Φημισμένα ζευγάρια από το χτες

Φίλε Orkino, καλημέρα!

Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες!!! :award:

Απλά, αναρωτιέμαι ακόμα, ΠΟΥ βρήκαν οι reviewer (!!!) τον κόκκο!!!
Και τα σκληρά πρίμα!!!

Και μια και τόφερε η κουβέντα:
Τα όργανα μέτρησης ισχύος σε ποιά κλίμακα τα έχεις ρυθμίσει?
Στα 8? στα 6? ή στα 4Ω??? (εγώ τα έχω στα 6!) στο 1 δευτερόλεπτο!
Και ποιά είναι η μέγιστη ένδειξη, που έχει δείξει ο M-03?
Και με τι ηχεία???

Αντώνης Δραγώνας

ΥΓ: Φαντάζεσαι πόσο μου αρέσει, που ο C-02 έχει δικό του Step Up Transformer, για να ταιριάζει τις MC πάνω του!!!
Απλά τις τελευταίες βδομάδες τον δουλεύω με την έξοδο MM και τους Τ-5 της Ortofon... :a0210:

Φίλε Αντώνη -bye-, τα ηχεία μου είναι τα B&W 803 Matrix 8Ω και τον έχω στο 1 sec.
Όσον αφορά τα σχόλια από “ειδικούς του τύπου” (εγώ από σοβαρούς μόνο θετικά έχω διαβάσει ακόμα και σήμερα!) αυτή είναι μια άλλη ιστορία… για να πουλήσουν (και να πάρουν ένα μερίδιο από την αγορά) οι Άγγλοι τις σαβούρες εκείνη την εποχή που έβγαζαν τότε, τι ήθελες να πουν? Πως θα κτυπούσαν τον Ιάπωνα που ήταν μίλια μπροστά, από ποιότητα κατασκευής και αισθητικής λόγο των ακριβών υλικών… εγώ είμαι 47 ετών, ξέρεις τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου εκείνα τα χρόνια από διάφορους εδώ ειδικούς - καταστήματα? Ότι ο Ιάπωνας έχει μόνο εμφάνιση… ότι έχουν διαφορετικό ακουστικό-λαβυρινθο και ρυθμίζουν λάθος τις συσκευές, προτίμησε σου έλεγαν τα ευρωπαϊκά έχουν μινιμαλιστική εμφάνιση αλλά φοβερή ποιότητα κατασκευής, και εάν τα άνοιγες μόνο γέλαγες… και πολλά άλλα τραγελαφικά!
Όσον αφορά την σκληράδα (την χαζομάρα που σου είπαν η διάβασες) και από την προσωπική μου εμπειρία και κατοχής των κεφαλών αυτών, είναι…, εάν έχεις πχ. την Demon 160 η 304 ο C03 ακούγετε Θερμός ο ήχος του (λογικό λόγω του χαρακτήρα της κεφαλής) εάν έχεις την Goldring 1022 οι υψηλές είναι πλουσιότερες και ποιο σκληρές–επιθετικές (λογικό), τώρα ανάλογα με την μουσική που ακούς επιλέγεις ποιον χαρακτήρα (πηγής-κεφαλής) σου πάει περισσότερο στα αυτιά! Αυτά τα λίγα… -bye- Βασίλης το όνομά μου.

Φίλε Βασίλη! -bye-

Αμα είσαι κάπου στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, θα χαιρόμουν να κανονίζαμε καμμιά ακρόαση!!!

Αντώνης Δραγώνας

Λοιπόν...

Πριν κανένα 3ωρο σε μια εντυπωσιακά "διονυσιακή" στιγμή και ενώ περίμενα από στιγμή σε στιγμή (εννοώ απο msec σε msec...) να αρπάξω στην αγκαλιά μου κάποιο γούφερ (των Ερμήδων μου...), καθώς βροντούσαν τα κανόνια της Telarc (1812 από CD), ΞΑΦΝΙΚΑ...

Ο παππούς ΕΣΒΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

Σβήσανε τα οθονάκια με τα watts , έσβησε και το λαμπάκι "power"!!!!!!!!!!!!

:bigcry:

Κοκκάλωσα...
Και, ενώ το μυαλό μου σιγοψιθύριζε "τον έκαψα!!!!"...
Πέρασαν τα 2-3 δευτερόλεπτα (σαν αιώνες) και ΞΑΝΑΝΑΨΕ μόνος του!!!

Θα μου δώσει κανένας μια καλή εξήγηση για το συμβάν???
Λίγο πριν σβύσει τα wattόμετρα (στο 1 sec interval) ΔΕΝ είχαν δείξει ούτε 100 watts...

Τι νομίζετε ότι "παίχτηκε"???????
Λέτε να έπαθε ζημιά ο παππούλης??? (την οποία δεν κατάφερα - μάλλον - να την ακούσω, αν την έπαθε!)
Και αν έπαθε, τι πάνω κάτω θα είναι αυτή η ζημιά και τι θα πρέπει να ψαξω να ακούσω???

Μολονότι μέχρι και πριν λίγο άκουγα ακόμα, χωρίς να εντοπίσω κάτι ιδιαίτερο, όσο νάναι, έχω πάθει ΣΟΚ!!!
Γι αυτό και σας ρωτάω και σας ξαναρωτάω τα ίδια!...

Όπως και νάναι, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Αντώνης Δραγώνας

Το πιθανότερο είναι ο παππούς να ενεργοποίησε κάποιο
σύστημα ασφαλείας που διαθέτει..

Το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα, όταν είχα τον Μ-Ο5 της Lux.
Είχε κλείσει μια-δυό φορές στα 12 χρόνια συμβίωσης οδηγώντας τα 801FS
σε Διονυσιακές στιγμές!

Μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να νοιώθεις!!

Από την μία γιατί ο "παππούλης" εξακολουθεί και λειτουργεί σωστά
και από την άλλη γιατί δεν έγινε κάποια ζημιά στο ηχείο.

Last edited:
Το πιθανότερο είναι ο παππούς να ενεργοποίησε κάποιο
σύστημα ασφαλείας που διαθέτει..

Το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα, όταν είχα τον Μ-Ο5 της Lux.
Είχε κλείσει μια-δυό φορές στα 12 χρόνια συμβίωσης οδηγώντας τα 801FS
σε Διονυσιακές στιγμές!

Μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να νοιώθεις!!

Από την μία γιατί ο "παππούλης" εξακολουθεί και λειτουργεί σωστά
και από την άλλη γιατί δεν έγινε κάποια ζημιά στο ηχείο.

+1

τον είχα προ σχεδόν 20ετίας και κάνει κάτι τέτοια κόλπα ... οδηγούσε βέβαια τα magneplanar μου και ζοριζόταν ο φουκαράς ...