευσαν στο Twitter και πλέον αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή τους από την Xiaomi.

Για το F4 pro είδα διαφήμιση early bird ~720€ αντί ~780€, μάλλον ψάχνουν για κορόϊδα...
Ετσι ακριβώς, σε γενικότερο πλαίσιο πάντως, πλέον σχεδόν όλα τα νέα Xiaomi τηλέφωνα (άντε με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το 11Τ που αναφέρθηκε πριν) δεν πολυαξίζουν με τα χρήματα που ζητάνε...τώρα αν κάποιος τα αγοράζει από Κίνα, χωρίς ΦΠΑ, από τρέχα γύρευε καταστήματα κλπ...οκ...με την ίδια λογική όπως είπες και εγώ στην δουλειά παίρνω εταιρικό κάθε χρόνο Iphone..τσάμπα μου βγαίνει, δεν είναι μέτρο σύγκρισης όμως αυτό.Το θέμα είναι να συγκρίνουμε μήλα με μήλα. Κι εγώ έχω κολλητό στο κατάστημα που μου το δίνει μισή τιμή. Είναι αυτό μέτρο σύγκρισης; Με άλλα λόγια, αν δεν κόβεις ΦΠΑ αυτόματα γίνονται κι άλλες επιλογές ελκυστικές για τις οποίες επίσης δε θα κόβεις ΦΠΑ.
Το θέμα είναι να συγκρίνουμε μήλα με μήλα.
39A μονο στα μεγαλα και στα σοβαρα καταστηματα.Εγω που κοβω τιμολογιο και στο καταστημα να το παρω δεν θα μου αφαιρεσουν φπα 24%. Κανουν μια μαιμουδια και το κανουν και στην λιανικη το κολπακι αυτο.....και σου λενε αυτη ειναι η τιμη χωρις το φπα τελικα μονο που το δινουν και σε πελατες εκτος τιμολογιου.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.