Όπως έγραψα και δίπλα στους iphonάκηδες μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί. Αφού βρίσκουν κορόιδα βέβαια καλά κάνουν.
Μόνο από μείωση πωλήσεων καταλαβαίνουν οι εταιρείες.
Μόνο από μείωση πωλήσεων καταλαβαίνουν οι εταιρείες.
Λέτε να φταίνε οι φόροι που συρρικνώνουν το περιθώριο κέρδους; στις ΗΠΑ ο ΦΠΑ είναι κάτω από 10% (έως μηδέν σε κάποιες πολιτείες) ενώ στην Ευρώπη κοντά στο 20%. Ίσως αυτό επηρεάζει τα margins κ για αυτό έρχεται το ζαβο στην Ευρώπη? Είναι δικό της τσιπ, οπότε σίγουρα φθηνότερο από την αγορά του SnapdragonΜαλάκες είναι να επιλέξουν την Αμερική/Ασία; Να πάνε απατοι τελείως;
Είπαμε το επόμενο θα είναι το S30 όπως πάνε.
Χαχα. Όχι βέβαια. Άλλωστε δεν αλλάζω συχνά. Το προηγούμενο αγοράστηκε τέλος του 2019 νομίζω (S20FE). Το 23u αγοράστηκε γιατί το πήρα με τρελή έκπτωση κ γιατί δεν έπαιζε σωστά το FE. Νομίζω 800 λίρες το 512. Και βέβαια είναι το ακριβότερο τηλέφωνο που έχω αγοράσει ποτέ. Τα άλλα τα έπαιρνα με επιδότηση από $0 έως $300Τώρα συγνώμη, με S23 ultra , ακόμα και snapdragon να είχε το S24, θα ψηνόσουν για αλλαγή; Για να κερδισεις τι; Άλλο χρώμα;![]()
Έχει κανένας το email εκει στην Samsung; Θέλω να τους προτείνω να ξεκινήσουν να γράφουν στο πίσω μέρος και το μοντέλο για να τα ξεχωρίζουμε....
τα μαγαζια γωνια δεν ακουνε, μονο πετανε, μεχρι να πεσουν.Εγώ τους τα λέω να αρχίσουν να γράφουν από πίσω το μοντέλο s23, s24,s25 κλπ να μην τα μπερδεύουμε ,αλλά δεν με ακούνε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.