[Φήμη] Google Nexus 8

Status
Not open for further replies.

lykman

Supreme Member
29 June 2006
5,798
Aθήνα
Did Google just leak a Nexus 8 tablet?

http://www.androidauthority.com/google-just-leak-nexus-8-tablet-313830/

... και σε πολλά ακόμα αντίστοιχα sites. ολα με την ίδια εικόνα, και το ίδιο περιεχόμενο. Λέτε?? Αν η τιμή είναι σωστή (αντίστοιχη του 7 και όχι του 10), θα είναι απευθείας αντίπαλος του mini retina..

υγ. και χωρίς τα τεράστια κ' αντιπαθητικά bezels των υπολοίπων της οικογενείας...
 
Εγώ το λέω κι επιμένω: τελείως fail οι 7 και 8 ίντσες σε 16:9. Αν το γυρίσεις σε landscape μένει μια λωρίδα.....

Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις διαφημίσεις τα δείχνουν όρθια ή γεμίζουν την οθόνη με φωτογραφία για να καλύπτουν τις δυό μπάρες πάνω-κάτω που είναι "χαμένες" .
 
Re: Απάντηση: [Φήμη] Google Nexus 8

Εγώ το λέω κι επιμένω: τελείως fail οι 7 και 8 ίντσες σε 16:9. Αν το γυρίσεις σε landscape μένει μια λωρίδα.....

Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις διαφημίσεις τα δείχνουν όρθια ή γεμίζουν την οθόνη με φωτογραφία για να καλύπτουν τις δυό μπάρες πάνω-κάτω που είναι "χαμένες" .


+1000

16:9 σε 7,8 inch ειναι άκυρες τελείως... το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει στο 8άρι. Αν βγει σε 4:3 θα ειναι το τέλειο tablet.
 
Οι 8.3 του LG μου μοιαζουν ιδάνικες σε κάθε περιπτωση πάντως.
Εχω το nexus 7 (2013) και καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε, αλλα το συνηθίζεις μετά απο λίγο.
 
ναι και εγώ εχω το 7αρι του '12 και μια χαρά δουλεύεω, αλλα τα πράγματα στο 8" 16:9 ειναι πολύ καλύτερα! (σε portrait παντα!)
 
Το Nexus 8 μπορεί να έρθει τέλος Απριλίου


Σύμφωνα με ισχυρισμούς της DigiTimes, η Google εργάζεται πάνω σε ένα Nexus tablet 8 ιντσών σε συνεργασία με την Asus το οποίο θα αντικαταστήσει το Nexus 7. Το Nexus 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου με αρχική διαθεσιμότητα 2 εκατομμυρίων συσκευών, σύμφωνα με τις πηγές.​

Ο λόγος της μετάβασης σ’ένα tablet μεγαλύτερης οθόνης είναι οι χαμηλότερες από το αναμενόμενο πωλήσεις του Nexus 7 και η πίεση που δημιουργείται από τα smartphone με μεγαλύτερες οθόνες. Το Nexus 7 έχει συνολικά πουλήσει 3 εκατομμύρια συσκευές που είναι αρκετά πιο κάτω από τις προσδοκίες της εταιρείας. Το μερίδιο αγοράς των μικρών tablet έχει αυξηθεί σε σύγκριση με τα κλασσικά των 10 ιντσών.

Τα phablet όπως το Samsung Galaxy Note 3 τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ διάσημα ενώ παράλληλα έχουν μικρή διαφορά στις ίντσες με ένα 7αρι tablet, έτσι έχει μειωθεί και το κίνητρο για αγορά μιας τέτοιας συσκευής.


nexus-8.jpg


[via]
(Send from Nexus 5)
 
Status
Not open for further replies.