Firefox 3

Μήπως κάνει και τα 2; Σε μένα τουλάχιστον έτσι κάνει...

Oxi. Επιτηδες εσβησα ολα μου τα bookmarks και τωρα δεν βγαζει τιποτα απολυτως στη μπαρα.

Τωρα βλεπω οτι εκει που εχει τα search engines (δεξια πανω) εχει βαλει τα δικα του και οτι ειχα βαλει εγω εχει εξαφανιστει.

Ως beta testers οφείλετε να μας ενημερώσετε πότε παίζουν όλα
για να την βάλουμε και εμείς να μην παιδευόμαστε....

.... την κάνω τώρα γιατί θα αρχίσει το φατούρο:vroam::jester:

Ως beta testers οφείλετε να μας ενημερώσετε πότε παίζουν όλα
για να την βάλουμε και εμείς να μην παιδευόμαστε....

.... την κάνω τώρα γιατί θα αρχίσει το φατούρο:vroam::jester:

Μια χαρα ειναι ρε συ η εκδοση. Βαλτην τωρα:FSGSFGS4:

Eμενα δεν μου κραταει τις διευθυνσεις στη μπαρα......ελεος. Αντιθετως μου βγαζει τα bookmarks εκει που επρεπε να βγαζει τις διευθύνσεις.

Αν διαβάσεις τις αλλαγές, θα δεις ότι μία από αυτές είναι ότι όταν πληκτρολογείς κάτι στην address bar ψάχνει είτε τις διευθύνσεις που έχεις ήδη επισκεφθεί από το ιστορικό, είτε τα περιεχόμενα των bookmarks (μαζί και τα tags). Λειτουργεί δηλαδή ως αναζήτηση. Άρα δεν είναι έλεος, είναι feature! Αν δεν σου αρέσει το κλείνεις (με μία αλλαγή στο about:config).

Αν διαβάσεις τις αλλαγές, θα δεις ότι μία από αυτές είναι ότι όταν πληκτρολογείς κάτι στην address bar ψάχνει είτε τις διευθύνσεις που έχεις ήδη επισκεφθεί από το ιστορικό, είτε τα περιεχόμενα των bookmarks (μαζί και τα tags). Λειτουργεί δηλαδή ως αναζήτηση. Άρα δεν είναι έλεος, είναι feature! Αν δεν σου αρέσει το κλείνεις (με μία αλλαγή στο about:config).

Mα φιλε μου σου λεω οτι τις διευθυνσεις που εχω επισκευτει δεν τις βγαζει με τιποτα. !!

Re: Απάντηση: Firefox 3

Mα φιλε μου σου λεω οτι τις διευθυνσεις που εχω επισκευτει δεν τις βγαζει με τιποτα. !!

Μην εισαι αρνητικός. Δες το λιγο θετικα το πραμα. Ειδες τι ωραια εικονίδια εχει???:flipout::flipout::flipout:

Σε πια γραμμη ειναι αν ξερεις μην ψαχνω ψυλους σταχυρα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Firefox 3

Μην εισαι αρνητικός. Δες το λιγο θετικα το πραμα. Ειδες τι ωραια εικονίδια εχει???:flipout::flipout::flipout:

Βρε δεν ειμαι αρνητικος . Σιγα το πραμα , στο λεπτο βαζω την παλια :flipout::flipout:.

Την ειχα ξαναδοκιμασει και μου εκανε το ιδιο πραγμα και στις beta εκδοσεις ....

Ρε σεις μην ασχολείστε με τον Browser. Κάτι θα έχει σκαλίσει πάλι και δεν μας το λεει :flipout:

Τοτε δε θα σου πω τι δοκιμασα κι επαιξε με το mediaplayerclassic....:jester:

Στη δικό μου αντίστοιχο πεδίο, έχει ανακατεμένα bookmarks με addresses. Και σε όποιο είναι bookmark έχει δίπλα ένα κίτρινο αστέρι.

Περασες απο πανω την νεα εκδοση ή εβγαλες την παλια και εβαλες την καινουργια?

ΥΓ: Για τον Browser η ερωτηση.

Re: Απάντηση: Firefox 3

Στη δικό μου αντίστοιχο πεδίο, έχει ανακατεμένα bookmarks με addresses. Και σε όποιο είναι bookmark έχει δίπλα ένα κίτρινο αστέρι.

Ετσι και σε μενα

Σε πια γραμμη ειναι αν ξερεις μην ψαχνω ψυλους σταχυρα?

Αν θέλεις να απενεργοποιήσεις τον νέο τρόπο λειτουργίας της address bar πρέπει να βρεις το browser.urlbar.maxRichResults και να του βάλεις μηδενική τιμή (ή και -1 διάβασα κάπου). Αλλά απ' ό,τι κατάλαβα αυτό που θέλεις είναι να έχει την συμπεριφορά της παλιάς address bar, αυτό μπορείς να το κάνεις με το extension "oldbar" που έχει βγει γι αυτό το σκοπό (δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, ο νέος τρόπος λειτουργίας μου αρέσει περισσότερο)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227

ΥΓ. Επειδή βλέπω ότι αρκετοί ψάχνονται με τις νέες αλλαγές, δείτε και έναν μικρό οδηγό που τις αναφέρει ώστε να τις γνωρίζετε...

http://lifehacker.com/396312/power-users-guide-to-firefox-3

Last edited:
Απάντηση: Re: Firefox 3

Περασες απο πανω την νεα εκδοση ή εβγαλες την παλια και εβαλες την καινουργια?

ΥΓ: Για τον Browser η ερωτηση.

Απο πανω !!