Firefox και youtube...

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,681
Μεταμορφωση
Εχω ενα προβληματακι...
Με τον firefox version 3 που χρησιμοποιω δεν μου ανοιγει κανενα βιντεακι στο youtube.Παιζει για 1-2 δευτερολεπτα και μετα κολλαει ενω το εχει φορτωσει ολο.
Τι μπορω να κανω?Στο ΙΕ παιζουν ολα κανονικα.

Version 3;
Μέχρι το 2.0.0.14 έχει κυκλοφορήσει το οποίο χρησιμοποιώ και δεν έχει κανένα πρόβλημα...

Εχει κυκλοφορήσει και η beta του 3.

To θεμα είναι ότι κι εγω που εχω την τελευταια stable εκδοση του 2, παλι το ιδιο προβλημα εχω με το youtube. Και εχω καταληξει και χρησιμοποιω explorer που δουλευει απροβληματιστα...

ειναι γνωστο το προβλημα, ειναι λογω του Adblock plus. Απενεργοποιησε το Plugin αυτο και λογικα θα στρωσει..

ειναι γνωστο το προβλημα, ειναι λογω του Adblock plus. Απενεργοποιησε το Plugin αυτο και λογικα θα στρωσει..

που βρισκω την επιλογη αυτη?

YΓ. Νομιζω οτι δεν εχω adblock plus...

Last edited:
που βρισκω την επιλογη αυτη?

YΓ. Νομιζω οτι δεν εχω adblock plus...

Εαν μεσα στα Addons δεν το εχεις τοτε μπορει να ειναι αλλο το προβλημα σου. Κατι ειχα διαβασει και για το οτι πρεπει να εχεις και την τελευταια εκδοση του Flash player εγκατεστημενη.

Έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά όχι μόνιμα. Κάποιες ημέρες σταματάει όλα τα web video στα 2'' (όχι μόνο του youtube). Με το 2.0.0.14 είμαι και εγώ.

σε μένα όταν παρουσιάζετε το πρόβλημα καθαρίζω το ιστορικό και
τα "μπισκοτάκια" και μετά κλείνω τον firefox και το ξανά ανοίγω και όλα
είναι οκ μέχρι την επόμενη φορά.

Μια που λέτε για αυτά, ξέρετε κανένα Plugin που να κόβει τις διαφημίσεις στα site του αθηνοράματος και του driveme; Μιλάμε για τρελό σούρσιμο!

Re: Απάντηση: Firefox και youtube...

Μια που λέτε για αυτά, ξέρετε κανένα Plugin που να κόβει τις διαφημίσεις στα site του αθηνοράματος και του driveme; Μιλάμε για τρελό σούρσιμο!

adblock plus εννοείται!

Εμένα απο εχτές δεν μου εμφανίζει τις εικόνες.
Τις δείχνει για λίγο και μετά βγάζει χρωματιστά πλαίσια ή δείχνει τις μισές.

το προβλημα που περιγράφουν τα παιδιά μου το εμφανίζει κι εμένα, είτε "παίζω" την τελευταία beta του firefox είτε την προηγούμενη.

ποτέ όμως δεν κατάλαβα τι κόλλημα τρώει