Firefox και πρόβλημα με κατέβασμα

19 June 2006
35,670
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά!!!!

Λοιπόν, πως έχει η ιστορία....

Χθες κατεβάζοντας, πήγαν και χώθηκαν 2 ''κακά'' αρχεία μέσα στο C:\Users\User\AppData\Temp\ το οποίο δεν ''έβλεπα'' γιατί ήταν κρυμμένο. Θέλοντας να το φανερώσω για να διαγράψω τα ''κακά'' αρχεία κάτι σίγουρα έκανα λάθος διότι μετά επανεκκινώντας τον Firefox μου γράφει:

''Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί η μονάδα ασφαλείας της εφαρμογής. Η πιο πιθανή αιτία είναι προβλήματα με τον κατάλογο συνόλου των χαρακτηριστικών σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δικαιώματα εγγραφής/ανάγνωσης στον κατάλογο κλείστε την εφαρμογή και διορθώστε το πρόβλημα. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε αυτήν την συνεδρία θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την πρόσβασή σας σε ασφαλείς σελίδες.''

Πηγαίνοντας στο Rapidshare για να κατεβάσω ένα αρχείο πατώντας αποθήκευση, μου λέει:

''Το C:\Users\User\AppData\Temp\t20….rar. δεν μπορεί να αποθηκευτεί επειδή δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του αρχείου''

Πριν από αυτό έκανα restore point σε χθεσινή ημερομηνία πριν τα ''κακά'' αρχεία και όλα δουλεύουν ρολόι πλην του Firefox και των κατεβασμάτων μέσω αυτού. Δεν έχω πρόβλημα με την περιήγηση. Έκανα απεγκατάσταση, χωρίς όμως να καθαρίσω τα πάντα από το program files, επανεγκατάσταση αλλά μου βγάζει πάλι τα ίδια μηνύματα......:bigcry::bigcry:

Ζητώ τη βοήθειά σας. Τι θα μπορούσα να κάνω????:smash::smash: