Firefox 3

Και μια ερωτηση. Επειδη εκανα αναζητηση για νεες εκδοσεις και δεν εβγαλε τιποτα αμα το κατεβασω απο το site και το εγκαταστησω θα κατσει πανω στην παλια εκδοση ή θα κανει νεα εγκατασταση? Ρωταω γιατι οταν εβαλα το 3 σε Beta εκανε νεα εγκατασταση.
 
Re: Απάντηση: Firefox 3

Από πάνω, εμένα μου φαίνεται ότι άλλαξε μόνο η όψη και η ταχύτητα ..

Απο τις 15,000 αλλαγες, μονο αυτες οι 2 φαινονται-bye-

Η μπαρα διευθυνσεων, το ιστορικο και τα bookmarks εχουν μικροαλλαγες επισης οπως και οταν κατεβαζεις ενα αρχειο και για καποιο λογο διακοπει η συνδεση, μολις ανοιξεις παλι τον FF θα αρχισει κανονικα παλι το download απο εκει που σταματησε.
 
Τωρα δουλεψε επιτελους. Ειχε προβλημα και κολουσε. Εκανα restart και μετα δεν μπορουσα να δω smilies αλλα ουτε και να γραψω. Εβαλα καινουργια εκδοση flash player και έστρωσε
 
όσοι είχαν την 3 beta αναβαθμίστηκαν αυτόματα ?

γιατί εγώ που είχα την BETA πλεόν μου βγάζει εδοση 3 αλλά δεν έχω κάνει αναβάθμιση, υπάρχει περίπτωση να αναβαθμίστηκε μόνο του ?
 
Καλά δεν ξέραμε ότι είσαι γκαντέμιουμ? Τώρα θα το μάθουμε? :flipout:


Aι ρε. Το εβαλα, αλλα διαφορα στη ταχυτητα δεν ειδα ιδιαιτερη, μαλλον στα πλαισια του ψυχολογικου ισως.
Παντως τη προηγουμενη εκδοση την ειχα δαχτυλιασει με κατι tweaks που ειχα βρει και πηγαινε κι εκεινη πιο γρηγορα. Ισως γιαυτο δεν ειδα διαφορες -bye-
 
λες να τα εχει ενσωματωσει τωρα και για αυτο δεν βλεπεις διαφορες?
εγω που δεν το ειχα κανει,παει αρκετα πιο γρηγορα.

θα δειξει στην πορεια ποσο καλος ειναι απο αποψης ταχυτητας.
 
Eμενα δεν μου κραταει τις διευθυνσεις στη μπαρα......ελεος. Αντιθετως μου βγαζει τα bookmarks εκει που επρεπε να βγαζει τις διευθύνσεις.
 
Eμενα δεν μου κραταει τις διευθυνσεις στη μπαρα......ελεος. Αντιθετως μου βγαζει τα bookmarks εκει που επρεπε να βγαζει τις διευθύνσεις.

Μήπως κάνει και τα 2; Σε μένα τουλάχιστον έτσι κάνει...