Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 28,572 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 10 June 2008 #21 Μήπως δεν φταίει ο Firefox? Μήπως φταίει το Flash plugin και (ίσως) το integration του στον Firefox?
doros AVClub Addicted Member 19 June 2006 1,411 Ηράκλειο Αττικής 10 June 2008 #22 Πάντως ούτε εγώ έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα, σε οποιδήποτε version του Firefox (έχω και το ABP). Κάτι θα στράβωσε στην πορεία...
Πάντως ούτε εγώ έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα, σε οποιδήποτε version του Firefox (έχω και το ABP). Κάτι θα στράβωσε στην πορεία...
sfortis Administration Team Staff member 3 August 2006 11,392 t3.large 10 June 2008 #23 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Firefox και youtube... Lepton said: Μα... αυτό δεν λέτε ότι κόβει το youtube; Click to expand... χμ? μπα...το χρησιμοποιώ σε 3 PC και κανένα πρόβλημα με το youtube.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Firefox και youtube... Lepton said: Μα... αυτό δεν λέτε ότι κόβει το youtube; Click to expand... χμ? μπα...το χρησιμοποιώ σε 3 PC και κανένα πρόβλημα με το youtube.