[Φήμες] Πολύχρωμα Πλαστικά Παντόφλες iPhone

Status
Not open for further replies.
το θεμα δεν ειναι στις τσεπες αλλα στη ευκολια του χειρισμου και ειδικα οτaν εισαι on the road
Eγω π.χ. μεχρι και το iPad βαζω στην κ0λ0λτσεπη

2013-06-23 17.29.28.jpg

Samsung Galaxy S4 Outsells iPhone 5...

http://www.informationweek.com/mobility/smart-phones/samsung-galaxy-s4-outsells-iphone-5/240156177

Πάντως το iphone 5 τα πάει πολύ καλά εμπορικά αν σκεφτούμε ότι είναι εδώ και αρκετό καιρό κατά πολύ ξεπερασμένο σε όλα τα χαρακτηριστικά του.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ ως fanboy να πω ότι θεωρώ και το S4 αρκετά υπερτιμημένο και ακριβό σαν κινητό.

Last edited:
Μην τσακωνεστε ρε παιδιά!

Σκεφτείτε μονό να βαρεσει κανα μεγαλοκανονι η απλ μέσα στο 14. Μετά με τι θαχουμε να πλακωνομαστε??? :-)

Υγ : μέχρι και η (very) low tech κυρα μου με ρώτησέ πρόσφατα: κανα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη δεν έχει βγάλει η απλ ? Με αυτο εδω (4) θα γερασω? Της εδειξα το 5 σε μια βιτρίνα. Μου είπε: αυτό την ιδία έχει...
Μετά το νοτε2 όλα πια είναι μικρά.

Samsung Galaxy S4 Outsells iPhone 5...

http://www.informationweek.com/mobility/smart-phones/samsung-galaxy-s4-outsells-iphone-5/240156177

Πάντως το iphone 5 τα πάει πολύ καλά εμπορικά αν σκεφτούμε ότι είναι εδώ και αρκετό καιρό κατά πολύ ξεπερασμένο σε όλα τα χαρακτηριστικά του.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ ως fanboy να πω ότι θεωρώ και το S4 αρκετά υπερτιμημένο και ακριβό σαν κινητό.

Σχετικά με το οτι το iPhone 5 ειναι ξεπερασμένο εδω και μαλιστα αρκετο καιρό δεν θα το σχολιάσω.
Σχετικά με το άρθρο, ειναι εντελώς ανακριβές καθώς όταν είχε βγει είχαν "παραλείψει" να αναφέρουν οτι οι πωλήσεις αφορούν αποκλειστικά κινητα που πωλούνται μεσω τηλεπικοινωνιακών παροχών.
"Ξεχασανε" οτι μεγάλος αριθμός πωλήσεων γίνεται είτε απο τα Apple stores είτε online.
Ας περιμένουμε λοιπόν επίσημα τα νούμερα.
Μετά τις 10 εκατομμύρια αποστολές Samsung S4 δεν έχω δει κάτι νεότερο σαν ανακοίνωση απο τη Samsung.

εγώ πλέον έχω λίγο διαφορετική άποψη... (πηγάζει από την εμπειρία μου με galaxy nexus δικό μου, και με i4 και i5 της συζύγου, όλα στις τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού της κάθε πλατφόρμας)

Το i4 είναι τραγικό στα πάντα. Το i5 είναι ένα πολύ καλό κινητό σαν hardware, σαν ποιότητα κατασκευής, με καλή και ποιοτική οθόνη, αλλά κάπως μικρή για τα γούστα μου και τις "δυνατότητες" μου (λίγος αστιγματισμός). Και φυσικά υπερεκτιμημένο σαν κόστος. Εκεί που πραγματικά είναι χρόνια πίσω από το "ταπεινό" nexus μου, είναι στο λειτουργικό... Το iOS το θεωρώ απολύτως βαρετό, περιορισμένων δυνατοτήτων, και γενικότερα άλλων εποχών. Για να μην κάθομαι να περιγράφω αναλυτικά, ας δει όποιος θέλει το video παρουσίασης του ascent P6 για το πως είναι ένα λειτουργικό / UI που χαίρεσαι να το δουλεύεις και να το κάνεις όπως θες - να το φέρεις στα μέτρα σου βρε παιδί μου! (http://youtu.be/bG_HyzEobDY). Ομολογώ όμως ότι ο συνδυασμός του i5 σαν hardware, με android 4.2 σαν ΟS... θα "σκότωνε". Κι ας ήταν οριακή η οθόνη (για μένα).

υγ. Επίσης πάντα (και για πάντα) θα με χαλάει η εμμονή της απλ να μην ακολουθεί τα γενικά στανταρτς: ανάλυση οθόνης, usb καλώδιο, nano sim, κλπ...

Last edited:
Για το ascent P6 που αναφέρεις εχεις δικιο…
Εχει έναν από τους καλύτερους ενσωματωμένους launcher και ισως σε αυτό το κινητό να μην χρειαζόταν να βαλεις αλλον μην θέλοντας να χρησιμοποιήσεις του βαρετούς που βαζουν ολες οι εταιρίες.
Μοιάζει λιγο στην φιλοσοφία των miui.

Lykman,

Ωραία ή ανάλυση σου και συμφωνώ μέσες άκρες. Από hardware άποψη όμως το i5 με android θα ήταν ένα ανέκδοτο. Με 1 γιγα ραμ και διπύρηνο θα ήταν στην μεσαία κατηγορία. Βέβαια θα κόστιζε περίπου 400 ευρώ (όσο έπρεπε να κοστίζει και τώρα δλδ 10 μήνες μετά την παρουσίαση του αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) οπότε θα ήταν ευκαιρία.

Το αντροιντ πλέον είναι το τσάμπιονς λιγκ των φορητών λειτουργικών. Για να παίξεις μπάλα εκεί πρέπει να έχεις γερή ομάδα. Αν δεν έχεις παίζεις μπάλα μόνος σου ή στο Γιουρόπα λιγκ και σε δείχνει ο Κυριάκου...

Last edited:
Σχετικά με το οτι το iPhone 5 ειναι ξεπερασμένο εδω και μαλιστα αρκετο καιρό δεν θα το σχολιάσω.

Σχολίασε το ελεύθερα. Βάλε κάτω επεξεργαστή , οθόνη , ανάλυση οθόνης , κάμερα κτλ. "It doesnt take a Genius" που έλεγε η Samsung σε μια διαφήμιση.

Ρε παιδιά, είπαμε να μην χωνευετετε την apple, προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε λίγο αντικειμενικοι: Ξεχνάτε πως όταν κυκλοφόρησε το 5αρι, είχε σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις από το s3 στα benchmarks παρότι "μόνο" διπυρηνο λόγω custom CPU/GPU?
Δεν έχω δει πως είναι σε σύγκριση με το νεο S4, αλλά το κινητό είναι σφαίρα.
Και φυσικά μην ξεχνάμε πως στα iPhone πάντα υπάρχει optimization software-hardware. Φαινόμενα όπως lag η κολληματακια είναι άγνωστες λέξεις (σε αντίθεση με τα android ακόμα και τα πιο φρέσκα από ότι διάβαζα εδώ μέσα..).
Αφήστε λοιπόν τις υπερβολές και απολαύσετε τα γκατζετακια σας..

Last edited:
Σχολίασε το ελεύθερα. Βάλε κάτω επεξεργαστή , οθόνη , ανάλυση οθόνης , κάμερα κτλ. "It doesnt take a Genius" που έλεγε η Samsung σε μια διαφήμιση.

Το μόνο που έχει καλύτερο spec wise είναι το πιο ισχυρό CPU, η περισσότερη μνήμη και camera με περισσότερα Megapixels. Όσο για την οθόνη προσωπικά την οθόνη του iPhone 5 τη θεωρώ ανώτερη διότι σε εξωτερικούς χώρους με ηλιοφάνεια το S4 χωλαίνει αισθητά. Όπως και να έχει είναι 2 κορυφαίες οθόνες η καθε μια με τα υπέρ και τα κατά της.
Βέβαια το κινητό είναι περίπου 2 μήνες σε κυκλοφορία οπότε ο ισχυρισμός σου ότι ειναι ξεπερασμένα τα specs του iPhone 5 εδω και καιρό προφανώς δεν ισχύει. Πολλά smartphones θα ζήλευαν το spec list του iPhone 5.
Ένα σημαντικό μειονέκτημα του S4 είναι δυστυχώς η θερμοκρασία. Σε χρήση το κινητό ζεσταίνεται υπερβολικά.

Από την άλλη φυσικά η εργονομία, η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα των υλικών, η ευκολία του iOS, το ολοκληρωμένο λειτουργικό, η υποστήριξη για χρόνια είναι θεωρώ πιο σημαντικά από λίγη επιπλέον CPU power,λίγο περισσότερη μνήμη και κάποια επιπλέον megapixel.

Αυτό που δεν εχει καμια λογικη, ειναι οτι μιλάτε για υποστήριξη στο os για χρόνια, αλλα καθε χρόνο όλοι ανανεωνεστε με το νέο μοντέλο.. Ανεξαρτήτως android ή iOS προτιμήσεις.

Αυτό που δεν εχει καμια λογικη, ειναι οτι μιλάτε για υποστήριξη στο os για χρόνια, αλλα καθε χρόνο όλοι ανανεωνεστε με το νέο μοντέλο.. Ανεξαρτήτως android ή iOS προτιμήσεις.

Ενα απο τα 3GS της οικογένειας τρέχει iOS 6. 4 ετών συσκευή σχεδόν.
Το 4 του αδερφού μου αναμένει την αναβάθμιση σε iOS 7. 3 ετών συσκευη.
Πολλοί έχουν παλαιότερες συσκευές.

Απάντηση: Re: [Φήμες] Πολύχρωμα Πλαστικά Παντόφλες iPhone

Ρε παιδιά, είπαμε να μην χωνευετετε την apple, προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε λίγο αντικειμενικοι: Ξεχνάτε πως όταν κυκλοφόρησε το 5αρι, είχε σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις από το s3 στα benchmarks παρότι "μόνο" διπυρηνο λόγω custom CPU/GPU?
Δεν έχω δει πως είναι σε σύγκριση με το νεο S4, αλλά το κινητό είναι σφαίρα.
Και φυσικά μην ξεχνάμε πως στα iPhone πάντα υπάρχει optimization software-hardware. Φαινόμενα όπως lag η κολληματακια είναι άγνωστες λέξεις (σε αντίθεση με τα android ακόμα και τα πιο φρέσκα από ότι διάβαζα εδώ μέσα..).
Αφήστε λοιπόν τις υπερβολές και απολαύσετε τα γκατζετακια σας..

Σχετικά με αυτό, πιστεύω το i5 πάει πιο σφαίρα από το μέτρο σύγκρισης που έχω εγώ (galaxy nexus + 4.2.2, με όσο το δυνατόν λιγότερες εφαρμογές - widgets και χωρίς launchers κλπ). Δοκιμασμένο σε UI, app starting, browsing, κλπ. Ομως δεν ισχύει και για το i4 (το απλό, όχι το 4S), το οποίο με iOS6 lagαρε αισθητά, οπότε να μην λέμε "στα iphone" δεν υπάρχουν κολλήματα κλπ, αλλά "στο i5" συγκεκριμένα, που όντως φυσάει.

Από την άλλη φυσικά η εργονομία, η ποιότητα κατασκευής, η ποιότητα των υλικών, η ευκολία του iOS, το ολοκληρωμένο λειτουργικό, η υποστήριξη για χρόνια είναι θεωρώ πιο σημαντικά από λίγη επιπλέον CPU power,λίγο περισσότερη μνήμη και κάποια επιπλέον megapixel.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι η υποστήριξη στα προηγούμενα μοντέλα έρχεται "κουτσουρεμένη", δες απλά στο iOS7 στις νέες λειτουργίες του ότι υπάρχουν πράγματα που μόνο τα τελευταία μοντέλα θα τα υποστηρίζουν!!! Συν αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι η χρήση τελευταίου iOS, σε παλιότερο hardware, είναι βασανιστική, ακόμα και αν μιλάμε για μια κουτσουρεμένη έκδοση...

Στο iPhone 4, δοκιμασες την τελευταία έκδοση του IOS? Διότι θυμάμαι πως υπήρχε ένα bug σε σχέση με κάποια παλαιότερα μοντέλα. Πχ σε ένα 3GS όταν πέρασα το 6.1.4 το lag έφυγε.

Στο iPhone 4, δοκιμασες την τελευταία έκδοση του IOS? Διότι θυμάμαι πως υπήρχε ένα bug σε σχέση με κάποια παλαιότερα μοντέλα. Πχ σε ένα 3GS όταν πέρασα το 6.1.4 το lag έφυγε.

***νομίζω**** πως ναι, αλλά δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά καθώς δόθηκε για να αγοραστεί το 5άρι... πάντως είχε αισθητό ζόρισμα όταν π.χ. έκανε update τις εφαρμογές του.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι η υποστήριξη στα προηγούμενα μοντέλα έρχεται "κουτσουρεμένη", δες απλά στο iOS7 στις νέες λειτουργίες του ότι υπάρχουν πράγματα που μόνο τα τελευταία μοντέλα θα τα υποστηρίζουν!!! Συν αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι η χρήση τελευταίου iOS, σε παλιότερο hardware, είναι βασανιστική, ακόμα και αν μιλάμε για μια κουτσουρεμένη έκδοση...

Καλύτερα βέβαια κουτσουρεμενη παρά καθόλου όπως σε πολλά android. Αλλωστε το fragmentation αποτελεί την μεγάλη πληγή του android όπου η πλειοψηφία των συσκευών τρέχει ακόμα την έκδοση του...2010! Σε αντίθεση, το τελευταίο IOS 6 είναι εγκατεστημένο στο 93% των iPhone παγκοσμίως!

Ενα απο τα 3GS της οικογένειας τρέχει iOS 6. 4 ετών συσκευή σχεδόν.
Το 4 του αδερφού μου αναμένει την αναβάθμιση σε iOS 7. 3 ετών συσκευη.
Πολλοί έχουν παλαιότερες συσκευές.

Φυσικα και πολλοί εχουν παλιές συσκευές..

Ομως πολλοί λίγοι (αν όχι κανένας) δεν νοιάζεται και δεν γνωριζει, αν θα εχει υποστήριξη για το τελευταιο os, ή όχι. Ουτε παραπονο θα εχουν αν δεν αναβαθμιστούν μιας και δεν ειναι power users. Άμα θα βρει λεφτά, θα παει να πάρει το καινούργιο iPhone, galaxy κτλ. Και αυτο ειναι που θέλει καθε εταιρία.

Οσοι το αναφέρουν ως προτερημα πάντως, εχουν το τελευταίο μοντέλο, that's the point. Υπερβολικά Specs, μπιχλιμπιδια, αχρειαστες υπηρεσίες, τεστ γρηγορότερου browsing για κλάσμα του δευτερολέπτου..

Ολοι καταλήγουμε να έχουμε ενα υπέρμηχάνημα που λίγοι πραγματικά αξιοποιούν και ακόμα πιο λίγοι χρειάζονται.

Mαλλον το 6.1.3 ήθελες να γράψεις.

Status
Not open for further replies.