FINAL FOUR ΣΕ HD;

george k.

Senior Member
14 April 2008
379
Υπάρχει παιδιά καμιά πληροφορία για το αν θα δουμε το final four αύριο σε hd απο κάποιο δορυφορικό κανάλι;

Το έχω υπόψιν μου φίλε μου, αλλά αρκετές φορές έχω ανακαλύψει ότι έχει ελλείψεις στις λίστες του (όχι ότι δεν είναι μια χαρά site). Λογικά θα πρέπει να έχει κι άλλα hd κανάλια να το δείχνουν.

Το έχω υπόψιν μου φίλε μου, αλλά αρκετές φορές έχω ανακαλύψει ότι έχει ελλείψεις στις λίστες του (όχι ότι δεν είναι μια χαρά site). Λογικά θα πρέπει να έχει κι άλλα hd κανάλια να το δείχνουν.

ίσως και το πολωνικό canal+ sport hd

ίσως και το πολωνικό canal+ sport hd
Απ'ότι βλέπω οι Πολωνοί θα δείξουν σε μαγνητοσκόπηση σε hd τους 2 ημιτελικούς και αν καταλαβαίνω καλά το πρόγραμμα τους live τον τελικό την Κυριακή.

Από τι στιγμή που θα είναι ζωντανή και ελεύθερη η μετάδοση, όπως αναφέρει ο κ. Αlex T. τότε η εικόνα ενδεχομένως θα είναι καλή.

Το βράδυ ριξτε και μια ματια στον Eutelsat W1 (10.0°E) 11664 Η 14248 DVB_S2 - 8PSK - 2/3. Εκεί είδα τον ημιτελικό και η εικόνα άξιζε πραγματικά.

Εδω το βλεπω!!!
Reported by stanley_cassidy on 2010-05-09 05:26 pm
Eutelsat W1 (10.0°E)
Frequency: 11666 - Pol: H - SR: 14250 - FEC: -
Category: Sport - Basketball
Transmitted in: MPEG-4
Comments: EL final 4 in Paris(dvb-s2,hdtv)
Regards dbfan

Eutelsat W1 (10.0°E)
11666 Η
14250
DVB-S2 8PSK
FEC 2/3
Άνοιξε πάλι για τον τελικό.

φανταστική εικόνα και μετάδοση σε άλλα επίπεδα με πλάνα που δείχνουν εξαιρετικά την εικόνα του αγώνα σε όλα τα επίπεδα..
μέχρι και πλάνα από τα αποδυτήρια δείχνει μόλις τώρα:award: